- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzamyMcMilan
csendes tag
Kellemesen csalódtam most az EUPL-ban. Főleg ezzel az új LX NL holland Anglia postás dologgal. 22-én postáztak és tegnap 03.08an meg is jött egy 50usd értékű csomag
minden további költség nélkül.
Tartsák meg ezt a jó szokásukat. Plusz rendeltem egy 3. Termeket így kaptam visszatérítést, csak bosszantó, hogy tolják az akciót termékeknél s a várható feldolgozási idő legalább 2 hét :/
-
-
SzamyMcMilan
csendes tag
Köszönöm a segítésgeteket!
Dec20-Február 1, a renbdelés és kézhez vétel napja.Ez volt az első rendelés és szépen meg is tapasztaltam a várakozás rejtelmeit, de innentől fogva sokat fogok rendelni, mert sok tuning cuccot lehet hozzá venni
Azért is voltam annyira buzgó, mert kiakartam próbálni ezt a fajta modellt. Aztán téli projektnek még épp belefér egy kis módosítás és csapatás a szobában esős szar időkön, meg megannyi lehetőség van hozzá. Így iszonyat vártam
Mint egy szaros kisgyerek pedig elmúltam 28 és úton a pici. De lehet nem is apának vettem, hanem a fiamnak?
Jó hétvégét!
-
SzamyMcMilan
csendes tag
válasz
vandor01 #8040 üzenetére
Igen emlékszem a Te csomagodra és bíztam is benne, hogy ha neked is 27-én postázták meg nekem is 217-én reggel 8:56kor... akkor már rég itt kellene lennie, hisz egy géppel jöhettek volna. De ugye Naiv vagyok.
De nem offolom szét a csoportot.
Várok türelemmel az 55-ik napig. Utána Zombi háborút indítok a Banggood ellen!
Szép napot Nektek!
-
SzamyMcMilan
csendes tag
Nos!
Ugye 19-én lejárt a becsült megérkezési idő. Így a hét elején kértem egy refundot, mivel 30 napon túl nem történt semmi változás a termék helyzetét illetően. Természetesen ugyanaz a kellemes Phibi Lee válaszolt, hogy legyek türelemmel és próbálkozzak később a követési szám ellenőrzésével, a termek szállitás alatt.Kérdés!
Ugye Belgium Puur van megjelölve. Rontaná a helyzetet, ha írnék nekik, hogy van-e náluk ilyen termék? Vagy mit lehet tudni róla?
Mert olyan választ kaptam, hogy Belgiumban van csak vámon van és elképzelhető, hogy ott ünnepek miatt nem halad a csomag.
Valaki vette már fel a kapcsolatot Belgiummal?
Köszönöm -
SzamyMcMilan
csendes tag
Igen és arra gondoltam, hogy("szeretet") biztos már unalmas, hogy mindig van valaki, mint pl. én is, hogy megkérdezi 1000-ére is pedig, ugye volt már erről téma. De mindig a saját ember problémája a legfontosabb, hiába írta már le valaki ezt korábban. De nekem megnyugvást ad, az hogy egy olyan ember válaszol aki többször rendelt, mint egy banggood külföldi aki angolul beszél és annyit ír minden válasz végére, hogy szíves türelmét kérjük.
További szép napot és elismerést, hogy ilyen higgadtan válaszolsz -
SzamyMcMilan
csendes tag
Haha, engem már biztos nem szerettek itt. Annyi fejlemény van, hogy emailben megkerestek, hogy ne aggódjak a termék ki van postázva, és ezen meg azon a tracking numberen tudom követni. De hamar rájöttem, hogy ugyanazt a számot kaptam meg és ugyanúgy 21 az adatok bekerülése dátum. Most vagyunk 30napnál. Várok még egy hetet, aztán refundolom. Továbbra sincs érdemleges mozgás. Akkor, ha már követési számot, legalább látnám, hogy kínából elindult eu-ba, ezen a járaton, vagy bármi....
De ahogy olvastam itt nálatok, úgy is azt fogják írni várjak türelemmel.
Szóval Február 30ig várok. A 60 nap a vásárlástól számítva? Vagy a postázástól számított 60nap? -
SzamyMcMilan
csendes tag
Kíváncsiságból beszéltem a chaten Mike nevezetű segítővel.
Féltem, hogy a gyenge angolom miatt, nem fogom tudni mi van és válaszolni se.
De order number megírta, hogy 7-15 munkanap várjak türelemmel. Aztán írta egyből, hogy közben megnézte a tracking number és jó ideje nem volt frissítve, így utána nézett és a kollégák 1-3napon belül felkeresnek. Gondolom vagy új number vagy egy pontos adat, hol a termékem. Most 19-én jár le a határidő s még ugye mindig 21 az adatok bevitele de nem adtak át a futárnak. Mondom cdak megkerdezem, mert mozgást nem jelzett a tracker... így most varunk tovább. -
SzamyMcMilan
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy látom pörög a fórum, így én se lennék rest frissíteni a hozzászólásokat.
Decemberben vásároltam a terméket, amit elvileg 27-én elindítottak útjára.Mivel első rendelésem volt, érdeklődnék mikorra várható valami kis mozgás a tracking numbernél?
Inkább csak a saját lelkibékém miatt kérdezem, minthogy annyira zavarna a nagy csend.Annyit látok, hogy Belgium futár be van jegyezve az adat de a csomag nem lett átadva.
Köszönöm
-
SzamyMcMilan
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég fedeztem fel ezt a Banggood oldalt, és szemeztem ezzel a termékkel.Olvasgattam itt a mai év nagyobb hozzászólásait és vegyes érzéseim vannak, a rendeléssel kapcsolatban.
A termék még 4 napig akciós, de érdekelne, hogy akkor mikor várható a termék? Illetve, akkor fennakad a vámon, vagy egyáltalán bármi olyan dolog ami fontos lehet. Mire számítsak. Illetve paypallal fizetek, de mire való a bgpay. Vagy mennyire nehezen lehet visszakérni a pénzt, ha nem történik úgy ahogy kell.
A termék jó áron van. Így nekem megéri az 1 hónapos várakozási időt is.
Ebay-ről szoktam 99%-ban rendelni apróbb dolgokat. A legdrágább egy 100ezer forintos termék volt, de eu-n belül németországból és 3nap alatt itt volt. Így nincs tapasztalatom, EU-n kívüli nagyobb tétellel.
Segítségeteket, észrevételeteket köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest