Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombre2
csendes újonc
Köszönöm a segítséget!
Írok nekik. A postától már kértem tájékoztatást a csomagról. Ez ügyben nem vagyok túl optimista.
Kicsit megnyugodva több bejegyzést is végigolvastam, sajnos nem az én eltűnt tabletem az egyetlen....Egy adott rendelésnél meg tudjuk nézni valahol, hogy ki fogja itthon szállítani?
(korábban jött csomagom tőlük volt DPD, csomagpont, meg is érkeztek időben)
A posta közreműködésével nem szeretnék bármit is rendelni.. -
Ombre2
csendes újonc
Sziasztok!
Az utolsó rendelésem a Cseh központból egy tablet volt, 2022.12.18 érkezést ígértek.
2022.22.15-én megjött az üzenet, csomag átadva a Postánakcsomagazonosító csatolva. A mai napig szállítás alatt van a posta szerint:
Mit tanácsoltok? Várjak még?
Visszamondható a rendelés?
Azt nem értem, ha Csehországból DHL viszi Németországba, hogy kerül ebbe a Magyar Posta, mint EU Prority Mail?Előre is köszönöm a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest