- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dozer1
csendes tag
Te véletlenül nem a packetánál dolgozol, hogy ennyire véded őket? Na jó, a viccet félretéve én elég sokat küszködtem velük tudom miről beszéle. A sztori úgy kezdődött, a boxból nem tudtam kivenni a csomagomat, app-juk hibaüzenetet dobot amivel még a rendszergazdájuk sem tudott mit kezdeni (mivel még vele is beszélem, aki szerint ez rendszerhiba lehet).Ígérte, hogy visszahív megkérdezi a kollegáját, a mai napig várom a hívást. A packetás rendszer hibákról csak annyit, ami szerepel a nyomkövetésükbe nem mindig a valós dolgot tükrözi (ez is tapasztalat), ugye kaptam egy sms-t ill. az app-ban is átvehetőnek volt titulálva a csomagom amit átkértem csomagpontra, ami persze nem volt ott a boltban (30km autózás +). A boltos felhívta a packetát, és ismét elhangzott az az ominózus mondat az ügyfeles hölgy szájából ,,elnézést, rendszer hiba történt".
Ezek után kb. 15 perccel már Bp.-i depóban volt a csomagom a nyomkövetés szerint, hát ez sem volt valós, mivel innentől a csomag teljesen elveszett.
Értem én, hogy a külföldi packetás cég, nem azonos a hazaival mentalításban, de sokra megyek vele ha az itteni boxból nem tudom átvenni a csomagom rendszer hiba miatt, vagy a csomagpontra nem érkezik meg a küldemény. -
Dozer1
csendes tag
Már fentebb leírtam a packetas sztorimat, a pálmát ők viszik 0- a ill. lekezelő ügyfélszolgálatukkal, ennyi problémám még a postával sem volt. Érdemes felmenni a packeta facéjére, nem csak az én esetem volt az egyedi, mindenkivel hasonlóképpen bánnak. Már csak azért is kezdtem aggódni, mivel a két csomagom közül az egyik (persze a jóval drágább, ill. amit több nappal előbb rendeltem) a nyomkövetés szerint még a packeta át sem vett a BG-től. A fent említett csomagnak meg elméletileg 26-ig meg kéne jönnie, most vagy a BG. nem adta fel még a csomagom, vagy egy újabb rendszerhiba a packeta részéről, ami az előéletünk tükrében nem éppen biztató dolog.
-
Dozer1
csendes tag
válasz
sambenez #22001 üzenetére
A szállítási mód pont az volt, mint előtte akkor a posta hozta ki mint mindig. Mivel cseh cég a packeta ill. cseh raktárból rendeltem, lehet valamiféle kapcsolatban lehetnek. A BG-nél ugyan azzal a telefonszámmal vagyok regisztrálva, mint a packetanál (bár más néven).
-
Dozer1
csendes tag
Nem azzal van a probléma, hogy esetleg nem címre szállít a BG. Hanem azzal, hogy kivel. Kb. egy éve rendeltem a BG.-től utoljára pont úgy, mint most is akkor ill. előtte is a posta hozta a csomagokat. Annyi változott, hogy azóta regisztráltam a packetára, gondolom a telefonszám egyezés miatt gondolták a BG-nél, hogy ez milyen jó lesz nekem. A packetás köröket meg semmi kedvem nincs újra lefutni.
-
Dozer1
csendes tag
A packeta olyan szinten megszívatott, hogy arra nincsenek szavak. Először nem tudtam kivenni egy csomagot a boxból, rendszerhiba miatt, majd több óra telefonálgatás után (beszéltem mindenkivel a cégnél, de tényleg) átkértem a csomagom egy átvételi pontra. Kb. 2 hét múlva kaptam sms-t, hogy átvehető a csomag, ami nem volt ott, újabb rendszerhiba, még két hétig hitegettek, hogy foglalkoznak az ügyemmel. Ezek után indítottam egy űrlapot náluk, hogy elveszett a csomagom, aminek a vizsgálata újabb 30 nap volt. Egy alkalommal sem hívtak vissza ill. kerestek fel email-ben (pedig ígértek, minden esetben én hívtam őket), csak akkor voltak hajlandóak visszaírni, mikor belengettem a fogyasztóvédelmet. Ekkor elismerték, hogy tényleg elveszett a csomagom, de itt még nincs vége. Kaptam tőlük egy levelet, hogy nem ők fognak kártalanítani, hanem a feladó, mivel én nem velük vagyok szerződéses kapcsolatban (WTF?). Annyi szerencsém volt, hogy a feladó tök normálisan állt a dologhoz. Ezek után megfogadtam, hogy ezzel a bandával nem szállíttatok semmit.
-
Dozer1
csendes tag
Most lett elegem a banggood-ból, rendeltem cseh raktárból két külön csomagot, kaptam visszaigazolást is, a számlákon az én címem van, mint postázási cím. Az a gondom, hogy most kaptam a packetatól email-t, hogy boxba mennek a csomagok, ha ezt tudom inkább nem rendelek semmit. Ezt azért mondom, mert a paketaval nem felhőtlen a kapcsolatom. A banggood is csak így mindenféle rákérdezés nélkül megteheti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest