- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorkL
tag
válasz
Cirkaloo #66044 üzenetére
Köszi, hogy említetted ezt a videokártya sütést!
Először hajszárítóval próbáltam megjavítani két alkalommal, de nem hozott javulást. Már kezdtem feladni. Tegnap viszont megpróbáltam a vasalós módszert.
Kb. 5 percig melegítettem a gpu-t maximális fokozaton, időnként megnézve, hogy nem ég-e meg körülötte valami. Miután lehűlt, kipróbáltam. Azóta is tökéletesen működik.
CsGo-t és Path of exile-t próbáltam eddig. Nem csíkoz, nincsenek artifactok. Ideiglenes megoldásnak nem rossz, meglátjuk, hogy így meddig fog működni.
-
BorkL
tag
Mi lehet a gond? Gondolom, haldoklik a kártya.
A windows el sem indult, csak csökkentett módban. Csökkentett módban eltávolítottam a VGA drivert, így már elindul a windows. Már bootnál is artifactek vannak mindenhol, az alaplap beállításainál pedig csíkokban elszíneződve jelennek meg a betűk.
A kártya egy R9 270, három és fél éves. A garancia persze már januárban lejárt.
Nem tudom, hogy látszik-e a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest