- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zovifapp111
senior tag
Tárgytalan, véletlenül feltoltam a rendszer hangoknál a csúszkát kártya csere után
-
zovifapp111
senior tag
Valaki találkozott már ilyennel? Játék indításkor trillázik a gép, hangszórókon keresztül
[link]
-
zovifapp111
senior tag
válasz
Maxell014 #66008 üzenetére
Ilyennel tuti működni fog, rx 480-ast kötöttem össze vele. Van ugyanilyen dp-vga átalakító is, de ott meg kell nézni milyen a kártya dp csatija. Ami anno nekem maradt a r9 290-eshez használt átalakító az nem volt jó az rx-hez, mert az egyiken dp 1.2 a másikon dp1.4-es a csati.
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
Sziasztok.
rx480- tól normális az, hogy crome alatt netezés közben ugrál a memória órajel 300- 2000 között? Ha nem csinálok semmit (nem görgetek), akkor visszaáll 300/300-ra. Hardveres gyorsítás ki van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest