- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
-
fireman123
őstag
-
fireman123
őstag
Sziasztok,
Nem tudom, hogy jó topicba írok-e, de majd átirányítotok ha nem
A problémám a következő (előrebocsátom, hogy nem igazán vagyok járatos a dolgokban, inkább csak felhasználó vagyok):
Sapphire Radeon HD 7850 videókártya van a gépemben (és i5 proci, 8 gb ram, corsair cx430 táp, win7 64 op.rendszer), eddig hibátlanul működött a gép, teljesen jó volt amihez nekem kellett (office, film, archicad)A jelenség a következő:
Ha az adott napon először bekapcsolom a gépet nincs semmi baj, működik minden rendesen, akár egész nap is, ....a probléma akkor kezdődik, ha kikapcsolom és nemsokára (kb. 1 órán belül) újból bekapcsolom.
No ilyenkor nem megy át a jel a monitorhoz, kiírja, hogy nincs jel és nem is lesz kép bármeddig is várok. (a gép működik, világít, hallani a "hangát", ventit ...stb, csak a jel nem megy át a monitorhoz)
Próbáltam több monitorral, illetve VGA és HDMI kábelekkel is, ugyanaz a hiba minden esetben.
A monitorokat és a kábeleket is lecsekkoltam másik géppel, azzal minden jól működik, mindenféle variációban.
Ha kikapcsolom a gépet és várok kb. 2-3 órát akkor újból minden jó és szép mindkét monitoron és VGA illetve HDMI csatlakozással is, ...egészen addig amíg újból ki nem kapcsolom, mert akkor kezdődik előlről az egész.
"Bemelegedett" állapotban nem hajlandó megjeleníteni a képet, csak akkor ha "kihűl"
Van ötletetek, hogy mi lehet a bibi, illetve hogyan tudnám szűkíteni a kört a hiba felderítéséhez?
Köszi előre is segítséget, de ha kérhetem szájbarágósan írjátok le, mert tényleg csak alap dolgokat tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest