- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
Üdv mindenkinek,
nem tudom, hogy jó topikba írok-e, de hátha tud valaki segíteni.
Ismerősömnek adott egy GTX660-as kártya és egy ősrégi monitor VGA kábellel. Na már most a GTX660-ason VGA kimenet nincs, így egy DVI-D to VGA passzív adapterrel csatlakozik hozzá ha emlékezetem nem csal.
Régebbi gépéhez csatlakozva (VGA to VGA) 1024*768-as felbontáson tudta a 75Hz-t produkálni, most nem.
Ha jól tudom a VGA az analóg jelet visz, a DVI-D meg csak digitálisat, vajon ez a gond?
Ha igen, akkor egy aktív adapterrel megoldható esetleg vagy használja a karin lévő DVI-I kimenetet és ahhoz egy megfelelő adaptert?
Választ előre is köszönöm.
-
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
válasz
N!Tr0v!CS^^ #65980 üzenetére
Hardveres gyorsítást kellett kikapcsolni chrome-ban, másik két progi nem talált semmit.
-
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
válasz
N!Tr0v!CS^^ #65974 üzenetére
Na megtaláltam az okát, Steam kikapcsolása után visszaesett 34-37 fokra, akkor az lenne a kérdés, hogy hogy lehetne azt megnézni, hogy üresjáraton a Steam miért melegíti a GPU-t holott 0% a használat.
Köszönöm.
-
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
Üdv,
azt szeretném kérdezni, hogy az miért lehet, hogy az EVGA GTX 970 SC ACX 2.0-s karim üresjáraton egyre jobban csak melegszik.
Régen akár nyáron, alap hőmérséklete 32-34 fok volt 60Hz-s monitorra kötve HDMI-n át.
A ventilátor alapbeállításon 60°C fokig nem mozdul, nekem ez az érték 40 fokra volt állítva, hogy onnantól hűtheti. Most 144Hz-s monitorra kötve DP porton át, 41 fokos a beállítással állandó 1300rpm-en 0%-os használattal. Próbaképp kikapcsoltam a hűtést az alap beállítására és így már stabil 57 fokot tart.
Nincs tovább húzva az SC gyári beállításokon.
Van valami ötletetek, hogy mit ellenőrizzek, vagy a 144Hz lehet az oka? 144Hz-t kizárnám mert ha átállítom 60Hz-re is stagnál 57 fokon.
4 db ház ventilátor van, 2 be, 2 kifele mozgatja a levegőt, légáramlás normális.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest