- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Unforgiven.
csendes újonc
válasz
Cirkaloo #65246 üzenetére
Kizártnak tartom hogy háromból egyszer sem sikerült megdelelően lepasztáznom.
Az érdekes az hogy mire fel mutatt a vga 70% terhelést?Itt valami nagyon bekavar a háttérben szerintem. Ha addig nem lesz megoldás akkor hétvégén formázok és újra pakolom a win-t. Hátha azzal mogoldódik mert már az agyamra megy.
-
.Unforgiven.
csendes újonc
válasz
Cirkaloo #65242 üzenetére
Mielőtt átraktam volna az új házba előtte újra pasztáztam hátha az a gond, de nem az volt. Ekkor jött az új ház és újra pasztáztam megint. Korábban már csináltam és mindig sikerült helyesen kiviteleznem a pasztázást. (Nem hinném hogy ez a gond)
Szerintem
de lehet tévedek.
-
.Unforgiven.
csendes újonc
CoreTemp, SpeedFan és az Asus saját GpuTweek-je. Mindhárom közel azonos megegyező adatokat közöl.
A cpu 30% terheltség mellett 65-75 fok között mozog. A VGA pedig 75% terhelést mutat és 67-70 fok között van pedig nem megy semmi.
OutSider17
Zalman z9 plus ház + 6db zalman 12cm venti, corsair cx430, Asus p8h67-m pro lap, i5 2500 3.3ghz + CookerMaster hyper evo, 8gb kingston, Asus radeon r9 270 2gb dc 2oc
-
.Unforgiven.
csendes újonc
Sziasztok!
Végső megoldásként fordulok hozzátok mert a hűtéssel foglalkozó topicok nem tudtak megoldással szolgálni.
Az a helyzet hogy a VGA--m es a CPU-m eléggé melegszik. A jelenség érdekes mert alapjáraton a vga 33 fok kb és a cpu 40 fok. DE AMINT elindítok bármit pl böngésző azonnal a VGA közel 70 fokra a cpu is kb 75 fokra melegszik. Youtube minden nélkúl.
A probléma fent állt a régi csöves házban is ház hűtés nélkül es ezért átépítettem a gépet egy új 7 ventilátoros házba. A VGa és a cpu újra lett pasztázva minden portalanítva stb... De nem változott semmi.
A házban max 30 fokra megy fel a hőmérséklet.Már mindenféle programmal, víruskeresővel letisztítottam a gépet de semmi.
Nem értem az egészet. Legyetek kedvesek segítsetek!
Esetleg egy teljes formázás és Win újra rakás megoldás lenne?
Konfig: i5 2500 3,3ghz, Asus Radeon r9 270 dcu2oc, 8gb kingstone, Corsair cx430, Asus p8h67-m pro lap
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest