- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
agressiv #8545 üzenetére
2004.08.25. by Rudi:
"Alapjául a Radeon 9600-as sorozatból ismert RV350-es chip szolgál, mellyel korábbi cikkünkben foglalkoztunk."
klikk"Ebben megerősített minket a BIOS mustrája is, ahol a következőt láttuk: ATI RADEON 9600 Pro – ez minden 9600-as BIOS-ban megtalálható. Kiderült az is, hogy a 9550-as új Device ID-t kapott, mely a RaBiT BIOS-editor segítségével könnyedén módosítható a 9600/9600 Pro azonosítójára, kívül-belül 9600-asítva ezzel kártyánkat. A tesztelés után ezzel is megpróbálkoztunk"
A 9800se-n az R350-es GPU van.
-
Hunork
veterán
válasz
agressiv #8439 üzenetére
Teljesen egyetértek! Nálam semmi gubanc, nem tudom, lehet a VGA Bios frissítés miatt, hát nem jártam utána, és nem is tudnék szerintem, csak azért írtam, mert ezek megoldották a cimbiknél. Szomorúan olvasom amúgy az ilyeneket, én biztos lilapipafej lennék, de nekem meg AMD-vel volt szívásom régen, most meg két kollégám sem tudott még mit kezdeni a Rage-el...
Ekkor jut eszembe, hogy ez mekkora szánalom, az emberek vesznek VGA-t, meg hozzá egy gépet és monitort, és megy a szivola, míg a konzolosok egy nap megveszik a kedvencüket, tévé meg van otthon, aztán 3 évig löpuszi, élvezik a jót...(bár én mindig pécés maradok, az szent!!!)
-
volvoguy
addikt
válasz
agressiv #8361 üzenetére
na engem pont ez érdekel!!! Ezt jelenti, hogy alapesetben van ugye az 512MB-os VGA-m, és a 2GB RAM-om.
Ha nem játszom, csak netezek, filmezek, egyszerű dolgokat csinálok, akkor nem vesz el a RAM-ból, de ha már játszom egy eléggé hardverigényes játékkal, akkor elvesz a RAM-ból, és odaadja a VGA 512MB-jánák?
A következő a helyzet: A Modern Warfare 2 egy meghatározott pályájánál (Wolverines!) ha már közepesre állítom a grafikát újraindul a géép a pálya betöltésekor.
Ha minden beállítás OFF-on van, akkor nincs ilyen.Nem az van, hogyha szebbre állítom a grafikát, elvesz a RAM-ból, így az kevés lesz hiszen átpakolt belőle a VGA-nak, és ezért indul újra a gép?
-
Beldar
tag
válasz
agressiv #8325 üzenetére
Berakni a gépembe
Kizárólag 1080p-s HD tartalmak röccenésmentes lejátszására kell a kártya, HDMI kimeneten keresztüli megjelenítésre. Fontos az alacsony TDP, 1slotos kialakítás, halk aktív hűtés, kedvező ár. Komp-gondok miatt lebeszéltetek az ATI kareszokról, emiatt választottam Őt
[link] -
csucsbicep
nagyúr
válasz
agressiv #8266 üzenetére
Nem kell mindjárt agresszívnak lenni.
Nekem minden egyértelmű.
A 4850-ből sok van. A ref példányok nyilván melegebbek, mint a jobb hűtéssel szerelt karik. Mindkettő oka a nagy számú elhalálozásnak. A G80/G92-es karik is pusztulnak, ráadásul ezek még öregebbek is, mint a HD4xxx.... -
dodopek
addikt
válasz
agressiv #7987 üzenetére
Az értelme az lenne, hogy ha szét tudnám választani, akkor a gépről továbbra is lehetne filmet nézni, a másik monitoron pedig pl skype-olni.Jelenleg ez nem megy, mert min2 hangot lehet hallani az asztali hangszórókon, és a tv-ben is.
De ha DVi-n nem megy át a hang, akkor minek van a kártyán hang? Logikátlan... -
Alister71
nagyúr
válasz
agressiv #7951 üzenetére
Tulajdonképp ezért készülnek már a 2 gigás vga-k.
Ha nem adnának ki olyan játékokat aminek már kell, nem lenne piaca. Viszont a Radeonnal tényleg nem venni észre ha túlcsordul, nem kazd el akadni, mint korábban az nVidiával.
Viszont az AB is szarul mér, mert én korábban azzal monitoroztam, a GPU-Z viszont pontosabb.
Úgyhogy elkiabáltunk egymás mellett. -
Alister71
nagyúr
válasz
agressiv #7949 üzenetére
Igen azért mondtam én is, hogy javarészt beférnek az 1 gigába, 1-2 kivétellel. Ha korábban is nézegetted, a DX10-es játékok java is belefért az 512 megába, sőt a korábbi 9-esek pedig a 256 megába. Ki van ez találva.
Az AvP még egy érdekes, mert az DX11-ben csípőböl televeri az 1 gigát, és el se mozdul onnan, ha van aa, ha nincs.
Ezt 2xaa-val produkélta az F1: -
PiA
csendes tag
válasz
agressiv #7940 üzenetére
Köszönöm a tanácsod. Új gép vásárlása előtt vagyok, ezért a régire már nem költenék. Annál is inkább mert ahogy látom kell még 3-4 hónap amíg összejön rá a pénz. Ezért is gondoltam, hogy esetleg apránként venném meg a "cuccokat" ,elsőként egy új FullHD-és monitort ,így legalább azt már használhatnám, sajnod úgy látszik, hogy tévedtem...
-
Seshrak
csendes tag
válasz
agressiv #7592 üzenetére
Vsync nem segit. Ugyanúgy 99%on fut.
Miért vettem jó kártyát és nem olyat amin éppen elfutnak a játékok? Talán pont ezért.
Mivel nem cserélem a gépemet és a grafikus kártyámat fél évente, igy vettem egy erős kártyát, amin még 5 év múlva is futni fog szinte minden játék max felbontásban. Hát ezért. -
deadmember
csendes tag
-
Mr. Teddy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest