- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
válasz
Jano156 #7667 üzenetére
Nem egyenletesen fekszik fel a borda. Ha jól emlékszem ilyenkor rossz a GPU-n a kontakt a kártya vége (tápcsatlakozó) felüli oldalán . Annó szívtam én is ezzel, maszek bordám volt, ami a dispIO-t 50 fokon tartotta a többi meg 90 fokos volt. Kiderült, hogy a borda felfeküdt egy VRM hűtőn, miután megoldottam, mindegyik 60 fokos lett.
Ha anélkül le tudod szedni a bordát, hogy elkenődne a paszta, akkor látható, hogy hol szorult rá rendesen és hol érte épphogy a paszta.
-
agressiv
addikt
válasz
Jano156 #7661 üzenetére
Rosz a paszta és gyanítom, hogy a hűtő is. Valami nagyon high tech paszta kell és akkor király lesz. Amúgy minden sokkal melegebb lett, vagy csak az eltérés nagyobb? Ha utóbbi, akkor rosszabbul van most rajta mint előtte, ha minden meleg akkor paszta.
dr.amd: Úgy, hogy terheléskor nyílván picit jobban dolgozik és akkor el is hasal. Elfáradt, vagy egyszerűen túlmelegszik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- Léghűtés topik
- Revolut
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest