- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Alister71 #8295 üzenetére
Akkor ez kb lutri. Bár pl a tdr topikban meg azt hozták fel a ref. kártyák ellen, hogy van akinek meg AMD ref.-en jött elő tdr. igaz más volt hiba háttere... franc se tud ezen kiigazodni.
8296: igen, amikor olvasgattam a témában, akkor pont a te egyik régi kommenteden akadt meg a szemem, ahol ellenezted a ref. kártyát, és volt aki osztotta ezt a nézetet. Tényleg nehéz. Erről az órajel állításról mondasz nekem részleteket? Azért vettem gyárilag tuningolt GTX 560Ti-t, mert nem akartam itthon tuningolni, és nem is konyítok hozzá igazából. Melyik progival és milyen beállításokat használsz?
Én eddig a drivereket váltogattam, most a 285.79 van, ez a legstabilabb leszámítva a nagyon régieket. Még a 275.33-nál is hibázik, pedig clean install volt. A ff-ban hiába kapcsolom ki a Hardveres gyorsítás ha lehetséges opciót, az sem segített. Most kipróbáltam azt, hogy firefoxnak nv vezérlőpulton maximális teljesítmény előnyben részesítése beállítást adtam meg, ezzel most kb 3 napja nem volt tdr. De ez sem jelent semmit, volt már 4-5 TDR mentes napom.
-
joey04
titán
válasz
Alister71 #8293 üzenetére
Igen, ezt olvastam már, és akkor pl ezek közül:
csak a 2. ref kártya.
Viszont nekem pl már van itthon HDMI kábel, így jobb lenne az első. a kinézeten és az Interface különbségeken kívül más eltérés elvileg nincs. Akkor ez pl nem sz*rja össze magát 1 új drivernél, ahol valami agresszív újítást tesztelnek, ami a sima ref kártyákat nem fekteti meg, de a többit igen? -
joey04
titán
Lenne egy olyan kérdésem, hogy honnan tudom biztosra, hogy egy kártya referencia modell? (nv)
Azt, hogy húzva van-e az az adatokból kiderül, de pl a hűtést csak képen tudom összehasonlítani. Ha ránézésre egyezik akkor az ref kártya? Valamint: Ezen kívül más eltérésre nem kell figyelnem?Egyébként ezek alapján is pl iponban nézelődtem 570 és 580as kártyákat, és alig van ref. 570ből egy sem...
Azért fontos számomra a kérdés, mert a TDR nevű betegség megtalált, és ahogy olvasom a fejleményeket, ref kártyákkal nem igazán jön elő, és a következő kártyám biztos az lenne, akár AMD akár NV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest