- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
trialboj #54535 üzenetére
Jól tetted, hogy leírtad és látod ezért nem árt kitölteni a Cuccok részt az adatlapodon, mert, ha látjuk, hogy milyen lapod van akkor szerintem akárki egyből azt javasolja, hogy próbáld ki a másik slotban is a kártyát...
Nembaj.. Ez egy tanulság neked, hogy legközelebb, ha egy szakmai topikban kérdezel akkor minden adatot adj meg azzal kapcsolatban amit kérdezel. Jelen esetben a konfigod amiben a kártyát próbáltad használni.. -
trialboj
őstag
válasz
trialboj #54464 üzenetére
Visszacserélték, kaptam 1 újat, berakom, az sem ad képet. Mikor már majdnem felrobbantam, megpróbáltam a másik PCI csatlakozóban is hátha (Eddig azért nem raktam ebbe, mert ehhez ki kellett törjek 2 elemet a gépházból, ahol most már árad majd befelé a por...).
... Szóval elindult a mocskos száját
) Kb hihetetlen, mi a fene különbség van a kettő között, és a régebbi miért ment a másikkal is. Lehet már az előző sem volt hibás. Habár azt megjegyezném hogy az előző kártyán viszonylag sok hajszálkarcolást találtam, és nem volt a kártya borításán egy ragadós fólia, ami az új kártyán már megvolt... + szó nélkül becserélték, pedig azt mondták le fogják tesztelni.
Gondoltam leírom, hogy esetleg aki hasonlókat tapasztal, próbálja ki a másik foglalatot is mielőtt elkezdi küldözgeti, és esetleg hülyét csinál magából.
Üdv
-
Smiley
addikt
válasz
trialboj #54365 üzenetére
Sokfele keppen lehet ujra eletet lehelni bele. Szerintem ha folyamatosan megy az a jobb neki, de ha elromlik es meg mindig nem jott meg az uj, akkor szedd szet es vagd be egy 210 fokra elomelegitett villany sutobe kb 10 percre, rakd ossze es megint nyertel 1-2 napot/hetet.
En ez alapjan csinaltam, nekem 2 honapot kibirt az XFX. -
Smiley
addikt
válasz
trialboj #54341 üzenetére
Ezzel nem tudsz mit kezdeni ilyen amikor olommentesen forrasztanak... ez markafuggetlen, csak a szerencsen mulik... a folyamatos homersekletvaltozas nyirja ki, nem az ha 100 fokon megy. Multkor mar felvetettem a nagy kerdest, hogy kivancsi lennek egy kutatasra, melyik modszer szennyezi jobban a kornyezetet, az olommal valo forrasztas, van az ennek hianyaban keletkezett sok sz@r... biztos erdekes eredmeny jonne ki.
-
Smiley
addikt
válasz
trialboj #54330 üzenetére
Ugy, hogy ott a megjelenites software-s, driver nelkul normal modban is el fog indulni, amint felrakod a driver-t az szeretne a vidkarival feldolgoztatni a megjelenitest, de mivel a hw dolgott ezert bele fog fagyni. Ha mar csikoz egy kartya az regen rossz. Sajnos az olommentes forrasztas arny oldala. elonye hogy vedi a kornyezetet, a nagyobb hatranya pedig hogy a sok homersekletvaltozas hatasara ridegge valik az a forrasztoanyag, ezert hajszalrepedesek keletkeznek a BGA tokozasban. Van ra ilyen fel megoldas, amivel meg lehet hosszabbitani a doglott kartya elettartamat (max 1-2 het/honap), de az hosszu tavon felejtos, foleg ha melorol van szo.
-
-
spista222
addikt
válasz
trialboj #8843 üzenetére
A játék ugyanakkora képet ad akármekkora felbontásban vagyis nem az van hogy ha csak 1280 ban játszol akkor nem látsz semmit de 1920x 1080-ban meg mindent. Az élesség elég rossz lesz de teljes képernyőn ugyanakkorában mint ha 1920 ban játszanál már ha a monitor széthúzza a képet
-
-
Hunork
veterán
válasz
trialboj #8087 üzenetére
Mikor indul a gép, nyomkodd az F2 vagy Del billentyűt, ezt neked kell tudni, és belépsz a BIOS-ba.
Itt valamelyik menüben (nálam ez a North Bridge Configuration) de neked lehet hogy más néven fut, pl. Advanced, de a lényeg, hogy keress egy ilyet: Primary Graphics Adapter vagy Primary Video Controller. És itt a PCIE add meg. ( a te esetedben, ha jól emlékszem GFX0) -
agressiv
addikt
válasz
trialboj #7446 üzenetére
Akkor vedd azt, amit a pénztárcád megenged. Én mindenképpen Nvidia-t ajánlanék, mert vannak az atinak tipikus jellemzői amik engem például nagyon kiakasztanak, ráadásul a PhysX-et igaz, hogy nem sok játék használja, de amelyik igen, azt nagyon felt udja dobni.
Általános vélemény, hogy inkább valami jó egyedi hűtővel megáldott kártyát vásárolj, mert a referencia hűtők 90%-ban borzalmasak.Amit nem értek az az, hogy kvázi nem érdekel a teszt, de mégis azt kéred, hogy ajánljunk valami cikket. Nézz meg több tesztet is és olvasd el a véleményeket és értékeléseket és ott általában leírják, hogy melyik miért jó, és miért érdemes megvenni, vagy miért nem jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest