- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
Az órajel bűvölést én BIOS-al oldottam meg és nem árt ha van hozzá az embernek egy kis affinitása, de nem olyan nagy ördöngősség.
Az üresjárati órajelet és feszültséget a low power 3D órajelére vettem vvissza és igaz, hogy így jobban melegszik és többet is fogyaszt üresjáratban, de stabil és ami érdekes, hogy azóta nem akadoznak az ablakok, meg a böngésző amikor görgetek stb...
Gyárilag 50MHz-re veszi vissza az órajeleket, ami eléggé vicces.
-
agressiv
addikt
Nincs ebben semmi ördöngősség, csak túl alacsonyra engedik az órajeleket és a feszültségeket, mert muszály megspórolni 3W-ot. A 2D órajeleket meg kell emelni és máris elmúlik a TDR betegség, nálam is volt bőven, de amióta megemeltem az órajelét azóta nincs semmi gond vele.
Amúgy éna ref kártyákat azért nem részesítem előnyben, mert általában azokon épphogy elbírják a tápáramkörök a terhelést, az újratervezett kártyákon gyakran több fázist használnak és máris stabilabb lehet a rendszer, de valóban vannak elcseszett szériák is.
-
Alister71
nagyúr
Én is a ref kártyákat részesítem előnyben. Legjobban az MSI-től tartok ilyen téren, meg a Gainward-tól. Volt egy Gainward 4870GS-em, annyira válogatta a drivereket, hogy az már egy viccel felért. Haverom meg a teljesen ref Asus 4870-essel tökéletes nyugalommal elvolt, minden hónapban felrakta az aktuális drivert. Én 1 évben kb 5-6 drivert tudtam, mert a többivel szarakodott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nvidia GeForce GTX 660 videókártya
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest