- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
válasz
DJ WOKKY #10118 üzenetére
Nos a 40% és az 1800as fordulat!
Igaz, hogy halk, de a régi 6770-em 15% al bőven elvolt 1000 rpm es ventivel, igaz ez OC kari, gondolom a megemelt 820 as órajel miatt van. De megjegyzem 2D ben teljesen feleslegesen..... A kártya fasza, tehát ajánlom ha valaki gondolkodik rajta. A régi 6770 3DMark 11 ben 2560 pontja után ez 3880 at teljesít. -
Fishor
senior tag
válasz
DJ WOKKY #9823 üzenetére
Ha belegondolok, hogy 8600GT helyett lett belerakva ez az X1600as a gépembe... És még örültem hogy az csak 256 megás volt ez meg 512. Sajnos a Geeforce-om elfüstölt... szó szerint, büdös lett és füstölt, de működött még utána is kis forrasztgatás után, de nagyon forrósodik, ezt meg csak úgy kaptam helyette. Ha 100%-ban tudnám, hogy ez a gond vennék egy új vga-t csak van aki meg azt mondja a monitor szar, illetve a beállításaim.
Üdv: FIshor
-
-
Fishor
senior tag
-
regener
veterán
válasz
DJ WOKKY #9709 üzenetére
Rendben köszi.
Most beleraktam öcsém gépébe az 1TB-s vinyót és felállt a win7, még újratenni sem kellett meg semmi, jelenleg is win7ről írok, HD sentinel aztírja hogy teljesítmény és kondíció 100%
Csak a szgép és a lemez között előfordultak hibák 6258 alkalommal.
Na átnézek a tápos topicba. -
regener
veterán
válasz
DJ WOKKY #9707 üzenetére
az alaplapom ASUS P4P800, nem csipogott és nincs integrált vga, rendesen felállt vga nélkül a gép, énis csodálom hogy ezt hogyan csinálta,
az előbb próbáltam a win7et elindítani, de amikor visszakötöm az 1TB-s SATA vinyót akkor BIOS-t betölti de megáll a kép, Num Lock -ot lehet kapcsolgatni, nem fagy le, de ott áll és nemmegy tovább, ha kihúzom az 1TB-s SATA-t és benthagyom az 40GB-os ATA-st amin az xp van akkor elindul,
lehet hogy elszállt a vinyó és megette a vidikarit mert azon a tápágon volt azis? -
regener
veterán
válasz
DJ WOKKY #9702 üzenetére
Ha kiveszem a kártyát akkor feláll az XP, hallani a bejelentkezési hangot, bár nemtudom hogy csinálja, ha nincs berakva vga.
Biztos hogy nem vinyó, mert másik vidikarival megy jelenleg és másik gépben nézve sem ad képet/jelet a HD3650.
Csak nincs 1 hónapja hogy vettem rá új hűtőt és most meg behal, még azsem lehet hogy a hűtő lemozdult vagy valami, mert rendesen felvan rá fogatva, max 45-48° körl mozgott terhelés alatt (COD6), üresben pedig 25-26° volt. -
agressiv
addikt
válasz
DJ WOKKY #8874 üzenetére
Az a windows frissítések ideiglenes könyvtára, amit nem törölt a gyökér rendszer. XP alatt annó úgy lehetett törölni, hogy csökkentett módban kellett indítani a gépet és akkor jobb gomb tulajdonságok, majd a biztonsági beállításoknál hozzá lehetett adni a felhasználót a jogosultak közé és ekkor lehetett törölni a konyvtárakat.
-
-
-
-
BRIKLY
veterán
válasz
DJ WOKKY #8759 üzenetére
amennyire folyadék nélkül lehetett, letakarítottam, MX3 pasztát kapott,de azzal nem értem többet 2-3 foknál. hűtő cserén sokat gondolkodtam, de inkább a gányolás maradt, mert ugye az nem normális, hogy egy 8800GT 60 fokon lefagyasztja a gépet, ki tudjameddig fogja bírni...
ha vennék rá hűtőt,és meghal,akkor utána meg lenne kötve a kezem a következő VGA kiválasztásánál.
-
BRIKLY
veterán
válasz
DJ WOKKY #8749 üzenetére
Figyelem mindig a topikot, de csak akkor szólalok meg, ha úgy gondolom,van értelme a mondandómnak.
HDMI, stb témában nem vagyok jártas,de tanulok itt sokmindent.
mikor az én kártyámra azt hittem nincs semmi megoldás hogy ne fagyjon, nem sok kellett, hogy betegyem a sütőbe.. de szerencsére a jobb hűtéssel egyelőre hibátlan.
-
Alister71
nagyúr
válasz
DJ WOKKY #8539 üzenetére
A VF700 jó kis hűtő. Iszonyat csendes, és jól hűt. Olyan 75wattig elvan a vga-kon. Picivel felette is bírja, de ott már gyorsabban kell forgatni a ventijét, és nem tartja azért olyan jó hőfokon a gpu-t. Nekem a Giga 5670-esen van gyárilag, de tényleg rohadt jó
Abszolút semmi hangja nincs, és 55 fok felett nem nagyon van a gpu. 1 a titka, tisztán kell tartani.
-
-
Hunork
veterán
válasz
DJ WOKKY #8429 üzenetére
Hát igen...ez Magyarország...a lényeg a részletekben rejlik, ha az apró betűs részben elismerjük, hogy a fentiek módosulnak a cég és a köztünk lévő új megállapodás alapján, akkor nem lehet majd zúgolódni...szerintem ez a lényeg, tehát, hogy az adott cég mit kínál fel apró betűben...
Ezért kell jól elolvasni mindent...
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
DJ WOKKY #8127 üzenetére
Egyelőre a VGA-t érzem szűk keresztmetszetnek, de hamarosan tervben van a CPU csere is 4 magra, Q9xxx személyében. A procit tudom még rángatni 4GHz-ig, de ott már kéri a kakaót, illetve amit elfelejtettem, hogy az ajánlást mennyire kell komolyan venni, ehhez a karihoz már 500W-os tápot ajánlanak, az enyém 400-as.
Ha meglesz a proc is, akkor biztosan elkél egy nagyobb táp. Húzni szeretném LGA775-tel, ameddig csak lehet.
-
BRIKLY
veterán
válasz
DJ WOKKY #7620 üzenetére
gondolom emlékszel mi a baja az én kártyámnak. az új hűtését akartam tesztelni,hogy így is fagy-e, de nem mertem ráengedni... na meg tuningot tesztelni,mert játékban sokáig tart mire kiderül,hogy tényleg stabil-e.
-
-
-
zeix
senior tag
-
Storms
őstag
válasz
DJ WOKKY #7373 üzenetére
olvastam hogy megy egy tápcsatival is, igy kevesebbet is fogyasztana? mert elég sokat netezek csak, jó lenne ha 2d-be halk is lenne meg nem enne túl sokat, 2D órajelet mennyire szabad BIOS-ban visszavenni amit még bír?
kenwood3
csak a postaköltéget álltam. De mégis mennyit eszik?gtx260-am volt azt még bírta a táp,4870-et is birta, meg a 3870X2-t is, meg a 8800GTX-et is ezektől jóval többet?
-
Hunork
veterán
válasz
DJ WOKKY #7188 üzenetére
Bocs, közben moziba voltunk a fiammal...
Nem, nem halt meg, mondom, most a melóhelyen muzsikál, ezért mondtam, hogy azért van para, hogy mikor adja meg magát...remélem soká, mindig karban tartom, nem húzom (úgyis TOP verzió), évente kétszer az egész ház kap egy kevés sűrített levegőt...szóval reménykedem. -
manyusz
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest