- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocky96X
tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy Sapphire 5770 rev 3 1gb bios, amit valaki a saját kártyájáról tudna lementeni mert amiket találtam azok nem mennek fel rá sajnos.
Akinek lenne az írjon legyen szíves! -
Rocky96X
tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire 5770-es kártyám, eredeti hibálya az volt hogy csíkozott a játékoknál. Mivel írtak hogy bios hiba is lehet ezért megpróbáltam lecserélni a biost, elvileg sikerűlt is de most nem indúl be a gép csak fekete képernyő van. Venti pörög. Valószínű rosszúl ment rá a bios.
nem tudjátok hogy lehetne helyrehozni? -
Rocky96X
tag
Üdv.
Lehet hogy váltok inkább Intelre...
Egy i3-2100-as kb melyik AMD-vel van 1 szinten játékban? (Phenom)
Ez mennyire tudna kihajtani egy 5850 CF-et? De gondolom ehez inkább i5 kellene -
Rocky96X
tag
Megmértem Aida-val BF 3 alatt 850/1100re tuningolt kártyával 50-63% (átlag 55% körűl) volt a procimagok kihasználtsága max terhelés alatt.
-
Rocky96X
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy egy 3,3 Ghz-ra húzott Athlon X4 ki tudna-e halytani egy 5850 CF-et? Tápom egy FSP 500W ez elég lenne hozzá? -
Rocky96X
tag
Helló!
Szerintetek mért van az hogy a kártyám kihasználtsága (5850) 25-30%-nál nem megy feljebb. Eddig BF 3 multival játszottam mindig 99-100%- volt a gpu használat és 40-50 fps körűl volt mindig most meg játszhatatlan mert 20-25%-on van a használat és 10-15fps-el megy. De nem csak ez a többi játéknál is ez a helyzet.Mintha nem kapcsolna be a kártya 40 foknál nem is megy feljebb.
Próbáltam újra felrakni a drivert, próbáltam másikat is de ugyan ez a helyzet. -
Rocky96X
tag
Sziasztok!
Van egy sapphire 5850 toxic az a gond vele hogy a tulaj elmondása szerint leszedte a hűtőt, újrapasztázta, és a ramok hővezető párnái szétszakadtak azokat nem is rakta vissza. Utánna fagyott a gép játék alatt kb 1-2 percig bírja. 2d-ben jó. Ameddig nem hűl ki nem ad képet vagy csíkoz de nem olyan pixelhibára utaló csíkok. Szerintetek mi lehet a baja a kártyának?Ő szerinte csak a ramok melegednek túl.
-
Rocky96X
tag
válasz
RootRulez #3506 üzenetére
2 X 6 pines csatlakozó van rajta
Úgytudom csak a Gainward hagyta meg a csatlakozókat és csak az órajelekből vett vissza.
Mondjuk szerintem így sem gyenge Crysis 2, full hd, Advanced beállítás mellett átlag fps 33. Gamer beállítás mellett 38 átlag. De azért jobb lenne egy normál bios. -
Rocky96X
tag
Helló!
Van egy Gainward GTS 250 Green Edition kártyám, és egy sima biost szeretnék tenni rá hogy erősebb legyen csak nem találok ilyen biost hozzá. Tudna nekem valaki adni egy oldalt ahonnan tudnék sima biost leszedni hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest