Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
Dexter-2000 #51711 üzenetére
-
MK VII
veterán
válasz
Dexter-2000 #51709 üzenetére
Takarítsd ki a hűtést szépen és pasztázd újra!
Már tuti rá van kövülve a paszta a GPU-ra.
Jó minőségű pasztát tegyél rá. Figyeld meg szépen helyre áll a rend.. Meg mondj egy pár imát a hűvösebb időért.. -
Nagytoll
senior tag
válasz
Dexter-2000 #51707 üzenetére
Msi afterburnert kell letölteni vagy evga precision x-et, telepíted és a base clock speedre -50mhz-et húzol például, de ezt neked kell tesztelni, hogy mennyivel működnek a dolgok. Azthiszem catalyst control centerben is lehet valami ilyesmit állítani, legalábbis amikor amd kártyám volt, én tudtam állítani az órajelen, de lehet, hogy csak pluszban, nem mínuszban
-
Nagytoll
senior tag
válasz
Dexter-2000 #51705 üzenetére
Próbáld meg visszavenni az órajelét egy kicsit, nekem is ilyen problémám van, de csak játékokban
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #48359 üzenetére
lehet driver is meg hardver is
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #14339 üzenetére
Vannak játékok például a dirt, ami amd/ati párti.
Abban a játékban meglehet hogy ati és amd párossal több fps lesz, mint azonos képességű intel és nvidia mellett.Ha van is különbség szerintem nem valami sok...
Az meg más dolog, hogy az atihoz erősebb processzor kell az alábbi teszt alapján. [link]
-
Ribi
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #11060 üzenetére
Írd le milyen géped van, mert nagyon gyenge Nv kari fizikára sem elég. Valamilyen szinten közelítenie kell a mostani VGAdhoz teljesítményben. Persze nem 1-1ben.
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Dexter-2000 #11012 üzenetére
erre?
-
MeroM
senior tag
válasz
Dexter-2000 #10958 üzenetére
physix et akkor vegyél ha azokkal a játékokkal akarsz játszani amik vannak rá nézd meg az nvidia oldalán, amúgy az ati ár/értékben jobb....
-
GomezGTS
tag
válasz
Dexter-2000 #10958 üzenetére
Nekem ati-m volt már évek óta, annyi, hogy feltettem a physx-et, oszt kezicsókolom. Indultak a gammák. Más kérdés, hogy most belefutottam egy gyárilag hulladék kártyába
-
3.Aragorn
addikt
válasz
Dexter-2000 #10213 üzenetére
Nekem még 4770-esem van és így is az a legerősebb alkatrész a gépben.
-
3.Aragorn
addikt
válasz
Dexter-2000 #10194 üzenetére
Hova ez a nagy sietség?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Dexter-2000 #8437 üzenetére
pontos időpontot szerintem még nem lehet tudni.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Dexter-2000 #7742 üzenetére
Nem.
Csak azokat a pontokat kell betekerni, amiket írnak több helyen is.
Kondik például, egyéb könnyen olvadó dolgok.
[link] -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Dexter-2000 #7734 üzenetére
ettől nem kell félni
Amit kell, azt úgy is le kell takarnod a többit pedig nem olvasztod, csak felmelegíted. -
agressiv
addikt
válasz
Dexter-2000 #7734 üzenetére
Nem olvad meg az ón ennyi idő alatt, csak felmelegszik egyszer a kártya és azért "javult" meg, de az biztos, hogy nem egészséges, de valószínűleg nem okoz kárt a sütiben, kivéve, ha a kondik felrobbannak.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Dexter-2000 #3574 üzenetére
oké.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Dexter-2000 #3572 üzenetére
mindig saját kezűleg kell a vga drivert feltenned, nem ? Én nem bíznék ilyet szoftverre...
-
Źşë'
addikt
válasz
Dexter-2000 #3568 üzenetére
ha van steamed automatikusan felteszi azt ami a játéknak kell (minden féle meghajtó programot ami kellhet)
még régebben volt win xp és elődjeinél dx updater, sztem az még most is működik - ha felmész ide, leszeded, futtatod és ő automatikusan frissül, ha ez sem segítene akkor egy viszonylag újabb játék dx csomagját telepíted, vagy azt ami bc2 korongján van rajta
-
fatal`
titán
válasz
Dexter-2000 #3568 üzenetére
A microsofttól?
-
Źşë'
addikt
válasz
Dexter-2000 #3523 üzenetére
sztem egy driver és/vagy directx frisstés megoldaná a gondot
-
sajátgép33
csendes tag
válasz
Dexter-2000 #3528 üzenetére
320 w-os táp elég??? De lehet nagyobra huzni csak nem tudom mennyire lehet.....
Meg lehet ha felhuznám elszálna a gép:S Attól félek:S -
maxika2004
őstag
válasz
Dexter-2000 #3035 üzenetére
NEmnagyon, az MSI jo árban lenne, ha egyforma a 2 kari....
????A 3032-re lécci ...!
-
Putyin90
senior tag
válasz
Dexter-2000 #2819 üzenetére
Nem értek nagyon a VGA-khoz, eddig azt hittem, hogy minél több VRAM, annál jobb a kártya, de akkor ezek szerint nem így van.
A Palit-nál jobbat tudnátok ajánlani, ami árban nem üt el annyira tőle? 22-23K körül.Süni 1985 F: nem szeretnék használtat, mert majd az egész gép új lesz, de szívesen venném, ha ajánlanál használtakat is 22-23K körül, ami jobb a Palit-nál, de én szívem szerint az új kártya felé hajlok inkább.
A lényeg annyi lenne, hogy vigye majd az új játékokat is (CoD MW3, NFS: The Run stb...), mert egy db-ig nem szeretnék költeni a gépre.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Dexter-2000 #2594 üzenetére
ezaz, igen el lettek találva ezek a windforce hűtők, nekem 6870en volt a 3 ventis, de a legjobb hűtő volt amivel eddig találkoztam, és amellett h halk, még nagyon durván hűt is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest