- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
válasz
Dell XPS #43925 üzenetére
Nem nagyon értem a kérdést
A laptop mellé adott a gyári tápom.
A dokkoló mellé kaptam egyet, ugyanaz a watt teljesítménye. A csatlakozójá viszont ma nézegettem. A dokkolón lévő dugalj amibe megy a táp az elég sok tüskés, a gyári töltője a laptopnak viszont középen egy tüskés. Ugyanaz lehet egyáltalán a 2 dolog töltője?
Lehet hogy rossz tápot kaptama dokkoló mellé (nem boltban vettem! ) -
Sziasztok Urak!
Vettem egy dokkolót a HP 8460p-hoz. Áram kábel bedugva, viszont nem tölti a masina akksiját. Egy egeret is ráraktam a dokkolóra, de nem működik a laptoppal.
Viszont az az érdekes ha a dokkolón lévő On-Off gombot megynomom akkor ki be kapcsolja alvó állapotba a gépet.
Kell valami driver a dokkoló használatához vagy egyszerűen nem ehhez a géphez való? Sosem használtam ilyet elkélne a segítség. -
-
Régóta ebyezek a magam kis tudatlan módjával, de erről a védelemről még nem hallottam. Szerencsére a közel 60 vásárlásomnál 1x sem futottam be a csőbe, lehet ezért nem ismerem. Szerintem ott eredetit nemigen találsz, pláne ha ingyen posta van az ár alatt
. Bár ki tudja..., manapság minden hamisítvány ugyebár ami nem Kínában készül.
-
válasz
Dell XPS #39735 üzenetére
Váltani tudnék, csak mivel fő célra biztosítások közvetítésére használom a gépem, így rengeteg biztosítói program van telepítve, amiket nem szeretnék újrarakni mert sok volt a gond mire összeállt. Ezelőtti rendszerem másik gépem 64 bites volt, csak ez már előretelepített 32 bitessel vettem eredeti winnel. A serial matricán van, nem tudom hogy újratelepítéskor nem-e kéne futnom egy kört a microsoft-nál, meg meghagyná-e a jelenlegi programjaim...
-
-
-
Sziasztok!
HP Elitbookom van 8460p,a webkamerát nem érzékeli egy csetelő program, az eszközkezelőben sem látom, ráadásul driver hiányt sem ír. Lenne ötletetek?
-
Lenovo G570-em van most 6GB rammal. Azért szeretném cserélni, mert nem kell a 15"-os kijelző. Azaz nem lenne baj, de mivel folyamatosan cipelem, jövök-megyek ügyfelekhez házakhoz, kényelmetlen akta táskázni, meg notebook táskázni is. egy 10-12-13"-os simán beférne töltővel az aktatáskámba, és még nehéz sem lenne. Ezért szeretném cserélni.
-
Köszi! Ez a Sony Zen micsoda? Még sehol nem találkoztam vele.
Igazából nekem céges dologra kell:
- ügyfeleknél internethasználat amikor házhoz megyek,
- otthoni netezés, de van egy komoly asztalim
- emailezés, szövegszerkesztés, táblázatok kezelése --> talán egyedül ez szól a 15"-osok mellett, mert ott jól jön a nagy képernyő. -
Srácok, meg tudná nekem valaki mondani mi a különbség a netbook és a notebook között?
Vettem tavaly egy 15,6-os Lenovo-t, és kisebbre cserélném le, olyan 12-13" körülire. Kizárólag netezésre, munkára használom nem játszom vele.
Látom, hogy a netbookok majdnem feleannyiba kerülnek (pl Asus EEE széria) mint a notebook azonos mérteű cuccok.
Aktív témák
Hirdetés
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest