- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
Ruszki #48793 üzenetére
Érdekes módon kivettem az akkut rátettem a töltőt és megy be is bootol. Vissza tettem szintén megy.
Pedig én is alaplapra gyanakodtam.
Lehet vmi ki volt mozdulva, de nyúzom kicsit, mert így nem tudom mi volt a hiba.
(#48798) Dell XPS Igen pontosan így mintha lemerülne, pedig nincs.
(#48797) KillHates Igen minden felpörög hdd is.
-
válasz
Ruszki #48782 üzenetére
Vannak néha olyan dolgok, amiket soha a büdös életbe nem gondolna az ember!
Egy-két aberrált hibajelenség:
-Azért pörög 100%-os a venti és nem tölt akkut!!! a noti, mert a multimédiás gombsor kábele fordítva van bedugva.
-Azért nm indul be a gép, mert a hűtés lefogatás egyik csavarja nem testel le rendesen
-Azért csíkoz a GPU, mert a heatpipe árnyékoló fém szivacskája elcsúszott pár millimétert
-Azért kikapcsolhat a gép (totál random-ban) mert az akku nem 100%-osan kompatibilis a géppel
-Azért 90 fokos a proci a netbook-ban, mert a töltőben!!! egy KONDI bemondta az unalmastés sorolhatnám a végtelenségig.... Mindez a gyártók trehánysága!
-
válasz
Ruszki #48782 üzenetére
Vannak néha olyan dolgok, amiket soha a büdös életbe nem gondolna az ember!
Egy-két aberrált hibajelenség:
-Azért pörög 100%-os a venti és nem tölt akkut!!! a noti, mert a multimédiás gombsor kábele fordítva van bedugva.
-Azért nm indul be a gép, mert a hűtés lefogatás egyik csavarja nem testel le rendesen
-Azért csíkoz a GPU, mert a heatpipe árnyékoló fém szivacskája elcsúszott pár millimétert
-Azért kikapcsolhat a gép (totál random-ban) mert az akku nem 100%-osan kompatibilis a géppel
-Azért 90 fokos a proci a netbook-ban, mert a töltőben!!! EGY KONDI BEMONDTA AZ UNALMASTés sorolhatnám a végtelenségig.... Mindez a gyártók trehánysága!
-
mosquetoo
tag
válasz
Ruszki #48666 üzenetére
Próbáltm már minden féle lejátszót ( ezeket is )
Van még egy Acer noti is itthon az is i3 as procival és integrált hd 3000 es vidkarival és az is ugyanilyen undoritó minőségben tolja le a divX es filmeket, pedig még a jobb minőségü divx es filmeket töltöm nem az ien 800mb meg 1 gigásat, hanem minimum másfél giga és nem értem h ez mitől van amikor rendes gépen nincs ilyen gond... -
LALA_kiraly
őstag
válasz
Ruszki #48614 üzenetére
Lehet félre értettél vmit. Win alatt bármit csinálok nem változik a ventillátor szabályozás. Ahogy az indításkor beállítja, úgy megy míg le nem állítom. Ha játszok majd fel gyullad. Ilyenkor újra indítom, és a bootolás előtt (ha pl forró) maxra teszi a fordulatot. Utána azon is megy, míg megint újra nem indítom. Na ezt nem értem. Ha az elején bootoláskor állítja akár 3 fokozaton is, utána win alatt miért nem???
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 1 / 2
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest