- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Zoll21
tag
válasz
Hisztogram #43215 üzenetére
xp van a gépen
megcsináltam az energiagazdálkodást, beállítottam maximálisra és mindent soha gombra
érdekes dologra lettem figyelmes, ha bekapcsolom a gépet akkor 1200-on megy, de ha leteszem készenlétre és újraindítom készenlétből 1,7ghz jön be
mi a f...h lehet vele
ilyet csinálhat a vinyó?
ja és ez jön be egy ablakban ha kikapcsom
this program cannot be installed on this operating system
majd ok és kikapcsolde most meg nem akar visszajönni a készenlétből
??? -
Zoll21
tag
válasz
Hisztogram #43188 üzenetére
beállítottam az energiagazdálkodásba a mindig bekapcsolva funkciót
ez rendeb is jöttde a youtube szaggatás mi lehet??
-
Zoli1222
addikt
válasz
Hisztogram #42997 üzenetére
Bocs, h eddig nem reagáltam! Sikerült megoldani 1 win7 telepítő lemezzel a javítást, de így is csak félsiker sajna. Valszeg a recovery-s szektor vagy mi sérült, de majd át lesz nézve.
-
Hisztogram
tag
válasz
Hisztogram #42996 üzenetére
Most fel kell állnom, cirka egy óra múlva leszek. Addig is, ha nem tudod, akarod stb. USBről recoveryolni akkor CD-re kell kiírnod. a recovery discet ami nem egy teljes Windows telepítés, csak a helyreállítást végzi el.
Bosszantó, mert ezt az egész problémát maximum pár óra alatt meg lehet oldani, ha nem "remote assistance" van.
-
Zoli1222
addikt
válasz
Hisztogram #42994 üzenetére
NA! Sikerült elqrni a bootsectort. Nem boot-ol be. Csak system diagnostics van.
-
Zoli1222
addikt
válasz
Hisztogram #42985 üzenetére
és ha nincs pendrive-om? Csak dvd-m és külső hdd-m van.mingyá' meglesem!
-
Zoli1222
addikt
válasz
Hisztogram #42980 üzenetére
Nekem ez a video kínai.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Hisztogram #42959 üzenetére
Ok, viszem tovább és köszi az eddigieket!
-
nyirobeni
csendes tag
válasz
Hisztogram #42953 üzenetére
-
nyirobeni
csendes tag
válasz
Hisztogram #42931 üzenetére
de az ethernet az müködik
-
Dell XPS
veterán
válasz
Hisztogram #42883 üzenetére
Azonnal segítek továbbítani megfelelő emberhez a problémát, csak kellene a típus....
-
vilmaboy
őstag
válasz
Hisztogram #38789 üzenetére
biosban nem lett ugye kikapcsolva semmiféle fun control? Szerintem tegyél fel egy progit amivel tudod szabályozni a hűtés fordulatát oprendszer alól. máris kiderül hogy szabályozhatóü e még avgy sem... ha a lapon szált el valami az gáz. akkor szerviz...
-
vilmaboy
őstag
válasz
Hisztogram #38787 üzenetére
"PCU-Z stressztesztje alatt sem volt RPM adat""A laptop takarítása után nem kapcsol be."
most akkor mi nem kapcsol be? a laptop vagy a cooler?
-
foland
csendes tag
válasz
Hisztogram #37340 üzenetére
biosban hol kell nézni illetve win7 hol lehet beállitani tegnap este egy orán keresztül keresgéltem a beállitások közt s maga a z aljzat jo mert rádugáskor érintkezési cserszenés hallatszik ha meg baja lenne azt észrevettem volna s maga hangkátya programjának a kezelőfelülete is megváltozott sima win7 -en más volt
-
urdug
aktív tag
válasz
Hisztogram #37293 üzenetére
Mit csinálok?
-
Schuby
aktív tag
válasz
Hisztogram #37205 üzenetére
a hír igaz, így neked is jár a hála. Én nem tudtam hogy az ide noti HDD-t is lehet jumperelni.
Mondjuk nem is az lett mert valami mini jumper kellett volna de forrasztó páka lett a helyzet megoldásaNa lehet ezért majd megköveznek, de a lényeg: Van HDD, van ODD, és a gép hasít.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Hisztogram #37111 üzenetére
Köszi a választ de sajnos tényleg nem tudtam meg sokkal többet mint eddig!
Valaki esetleg tudna még segíteni?
37106-os hozzászólásban írtam a problémámat -
Schuby
aktív tag
válasz
Hisztogram #37166 üzenetére
Végignyálaztam az oldalt amit ajánlottál
. a dolog ott bukott el hogy a bart lemezt tegyem be a cd meghajtóba..... Továbbra sincs optikai meghajtóm. ha lenne nem szaroznék hanem betenném az xp lemezt és feltelepíteném -
Schuby
aktív tag
válasz
Hisztogram #37166 üzenetére
Akkor az csókolom-ot köszönhet ennek. 2004-es a drágám.
Köszönöm. megvizsgálom -
Schuby
aktív tag
válasz
Hisztogram #37162 üzenetére
nem láttál még olyat? Akkor te igen fiatal lehetsz.5-6 éve még nem volt jellemző pedig.
Na ez a dolog érdekelne akkor. rákerestem de csak a szervert írták. Milyen progi és hol találom. esetleg leírás?
-
terencehill
tag
válasz
Hisztogram #37162 üzenetére
zonealarmt nem használok
csak avast van a gépem
-
Schuby
aktív tag
válasz
Hisztogram #37157 üzenetére
Mivel ez egy noti, nem tudok róla hogy akár az optikai akár a HDD-t lehetne jumperelni.
Mint írtam nem tud semmilyen usb ről bootolni Usb Fdd -n kívül. Természetesen én is azzal kezdtem hogy kipróbáltam ezeket a dolgokat. Egyébként az asus nál escape a boot kiválasztás -
blackmacs
senior tag
válasz
Hisztogram #37152 üzenetére
Az gáz.Pedig jó lenne ha bele tudnám tenni.Még összehasonlítani sem tudom mert neten rendelném.
-
blackmacs
senior tag
válasz
Hisztogram #37150 üzenetére
Speciel 2.5"-os Seagate momentus xt lenne a kiszemelt új vinyó.
-
blackmacs
senior tag
válasz
Hisztogram #37147 üzenetére
A laptopomba szeretném a vinyót kicserélni abba azt hiszem msata-nak hívják.Csak a kisze-
melt új vinyó már sata 2-es persze laptopba való. -
terencehill
tag
válasz
Hisztogram #37141 üzenetére
most csináltam egy olyat, hogy eszközkezelőbe eltávolítottam a vgat-aztán újak keresése.. meg is találta nem is kellett nekem driverrel vacakolni elvileg rakott fel és rendesen kiírja hogy ati x1200, most úgy tűnik megszűnt a jelenség, bár még tesztelgetem
youtube videokkal (ott mintha még szaggatna kicsit)
-
BoC1ka
senior tag
válasz
Hisztogram #37062 üzenetére
Okés. a lényeg hogy semmi nem történik ha kicseréli a processzort.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
Hisztogram #37060 üzenetére
már nem azért de az i3 és az i5 is két magos processzor...a TDP jük is ugyanúgy 35 watt...nem kell rossz infót adni..nyugodtan ki lehet cserélni a procit, az égvilágon semmi baj nem lesz
-
Attila 42
csendes tag
válasz
Hisztogram #37055 üzenetére
szia,
köszi, jók ez a videók, nem kerestem volna magamtól ilyet youtubeonIgazából nem akarok játszani rajta, avikat, dvd-t, és később esetleg hd filmeket néznék rajta, arra úgy veszem ki, mindkettő jó, de akkor már a jobbat venném meg
-
Attila 42
csendes tag
válasz
Hisztogram #37049 üzenetére
köszi a tanácsot, ha a toshibát választom, megfogadom
-
stifi82
aktív tag
válasz
Hisztogram #37041 üzenetére
Ezért írtam nagy a szórás gyengétől az erős vasig nekem már a 2. ami ausztriából van itthon meg sem kapni meg persze az ára az ember azért vesz acert.
-
stifi82
aktív tag
válasz
Hisztogram #37036 üzenetére
Ez jó kisebb komprumiszumokkal visz eza vas mindent gondolok itt nem a plazmán full hd-ban meg ultra high felbontáson. De notin játszól mediumon szerintem megy ezen minden szépen.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest