- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
Mikisys #39441 üzenetére
Úgy csináltam. Be volt dugva közben a konnektorba a laptop, ha ez ugyanazt jelenti amit te írtál
Van egy erre alkalmas USB, ami direkt erre van, h kikapcsolt állapotban is tölti a külső eszközt ( persze alapvető, hogy nem az akksijáról, hanem hálózati feszről ), de nekem sehogy sem akarta tölteni, csak ha be volt kapcsolva a gép. Alvás/hibernálás/kikapcs - ezeknél mind lekapcsolt a töltő :S -
endruboy1
senior tag
válasz
Mikisys #33010 üzenetére
Oké, köszi a helpet. Egyébként biztosan nem csak visszajelzési hiba, mert az akkun is van 5 led amivel meg lehet nézni mennyire van feltöltve és abból is csak 4 világít. Már chaten beszéltem a speedshoposokkal, azt mondták vigyem be és megnézik. Szóval majd akkor beviszem... valamikor ha ráérek
.
-
endruboy1
senior tag
válasz
Mikisys #32973 üzenetére
Megnéztem a BIOS-ban is a beállításokat, ott is azt írja hogy tölti, de nem megy 73% felé. Azért gondoltam, hogy nem az akku rossz mert utána olvasva a neten, másnak is volt problémája ezzel a típussal (Dell Latitude C400). Pont ma dicsértem amúgy ezt a gépet másik topicban hogy ennyi idős és semmi baja erre egyből előjön
. Meg olyat is csinál, hogy ha kikapcsolt állapotban lett beledugva a töltő, akkor mind1 hány %-on van, bekapcsolt állapotban nem tölt, csak egy töltő ki-be dugás után. De 73%-nál ez sem segít valamiért. Eddig akku nélkül volt használva, illetve régebben akkuról is, de azt már nem tudni, hogy akkor is voltak ilyen gondjai mert ennyire nem lett megfigyelve. Akku elhasználódásra egyébként 2,6%-ot ír ami még tűréshatáron belül van új akkunál.
Szóval BIOS a legfrissebb, beállításoknál nincs semmi okosság. Ezek szerint lehet a töltő rossz? Nem ad elég feszkót le vagy mi? Most nincs kézénél másik töltő, de akkor érdemes lenne egy másikkal megpróbálni?
Ez akkor lehet akku hiba is vagy esetleg visszajelzési gond? Mert az akku garanciás szóval vissza tudnám vinni... Amúgy a ráírt paraméterek megfelelnek az eredeti Dellének ami volt benne, de persze nyilván után gyártott. Viszont annyira nem lehet vacak ha fél év garit vállaltak rá...
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen TV-t vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest