- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
Nemesys
tag
Sziasztok!
Az első lemerítés illetvee kétszer Win kikapcsolásig szerintem már most jobb talán. Most szükség van rá sajnos de nem töltöm fel teljesen és ha van egy kis időm akkor Bios-ból lemerítem.
Proci terhelő nincs a Linux Live cd-ken? "parancssoros" félére gondolok. Ott talán nincs lemerülés véder-em mert a Win már 6-7% nál eldobja magát.
De most tudok böngészni meg megy a HD zene is.
Meg eszembe jutott egy idegesítő hiányosság. Nincs T-Pad kikapcsoló a gépen, amit nem értek mert egész jól játszható a gép, A Skyrim megy 20fps-e tűrhető grafikával. Gondolhattak volna erre...
Van valami Win bill. parancs rá?
-
Nemesys
tag
Holnap szerintem megszületik az eredmény.
Egy kis grafikai OC engem is érdekelne már ha lehetséges.
-
Nemesys
tag
válasz
Dell XPS #42715 üzenetére
Igen még csinálja de már nem kell kopogtatni és gyakoribb ha "játékmeleg" sőt inkább csak akkor.
Köszönöm az akksival kapcsolatos infófrissítést. Nem tudom már hol és mikor hallottam a teóriámat.Akkor lemerítem teljesen és kipróbálom utána. Ha azt a maradék kb 2%-ot kiszedem belőle a BIOS-ban vagy a bootscreen-en az jó vagy inkább ne?
-
Nemesys
tag
válasz
Dell XPS #42710 üzenetére
Úgy tudom nem szeretik a teljes merítést. /Bár szerintem akkor kéne valami védelemnek lennie bennük/ A másik amit tudok az akksikról, hogy ha asztali gépként van használva a gép akkor feltöltve, kivéve kell tárolni kb havonta kétszer lemeríteni, feltölteni. Én használom néha és ha már merült akkor le is szoktam valamennyire meríteni. hetente kb 2x igaz nem teljesen pont emiatt a probléma miatt mert egy idő után elhal szegény...
.
/Szerk.:/
A kijelző meg vibrál és talán cicereg is néha úgy ahogy írtam. Nem lehet, hogy csak kontakt vagy szakadás? Mert szerintem valaki szétszedte és fxszul rakta össze /már bocsánat/ mert régen csattant néha kinyitásnál és becsukásnál. Mióta szétszedtem azóta nem csinálja. -
Nemesys
tag
válasz
Dell XPS #42706 üzenetére
Igen még meg is van sajnos. Kihúztam a képernyő kábeleit kitakarítottam és visszadugtam, Az első felmelegedésig hibátlan is volt. Most akkor csinálja ha bemelegszik és akkor is elég neki egy kissebb "sokk" értsd pl: Ctrl alt del mert fehér FSC-s logon screen-em van és attól helyreáll.
Egy letöltött Widget szerint 84-es az akksi. Ha maxolom az élettartamot szerintem bírja a 2.5 órát. Ami a beállításokat illeti hiába nyomatom a 3650-el és full CPU-val még úgy is akad és lefele csak rosszabb. Viszonyításképp kábelen a 3200 simán viszi a full hd-t 2x500-as CPU-val is szerintem de 2x1,1-en(félgáz kb) biztos. -
Nemesys
tag
Sziasztok!
Az bevett szokás a notiknál, hogy akksiról nem bírja? Vagy ismét csak én vagyok megtisztelve iylen jelenséggel? Olykor nem, hogy nézni még hallgatni se tudom a jútúbot...
-
Nemesys
tag
válasz
Dell XPS #41523 üzenetére
Hali!
Tényleg, beugrott. Külsőn nem csinálja akkor nem GPU. De igazából az érdekelne, hogy lehetséges-e esetleg ilyesfajta műtét ha már jó a cucc. Elfelejtettem mondani, hogy a képernyőt ahogy nyitom ki egy bizonyos pontnál csattan oda és vissza is. Ez összerakási hiba vagy széria?
-
Nemesys
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis melegedési problémám az FSC Xa3530-as notival. Lehet h GPU hibás is. A 3650-et ami benne van ki lehet cseréltetni valahogy egy jobbra. Ami nem melegszik ennyire de legalább ilyen erős? A másik jelenség, hogy néha vibrál a kép és van, hogy csak "kopogtatással" persze finoman, lehet megszűntetni. Ha pedig a Win kikapcsolja akkor fehéren rikít. /a 3200-vel kikapcsol normálisan de néha azzal is vibrál a kép/
Előre is köszönöm!
Üdv: Dávid -
Nemesys
tag
válasz
Dell XPS #41232 üzenetére
Én is ettől félek. Biztos ki fogom bírni röhögés nélkül mikor megtudom az árat meg, hogy mégis mi a baja.!
A másik meg attól félek, hogy kihez viszem. Ért is e hozzá vagy csak elvállalja és azt hiszi le lehet húzni. Esetleg ha valami látható baja van, pl. kábeltörés vagy meghallgatom, hogy konkrétan mi zizeg ilyenkor. Ekkora gépnél talán hamarabb észre is veszem a szétszedési sorrendet.
-
Nemesys
tag
Sziasztok!
Lenne egy aggasztó jelenségem egy FSC Amilo Xa3530-ról lenne szó. Két GPU van benne, bár nem tudom, hogy ez miatt-e de váltásokkor, indításkor általában a bejelentkező ablakig vibrál a kép és halkan hasonló hangot hallok mint a réggebbi FSC notimnál mikor rossz lett a világítása és villódzott. De ennek nem az itt az egész kép a világítás normálisan megy. Sajnos néha csak enyhe fizikai behatásra hagyja abba. Nagyon irritál, csak asztalon használom kicsit felemelve, hogy a hűtése is jobb legyen erre meg ütögetni kell...
Általában elég annyira, mint amikor egy enyhén idióta duplán kattint a touchpaddal kissé durvábban mert attól jobb lesz.
De ez akkor se tetszik neki szerintem. Ez típushiba? GPU? Gondoltam a Win7 problémájának de boot menü alatt is csinálja.
/Elnézést az ömlengésért, nyaralás utáni buzgóságban szenvedek./
/Kieg.: RGB-vel HDTV-n használom azzal hibátlan és szakít mindent még a 3200-vel is. JA és a bikább kártyával a kikapcsolt képernyő az virító fehéret jelent nála... ez is elég .... ------.......-ra idegesít. Ha lecsugom akkor csak a világítást kapcsolja ki vagy a monitort is? Azért kérdezem mert így védekezem a barnulás ellen játék közben de ha lecsukva is egyfolytában mutatja a fejéret az se tesz neki jót gondolom.
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest