- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
válasz
Integrale #41526 üzenetére
Be tudod neki állítani az energiagazdálkodásnál hogy mennyi időnként kapcsoljon le. Valszeg azért kapcsol egyből vissza mert valami elkezdi megint használni.
G-szenzor szerintem a gyorsulás mérőt takarja. Arra szolgál hogy lekapcsolja a vinyót ha netán leesne a noti, de állandóan méri a gyorsulást és lehet annak az értékét írja ki az Aida. Érdemes lenne valamilyen más progival megnézni, de amúgy sok mindent nem tudsz vele csinálni ha rossz is. -
endruboy1
senior tag
válasz
Integrale #41399 üzenetére
Hello!
Bocs, kihagytalak.
Teljesen normális jelenség hogy "kattan" a vinyó nem csak notebookban. Azért van mert lekapcsol hogy ha hosszabb ideig nincs használatban. Ezt megnézheted Winben az energiagazdálkodási beállításoknál. Ennek nem sok köze van ahhoz hogy milyen SMART értékei vannak a vinyódnak. AZ egy másik téma. A SMART-al az a haleyzet hogy csak statisztikákat gyűjt amikből következtetni lehet arra hogy mikor fog meghalni a vinyó. Szóval semmi biztos infó gyakorlatilag. Amíg még működik én azt mondom hogy ne foglalkozz vele, illetve a kényes adataidat nyilván backupold minden esetben. Én erre a célra a Skydriveot tudom pl. ajánlani, csak felteszel egy progit és automatikusan szinkronizálja a netes tárhelyeddel a kijelölt mappák tartalmát. Persze nem árt egy jobb féle net hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest