- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
GaborGh
őstag
válasz
APC ADAM #32700 üzenetére
GaborGH:Az meg milyen lenne h felhívom őket hogy ez a szitu
Az okos döntés lett volna vásárlás előtt felhívni őket és kikérni a véleményüket, vagy a fórumét, de ez amit te csinálsz ez pont az ellenkezője, eső után köpönyeg...
Nem értem mit vársz, mit mondjunk erre
Okos kisfiú vagy Pistike, csak így tovább máskor is és veregessük meg a vállad??Nem, előbb kell kérdezni, tájékozódni és csak utána vásárolni, nem pedig fordítva!
-
pzg
tag
válasz
APC ADAM #32700 üzenetére
A wifidet semmilyen módon nem fogja tudni letiltani a Telenor, emiatt nem kell izgulni. A letiltás csak úgy működik, hogy ők kitiltják a saját és ebben szerződött partnereik hálózatából a 3G-s egységet, tehát oda nem engedik felcsatlakozni. A gépen magán semmit nem tudnak letiltani, a wifit sem.
-
GaborGh
őstag
válasz
APC ADAM #32693 üzenetére
Ja hogy már megvetted, én azt hittem, hogy csak gondolkodsz a vásárlásán, hát akkor tök feleslegesek ezek a kérdések, utólag minek filozofálni rajta, az ilyen lényegi kérdéseket vásárlás előtt kell feltenni és tisztázni, nem utána amikor a kommandósok ott toporognak a küszöbön kezükben a fényképeddel és már a Híradóban is rólad szólnak a hírek!!!
OMG
Én nem értem az egyes embereket gondolkodását komolyan mondom
-
kaligula
tag
válasz
APC ADAM #32681 üzenetére
Van ilyen program, de csak saját gépre legális feltenni, hisz más gépén már kémkedés volna. Esetleg, ha még a bank tulajdonát képezi a gép, akkor mac cím alapján, titkosszolgálati eszközökkel... elég sok a ha meg a de. Érdekes kérdés, érdekelne az ismerősöd saját sztorija.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest