- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
JuhaAasz #41687 üzenetére
Synaptics valóban egy f@szság, bár gőzöm sincs miért írták le egy gépet elemző, értékelő cikkben! ( IPON) Meglepett, de arra gondoltam, hogy itt v.mi Toshiba megoldás keletkezett. ATi VGA esetén gyanítóm, hogy Catalyst Controll Center v. Ati PowerPlay az a program ami ebben az esetben kell. Toshibás laptopra nem lehet AMD drivert leszedni a gyári support oldalról, csak a Toshiba oldaláról, mert azzal nem fog működni rendesen. Mivel ennél a típusnál igen komoly problémák adódtak a driver-kel, elképzelhető hogy Nálad is csak ennyiről van szó. A bluetooth-val igen sok embernek volt gondja, itt meg kell nézni a kártya típusát, és annak megfelelően letölteni a drivert. (realtek) Az IGP-t azt hagyjuk mert más megoldása van, mint általában egy Switchable Graphics-ot használó laptopoknak.
Nos ennyit sikerült kikutatnom a TOSHIBA Satellite L850-13M-ről.....
-
Dell XPS
veterán
-
Kbali
nagyúr
válasz
JuhaAasz #41606 üzenetére
Zacskóban sem lesz jó neki folyamatosan. Azért van az akksi, hogy használd
Persze asztali gépként, játékra használva nagyon melege lenne, ami miatt csökkenhet az élettartama, ezért szokták javasolni a 2/3-ig feltöltve, száraz, hűvös helyen való tárolást, persze ekkor sem biztosított az öröklét.
A venti pörgésre lehet megoldás, hogy megnézed, van-e BIOS frissítés a géphez, mert azokban szokott lenni erre vonatkozó javítás. Esetleg a Win energiagazdálkodását is meg lehet nézni, megfelelő van-e beállítva. Teljesítmény centrikus (high performance) módban is ezt csinálja? -
Baboon
senior tag
válasz
JuhaAasz #41604 üzenetére
hát kialudt a piros lámpa az i betűn.
Eredetileg az teljesen kikapcsolt állapot. Meg a winfost is leállítom szóval ki kéne kapcsoljon.
De amúgy baromi gyorsan merül a telep.
7:20 kor kapcsoltam be 83%-val és most 76% és csak neteztem. Mondjuk azt írja bírja még 2 óra 45 percet de nehéz elhinnem. No meg reméltem tovább bírja egy thinkpad. -
Dell XPS
veterán
válasz
JuhaAasz #41548 üzenetére
Elnézést én figyeltem, oda is írtad hogy nem rég vásároltad. FreeDOS-al vetted, és ha igen ki telepítette? Alsó Cooler- rel ez igen csak melegszik, és utána olvasva nem panaszkodtak különösebben a használók. A kettő grafikus kártyát vezérlő program működik rendesen? Arra gondolok, hogy itt esetleg driver-kel lesz gond, ha nem, akkor pedig szerviz ezzel a jelenséggel.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest