- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
Hali,
GL960 Chipset FSB 533MHz 2GB DDR2/533 RAM max.
Intel ® Celeron ® processzor 550 (1M Cache, 2.00 GHz, 533 MHz FSB)
Intel ® Celeron ® processzor 560 (1M Cache, 2.13 GHz, 533 MHz FSB)
Intel ® Celeron ® processzor 570 (1M Cache, 2.26 GHz, 533 MHz FSB)GM965 Chipset FSB 800MHz 4GB DDR2/667 RAM max.
Intel ® Core ™ 2 Duo processzor T8300 (3M gyorsítótár, 2,40 GHz, 800 MHz FSB)
Intel ® Core ™ 2 Duo processzor T8100 (3M Cache, 2,10 GHz, 800 MHz FSB)
Intel ® Core ™ 2 Duo processzor T9300 (6M gyorsítótár, 2,50 GHz, 800 MHz FSB)
Intel ® Core ™ 2 Duo processzor T9500 (6M gyorsítótár, 2,60 GHz, 800 MHz FSB) -
2 féle driverrel szállítják(na jó 3, de az Atheros-os olyan mint a fehér holló), Broadcom és Intel Pro.
Ha feltételezem, hogy a BIOS-ban engedélyezve van a WiFi, kapcsoló is be van kapcsolva, driver is ok, akkor a Broadcom driverrel nem szokott gond lenni. Ha a ritkább Intel Pro WiFi card van rajta, akkor viszont(legalábbis eddigi tapasztalataim döntő többségében) csak BIOS frissítéssel lehet orvosolni.(A legújabb BIOS-ban csak és kizárólag a WiFi kompatibilitást orvosolták)UI: Ez csak akkor igaz, ha a probléma úgy értendő, hogy nem is tudsz kapcsolódni semmilyen vezeték-nélküli hálózathoz.
(Hálózati eszközöknél, a hálózati eszköz tulajdonságánál lehet megadni, hogy az értesítési területen megjelenjen a hálózati ikon avagy sem, a default beállítás, hogy nem) -
Gubu0101
veterán
Akkor,pedig a driverekel kell ki okoskodni valamit.
Hardveres részt ki lehet zárni.
Esetleg próbálj meg régebbi drivert nézni kártyához,vagy még biosba nézz szét nincs e valami letiltva.
Elsőnek próbáld meg azt a pci-ost helyre tenni nem potyára van benne,utána jöhet a wifi.
Javaslom,egyszerre csak egy drivert próbálj vele,inkább menyél sorba mindel,az se egészséges ha több driver van fönt egyszerre.Mert lehetséges,hogy a pci lehet maga a wlan kártyád.Meg külön van hozzá a wifi illesző.
(kevés rá az esély,de nem lehet ezt se kizárni) vannak érdekes dolgok laptopokbaMost néztem,nekem a pci maga a wifi kártya,úgy hogy azt tedd föl elsőnek.
-
Dell XPS
veterán
Néha olyan dolgok is okozhatnak problémát, amiknek elvileg nem szabadna.
Ezzel teljes mértékben egyetértek, én az iróniát, gúnyolódást, cinizmust, nem bírom elviselni, elég az életben, a munkahelyemen túlélnem a sok bü***s, pa****sztot, itt jó volna normális kollegiális viszonyba megbeszélni a dolgokat, empátiával viseltetni a másik iránt, és nem azt keresni, hogy mibe lehet belekötni. Ennyi.....mindenki tévedhet, és arra is van mód hogy kulturáltan helyreigazítsuk....
Én örülnék a legjobban, ha bármi javaslat segítene a srácnak, és semmi kedvem hogy kiálljak az általam felvetettek mellett!
-
endruboy1
senior tag
Kártevőtől elindulna a gép, legrosszabb esetben nem bootolna be az oprendszer.
Adribuba: Meg kellene próbálni másik akkuval, az hogy nem megy ha kivett akkuval dugtad be lehet egy teljesen független probléma is, ami egyébként valóban BIOS-ra utal. Vagyis nem tudom hogy előtte hányszor dugtad töltőre kivett akkuval és nézted bekapcsol-e...
Mennyi idős különben? -
icons
addikt
Atyaisten!!! SIKERÜLT!!! Nem köszönöm a sok-sok segítséget, amit itt a fórumon kaptam, mert nagyjából pont semennyi sem volt, a problémát mégis sikerült megoldanom zseniális elmém ragyogásának köszönhetően, tehát köszönöm magamnak! És gratulálok! Szép munka volt!
Bár igazán egyszerű.... a WinToFlash szar volt, ezért a WinSetupFromUSB-t használtam, amiről már be tudott bootolni!
ooh yeaaah!
-
Darbo
tag
a bios látja a dvd olvasót is?
bootolhatóra volt formázva az usb-s cucc?
ha bedugod az usb-s HDD-t látja a bios?
egyszer jártam úgy egy ASUS notival hogy cd olvasót cseréltem benne és onnantól nem volt hajlandó bebootolni se. ha kivettem az olvasót akkor igen. de mire erre rájöttem.... -
icons
addikt
? Valaki?
Elképzelni nem tudom, mi lehet a probléma...a vinyócsere előtt tökéletesen ment a gép, a vinyót pedig a BIOS szerint látja, sőt (írni-)olvasni is tudja (self-test ezt bizonyítja), tehát azzal se lehet probléma... de ha mégis valami gond van vele, a pendrive-ról vagy a CDről akkor is be kellene tudnia boot-olni :S
-
icons
addikt
A vinyóra nyomtam BIOSban egy HDD Self-Test-et, ami végig is futott, tehát a HDD-t látja. Most próbáltam USBről bootolni, arról se megy. Hiren's boot CD-ről sem. Egyáltalán fel sem pörög a CD meghajtó... a pendrive világít, tehát áramot kap, de az sem pörög fel (hahahahha
), legalábbis olvasás nem történik (akkor villogna)
Nem tudom mi lehet a probléma....nyomtam Restore defaults-ot is, de attól se lett jobb...
-
Így van, ahogy mondtad.
Nem nagyon van sok értelme ezekre a középkategóriás kártyákra 2GB ramot tenni, mert maga a GPU nem bírja megtölteni adattal, nem tud annyit számolni, h kevés legyen a video-memória.
GDDR3-ból szoktak 2GB-ot, GDDR5-ből elég lenne egy giga is.
És hát amit Gubu is említett, keskeny memóriabusz, kevés számolóegység.
A sorozat többi modellje azért jobban teljesítene:
notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.html
A GTX-eknek a memória sávszél is nagyobb, csak hát az már egy másik árkategória, akármilyen notiba is lenne. :/Viszont az Euronics/Media Markt óriásplakáton m×rha jól néz ám ki, h 2GB-nyi memória van a VGA-n.
-
Gubu0101
veterán
Mondjuk egy 128bit-es kártyától sok csodát ne várj.
Tudomásom szerint a bit-en van a hangsúly játékoknál.
Mikor bővítettem asztali gépet,eleve úgy kerestem kártyát.
Anno a Gainward GTX 260-as kártyát vettem ami közel 1Gb memóriával és 448bit-el volt.
Valószínű akkor azért dolgozik úgy ahogy a karid.
Nem értelmeztem elsőre az írásod,de tény hogy kell a ram-is minden féle kép.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Haditechnika, harcászat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi Redmi 12C 3/64GB fekete / 12 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest