- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Igen, én 4GB mellett is lekapcsoltam.
A szüleim notiján XP van, és 2GB ram van benne, annál is lekapcsoltam.Majd ha elfogy a ramod, akkor felugrik egy ablak, h "elfogyott a virtuális memória", de normál használat mellett ilyen nem lesz nálad.
Egyébként a 64bites Win 7 szeret terpeszkedni, fél évi használat után nálam alapból 1.5-1.7GB ram-használattal indult el a rendszer. Böngésző sok-sok megnyitott ablakkal, és máris 2.3-2.5GB fölött jártam.
Ha nem léptem ki a böngészőből, és elindítottam valami játékot, volt, h bejelzett, h elfogyott a virtuális memória.
Ez után vettem 8GB DDR3-at, azóta nincs ram gondom. -
GaborGh
őstag
Azt tudom tanácsolni, ha ilyen sokat utazol, hogy válts SSD-re, sokkal jobban bírja a rázkódást, ütődést, zötykölődést...
(#32710) APC ADAM
PÜ a többit személyesen!
Ja még annyit Stohlt üdvözlöm, vazelint vigyél és ne aggódj csak az első 10 év lesz hosszú, a többi gyorsan eltelik "barátok közt repül az idő"...
-
GaborGh
őstag
Ez sajnos, nem pont az a hurcigálós fajta, de amíg nem fagy le, vagy nem kapcsol ki addig nincs gond, remélhetőleg...
(#32704) APC ADAM
Erre voltam kiváncsi remélem nem lessz akkor semmi problemNem ne aggódj, semmi gond nem lesz azon kívül, hogy kattanni fog rajtad a bilincs és rövid időn belül egy sötét, nyirkos helyen fogod magad találni, Kellemes Karácsonyt és BUÉK
-
scope2007
addikt
ÜDV!
na ilyesmire gondoltam
laptopokba nem vagyok már nagyon képben.. de ahogy nézem ez elég korrekt kis masina...
nem játékra kell... Word, Excel, Képszerkesztés [gimp, paint.net], zenehallgatás, netezés, filmnézés... kb erre kellene... meg 1-2 régi játék elfusson.. GeForce GT 520M nem tudom mire elég.. de legalább nem integrált... bővíteni nem nagyon akarja... de ha lehet még ramot pakoltatni bele akkor azt is csapatunk akkor bele még. -
-
kendeee
aktív tag
Ja persze....igazad van. De csak netezz, talán akkor ugyan azt az időt kapod. Hú, jó kérdés. Szerintem nem cserélik, csak abban az esetben, ha az tényleg nagyon durván keveset bír. Nézd meg mi álla garancia levelében, lehet arra külön felhívja a figyelmedet, hogy az akkura csak fél év garancia van.
"Gyengébb részei" :_) egy cella vagy jó vagy nem...ha neem jó akkor kiesik a sorból, olyankor merülésnél nagyot ugrik egyik pillanatról a másikra a töltöttségi szint, mivel akkor azt kihagyva a másikat kezdi meríteni a lapos. Tegyük fel 6-ból 1 kiesik, az már csak 5
-
endruboy1
senior tag
Rakd fel a BatteryBar nevű progit ezzel folyton látod az akku adatait, meg a konkrét merülési arányt is.
-
kendeee
aktív tag
Elvileg ilyen friss notinál nem szabadna lenni 4%-nak sem az elhasználódásnak. Csinálj egy teljes feltöltés-lemerítést, mérd le az időt, egy hónap múlva pedig még 1x ezt a műveletet. Kb ugyan annyi ideig kell neki bírni. Ha nem úgy lesz, a gyári cellák gyengék. De a progi is tévedhet.
Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest