- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
-
TGaben
tag
válasz
Sebibalu #33555 üzenetére
jaa
végig az oprendszerbe kerestem
azt hittem ennyire nem vagyok láma
Megpróbálom azt is akkor,és ha nem úgy jöhet a "jó-árasított" megoldás.Most van folyamatban a dolog amúgy, jelenleg azt nézi,h lehet-e upgadelni win 7-re, bár gondolom ha lehet is, azért megint fizetni kéne.
-
TGaben
tag
válasz
Sebibalu #33549 üzenetére
Eddig kerestem, de sajnos nem találtam olyat a Vista-ban, h "automatikus hibajavítás". Már a súgót is átnyálaztam
azt irja,h lemezkezelés, ezt tudtam, de sajna ott nem jelenik meg a rejtett partíció, csak a "C" (rendszer, rendszerindítás, lapozófájl, aktív, összeomlási memóriakép, elsődleges partíció). "jobb klikk-re" : Megnyitás, intéző, Meghahtóbetüjel és elérési út módosítása, kötet zsugorítása, tulajdonságok, súgó - ezek választhatók, a többi inaktív, még a formázás is, de gondolom a winfos nem engedi "magát" formázni. Ha nincs más, szerintetek azt meg lehet csinálni,h leszedek 1 "virágbolti verziót" (Windows Vista Home Premium) kiírom, azt telepítem fel, és a noti alján lévő kóddal teszem eredetivé?
-
válasz
Sebibalu #33526 üzenetére
Hát igen, a 4-5 órás akksi üzemidő úgy jön ki, h teljesen letekert fényerővel, esetleg kikapcsolt wi-fi mellett használjuk a gépet.
Mondjuk este a sötét buszon utazva pont megfelel a letekert fényerővel való használat, de nappal már nem bírnám ki a félhomályos képernyőt. -
válasz
Sebibalu #33524 üzenetére
Szerintem ebben nem cserélhető a VGA.
Biztos vagyok benne, h ez rá van forrasztva az alaplapra.
Mondom, ez nem teljes értékű VGA, ez csak ilyen alaplapi képmegjelenítő chip.De manapság a legtöbb dedikált VGA is rá van forrasztva, elég ritka az MXM-es modul.
Miért ilyen notit vettél?
Egyébként hiába is tiltanád le, az akksiüzemidő nem lenne sokkal hosszabb, ha az Intel VGA-ját használnád.
Menyit megy most el akkuról?Hol rendelted a memóriát, vagy mennyi lesz?
Esetleg kérdezd meg a Toshiba topicban hátha tudnak megoldást a videovezérlős kérdésedre.
-
válasz
Sebibalu #33517 üzenetére
Természetesen 1333 cl:9-est vegyél bele.
A chipset támogatja az 1333-at.Egyébként az 1066-os cl:7-es sem lenne gyorsabb. 1066-on a cl:5 lenne gyorsabb, de ez gyakorlatilag se DDR3-nál, se SO-DIMM foglalattal nem elérhető.
A másik kérdésedre nem tudom a választ, tudtommal azokban az Inteles IGP le van tiltva, pont a dedikált VGA miatt.
Természetesen nem minden dedikált VGA-s gépben van letiltva az IGP, csak az nVidia GeForce 315M az nem külön VGA-nak számít. Nagyjából annyit tud, mint az Intel HD3000 tudna. Nem is igazán van értelme ezeknek az alap VGA-knak, mióta az Intel is összeszedte magát a HD2000/HD3000 megjelenésével. Igaz, még van mit csiszolni a drivereken.Mindenesetre fogyasztás/üzemidő specifikus felhasználóknak ajánlott eleve olyan notit venni, amiben csak az Intel IGP-je dolgozik, nem az helyett egy másik, de ugyanolyan teljesítményű gradikus chip.
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- PlayStation 3
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest