- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz
t72killer #32724 üzenetére
(#32726) GaborGh
Miért lenne hülyeség? Informatikán kívül is vannak olyan területek ahol úgy lettek paraméterezve a dolgok pl.: A-calass végfokok, vagy bármilyen más műveleterősítő. Pc területen is vannak pl.: Glod minősítésű tápegységek, alaplapi fetek,stb..
De mint írtam csak "gyanítom" Teccik érteni
Nálam a chipset alapból bestagnál 63C-re(ennél kisebb nem is volt), játék közben elszalad 68C-ig és ennyi.
-
tothir
tag
válasz
t72killer #32623 üzenetére
Memóriamodul azért nem lehet rossz, mert 2X2 GB van, igy avgy 2 vagy 4 GB-ot kellene látnia.
Ezt a Bios frissítést hogy tudom eszközölni?
Meg biztonságos egyszerű dolog ez?
Mint egy drivert telepíteni?
Egyébként a kezdetektől ennyit lát és a gép 2.5 évesA telepített memória 4 GB zárójelben mellette 2.93 GB használható.
Rendszer nem vihet el ennyit, meg azt itt nem is mutatja, mási kgépemen 3ból 3 GB van -
kutga
félisten
válasz
t72killer #32605 üzenetére
Udv!
Persze, nem dobom ki az eredetit, usb-s rackbe kerul.
Matricat nem lattam, elotte felhivok egy szervizt hatha meg is csinaljak (nem mintha olyan bonyolult lenne) de hallottam mar olyat hogy valaki lecsavarozasnal megsertette a gyari csavarokon a festeket, ezt eszrevettek es ugrott a gari.
-
mokus1
addikt
-
kenwood3
addikt
válasz
t72killer #32215 üzenetére
Már csinált
(#32216) samuki 1 hűtőpad segíthet. Mielőtt szétszedted a gépet, azelőtt is ilyen meleg volt? -
kendeee
aktív tag
válasz
t72killer #32145 üzenetére
Bocsi, de user és user közt is van különbség. Lehet velem van a hiba, hogy nekem ez bejött és jól működtek az akkuk.
Egyébként észrevettétek, hogy ebből mindig vitatéma kerekedik. Ezért gondoltam arra, hogy ilyen jelleggel nyitok egy új topic-ot
Azért is szoktam lezárni a témát, úgy, hogy megoszlanak a vélemények. Bármelyik megoldás jó lehet.
-
dvd_R+
őstag
válasz
t72killer #31987 üzenetére
tehát akkor ez az mx ez jobb mint a sima 520m ?
és akkor ott van fentebb a hp nak a vga ja valami hm65 chipsetes inteltehát midnenkép a samasung a jobb a proci picit gyengebb benne de az engem mnem zavar mivel ugyis csak 1-2 jatekra kell ami multi és elindulnak vele az ujabb jatekok is csak picit fps lagg al
de ez mar nem szamit itt az asztali gép a jatekra
laptop csak arra kell h mégis 1 mai normalis darabb legyen ami ha arról van szó leinduljon rajta minden
-
dvd_R+
őstag
válasz
t72killer #31979 üzenetére
kendeee : Értem tehát akkor egyértelműen a Geforce azaz a samasung gépnek erősebb a vga -ja
de tuti hogy a hp630 ba 4500mhd vga van ?
és ez a 520MX vga asztali pc vga- ban kb miylen vga szintje ?t72killer köszi a választ viszont ez a amd fusion és az i3 közt ezt nem értem nem nagyon vagyok otthon ebben .
tehát jó procinak mondható? vagy gyenge? a mostani laptopomba egy T2310 van ettől erősebb ? ha igen kb mennyiel ? vagy asztali prociba ez a B800 mekkora proci szintjet hozzá ? E8400? vagy milyen ?
-
tPedro_
őstag
válasz
t72killer #29376 üzenetére
Megtisztogatva es megmozgatva, sajnos nem segitett, bootolas kozben ujraindult.
Chaser:
A fesz ugyanannyi, papiron mindketto 10,8 V, Aidaval merve az uj 12,544 a regi 12,335.
Gondolom ez a minimalis elteres nem szamottevo.A programot kiprobaltam, de mivel csak kihuzott allapotban tesztel, ezert par perc mulva a gep kikapcsolt.
-
Z86
őstag
válasz
t72killer #29162 üzenetére
Én a gép manualjában nézném meg. Everestben nem találtam HDMI-re utalást, de nekem egy régi verzió van meg, talán az újabbak már ezt is megjelenítik.
tevike:
A leírtak alapján úgy tűnik, a 3G-s modemnek csak az előkészítése van meg a gépben, vagyis a modemet külön meg kell venned hozzá és bele kell szerelned ill. szereltetned. -
Rick4
félisten
-
fwgoze
aktív tag
válasz
t72killer #5752 üzenetére
szerintem is jobbak, de sajnos csak kevéssel...igazából renew hp-k között nézelődöm, csak az a baj, hogy nem ismerem ezeket a videókártyákat; ATi Radeon X1150 128MB H-Mem, ATi Radeon X1250 - 512MB HyperMemory, ezeket amúgy itt találtam a notebookstore-nál...Ismeri ezeket vki? Ezek integrált kártyák, vagy van némi minimális dedikált memóriájuk??? Elegek ezek Archicad-re???
-
fwgoze
aktív tag
válasz
t72killer #5738 üzenetére
Nem nekem lesz, és aki kérte, az akart 14,1"-ost...de lebeszéltem róla!
Szóval most egy 15,4"-ost akar, főleg Archicad-re használná...vagyis kéne bele egy dual core proci, egy gyenge dedikált vga, és 2 giga ram, bár ez utóbbi igazából nem játszik szerepet, lévén azt a legegyszerűbb bővíteni...és mindennek kéne 150-200 bruttó között lennie...vkinek ötlete?? Mindennek örülök...előre is köszi! -
fwgoze
aktív tag
-
@lbert
tag
válasz
t72killer #5440 üzenetére
Írtam egy contra hszt a Te hsz-edre, az aksis totyikban. Avagy ha a hűtött tárolás/üzemeltetés hosszabb élettartamot/üzemidőt eredményez, ebből származtatva a folytonos főzés a notiban, az az ellenkező hatást váltja ki.
Tökéletesen egyet értek avval, hogy nem kell folyton a géppben lenni az akkunak.
Ezek nem szerszám gép akkuk, attól jóval érzékenyebb jószágok. Vigyázni kel rájuk, mert marha drága "játékszer"! Főleg egy 100 150E Ft-os konfignál már meggondolandó, kiadok-e az akkuért annyit, ami a gép árának fele, harmada. -
Polcrendszer
tag
válasz
t72killer #5440 üzenetére
természetesn x2, celeront soha nem vennék.szówal,vélemény? amúgy hozzá artozik az igazsághoz,hogy az új cerka acer néma csendes volt,alig ment néha csendben venti fél nap munka után,míg nekem a régi fusi cerkám,most meg az 1.7es x2-esem is folyamat ventivel jár,és mégis marhára melexik...
mikor lesz már csendes gépem?
-
spyduck
nagyúr
válasz
t72killer #5382 üzenetére
Megtudtam, h jóa gépembe a T7300 (2ghz és 4mb L2) és csak 1000ft-al drágább mint a T7250!
2 giga ramom van annyi csak elég már neki! De tudom, h a játékban Határon vagyok a VGA-val de csak ki lehet már belőle hozni +2-3 fps-t nekem az is elég!
Megtudom valahonnan mennyire melgszik a T7250 vagy a T7300 ha ugyan olyan vagy esetleg jobb (én még azt is el tudom képzelni) akkor lecserélem!
köszi a segítségetElvileg támogatja a biosa a gépemnek az SSE 4.1-et meg ezt a proocit is az tis megtudtam de annyi +lovét nem szánnék rá
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
t72killer #5375 üzenetére
Köszönöm szépen! Már egy csomó kérdésemre választ adott Kekegsm!
Egydolog még van:
Cpu-t szeretnék cserélni a gépemben, és olyan kéne ami kevésbé melegszik mint a T2310-es (alapon 47-51-52-53 nem tudom mitől függ(játszottam-e elötte, gondolm a vga is bemelegíti))Ja és ha erősebb CPU lenne a gépemben pl.: egy T7250 nagyobb fps számmal menne a cod4 (eddig is szépen ment de Multihoz kéne több)
T7250-el lehet olyat csinálni, h dvd-t konvertálok és közben divix filmet nézek mert a T2310-el nem lehet! -
jolti05
őstag
válasz
t72killer #5369 üzenetére
Ha mégis Notebookvételre adnám a fejem, egy 100asnál akkor sem lesz sajna több pénzem, hülye diák vagyok, nem engedhetek meg magamnak mindent
Így biztos, hogy a HD filmezésről le kellene h mondjak.
30e ramra nagyon sok, de 3e egy 512-esre nem annyira
És ha lemondok a HD filmről, a felső határ pedig a DVD-film, nem kívánok játszani, csak netezni, filmezni, zenét hallgatni, mi a véleményed arról a masináról, amit linkeltem az "első" hsz-omban?
Használtan mennyire érdemes notit venni?
-
Boxer001
veterán
válasz
t72killer #5227 üzenetére
Nem formáztam és nem raktam még újra az XP-t.
KillHates
Ez 100%, hogy bios? Remélem is. hogy nincs komolyabb baj.
Esetleg ha új biost nyomnék fel rá?
Őszintén szólva nem igazán akarnék még annyit se rákölteni, jó lenne, ha én tudnám megoldani a problémát valahogy.Persze ha nem megy...talán én is tudok rá szakit, de lehet még az ismerősöd elérhetőségét is elkérem tőled. Kistarcsai vagyok, közel Pesthez.
-
pr0bi
senior tag
válasz
t72killer #5192 üzenetére
Ennyire gáz a HP ? Egyszerüen nem merem elhinni
Nem voltam benne mostanában a témában, de ha igy van akkor talán nem ilyen kéne. FuSi-rol hallottam hogynagyon gáz.
Még egy kérdés eszembe jutott, ez a fényes felület amik mostanában mennek ( TruBrite, Glaretype stb..) mennyire előnyös, érdemes -e ezt figyelembe venni? Engem igy különösebben nem zavar. Néztem egy hasonlo kategoriáju Toshiba gépet ( most is ilyen van , csak "régebbi") , azonban azon "csak" 15,4-es WXGA van, semmi fényes bevonat.Köszi előre is! -
válasz
t72killer #5181 üzenetére
Akkor biztosan így van. Nekem van egy DELL akksim vagy 1 éve a fiókban, a ledek szerint 80% a töltöttsége még mindig. Nem tudom ha 40%-osan raktam volna el hol tartana most a dolog. Szerintem ez a 40%-os dolog és a 0 fokos tárolás akkor arra a lehetőségre vonatkozhat, ha nincsen alkalmad rátöltögetni éveken keresztűl az akkukra. A barátom aki filmes mesélte, hogy az egész sarkköri forgatáson az volt a legkényelmetlenebb, hogy a kamerák akkujait a ruhájuk alatt kellett hordaniuk. Ha a kabátjuk belső zsebébe rakták akkor reggeltől délutánig lemerült. Vicces lehet amikor a jegesmaci akkukat gittel
egy rosszúl sikerült expedíció, de számára jól sikerült vacsora után
-
kisninja
őstag
válasz
t72killer #5164 üzenetére
Én variáltam a fesszekkel is 1,15v ot kap mig gyárilag 1,24 kéne adni
Nvidia progija 600mhz ig mondja ok nak igy. Kiváncsi vagyok 1,24 el meddig menne el.
Álítólag 600 felett melegszik, úgy olvastam 800 ig hajthatóak általában.Lusta vagyok keresgélni 9400 ekbe lehet rakni 8 as szériát ?
-
cizoe
őstag
válasz
t72killer #5155 üzenetére
Hát igen, énsem tartom magas értékeknek ezeket. Ami viszont idegesít, az a hangos hűtlés. Néha úgy felbúg, komolyan simán 30-40db. De nem foglalkozom vele, ideiglenes noti, egy jó kis toshibára fáj a fogam rég..
Kipróbáltam most am. ágyban is, simán a takarón van a gép, fúj is mint a dög
, eredmények: CPU 57, HDD 44.. Sose volt celeronom eddig, ezek meddig bírják a meleget? A jó öreg barthon-om bírta rendesen.
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest