- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
-
endruboy1
senior tag
válasz
samuki #32219 üzenetére
Milyen kettőt írt ki? A 90-100 Fahrenheit körüli érték az csak harmincakárhány Celsius foknak felel ám meg. Azért az nem mind1
. Én a mondó vagyok hogy csak ez lehet itt a félreértés oka
.
Vizsgáld meg ezt.Egyébként milyen VGA-ról van szó? Csak mert ha Ati vagy Nvidia akkor jobb lenne a saját programjukkal csekkolni a hőmérsékletet, hátha az nem esik ilyen hibába.
-
endruboy1
senior tag
válasz
samuki #32212 üzenetére
Nem lehet hogy Fahrenheitben jelzi ki valójában csak a mérő program azt hiszi Celsius? Úgy ha jól számolom az a 90F = 32C.
De egyébként ha hagyod kikapcsolt állapotban "hűlni" egy-két óráig, majd bekapcsolod, leméred és egyből 90-et mutat, az még inkább alátámasztaná ezt a feltevésemet
.
-
-
-
-
kenwood3
addikt
válasz
samuki #32204 üzenetére
Lehet. Ahogy nézem nem 1 mai gép, előfordulhat, hogy elég poros belül és emiatt nem tud megfelelően szellőzni. Nem ártana szétszedni és kitakarítani. Egyébként az is lehet, hogy az érzékelő hibásodott meg, de szerintem takarítsd ki, ártani nem ártasz vele
Legalább rájössz a takarítás után, hogy a por volt az oka vagy az érzékelő hibásodott meg
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest