- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
B.DanY
csendes tag
válasz
Darth_Revan #6251 üzenetére
Hello 8710w em van !
Másik anyum megkért hogy nézzunk neki egy notit, csak net, sd film meg talán office ra használná 135000 ig szánna rá vki tudna nekem egy szép gemstone os gépet ajánlani?!
-
B.DanY
csendes tag
Sziasztok! Telepitettem a gépemen lévő ujjlenyomat olvaso driverjét de nem tudom hogy kell beüzemelni, semmi gyorsinditott nem látok meg ha hozzá érek akkor sem történik semmi. Hogy kell használni ?
THX D.
-
B.DanY
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régi laptopom és most paszoltam oda muternek h netezen rajta, de beragadt egy billentyu, illetve mindig ő zik! Öccsém megprobálta megjavitani ugy hogy kiszedte
a szoban forgo ő-t de még mindig csinálja, kicsit már idegesít, probáltam tenni rá billentyuzetet meg letöröltem a driverét is de semmi nem változott.
Ez egy P3 gép és XP van rajta, hogy lehetne letíltani a billentyuzetét / külsöt használnánk a továbbiakba/ ?THX
D.
-
B.DanY
csendes tag
Na eddig tudtam szétszedni [link] ahogy a képen látszik de nekem a kék kör nél amibol piros fekete kábel jön ki az alatt nekem nincs olyanom ami a képen látszik value select van rá irva! Szerintettek ide kell betennem ?
-
B.DanY
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék tenni ram-ot a gépembe de nem tudom hogy kell ill hova kell, haverok azt mondták h az uj gépekbe nem nehéz bele tenni, 2 fajta csavarral van rögzitve a gép alja csillag,meg egy másik amihez nincs szerszámom, leszedtem 2 fedelet ami csillaggal van rogzitve /HP 8710w a gép/ és találtam is egy helyet ahova szerintem beillik de nem ment be "koppanásig" , meg nem igazán láttam a másik ramot 1*2giga van eddig benne!
ha tuddtok segitsetek THXD.
-
B.DanY
csendes tag
Helosztok! Össze szertném HDMI porton keresztul kötni az xbox360 amat a laptoppal, de nem teljesen ugy nézz ki a laptopon a HDMI mint a TV-n (kisebb)
. Van e valami átalakitó amivel ezt meg lehet valósitani?
-
B.DanY
csendes tag
Sziasztok szétszedés nélkul meg lehet nézni hogy pl a 2 giga ram ami a gépbe van 2*1giga vagy 1*2 giga modon van benne?
köszi a válaszokat?
-
B.DanY
csendes tag
Sziasztok! Abba kérnék segitséget hogy felprobáltam tenni a linux7.10 et , és sikerult is de nem tudom elocsalogatni azokat a jo effekteket pl.: kocka meg ilyenek amiket tudd az op rendszer.
quadro fx 1600m em van ha esetleg vmi driver problémája van akkor azt hogy lehet rátenni ha letoltottem
(xp is van a gépemen)koszi hy
-
B.DanY
csendes tag
Sziasztok mi a különbség az ICH7 és 8 között? Mert a C90 ben "csak" 7 van.Meg azt irják hogy 3 gigát lehet bele tenni na már most akkor hogy néz ott ki a dual chanel vagy épp ez az egyik különbség?Megéri-e meg venni igy az Asus C90 est ha hosszu távra tervezem a gép vásásrlást?
köszi a választ!
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest