- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
-
válasz
TheProb #32589 üzenetére
Meg kéne állapítani a kamera gyártóját, utána beszerezni a hozzávaló drivert pl innen.
-
kendeee
aktív tag
válasz
TheProb #32239 üzenetére
Hali!
Teljesen korrekt az eredmény: [link]
65. helyen van a kártyád a ranglistán. Asztalival össze lehet hasonlítani az eredményeket tájékozódás jelleggel, de messze el fog maradni az teljesítmény tőle.
Gondolj bele, általában az asztaliba vesznek egy 500W-os tápot, ez meg megy 90w-tal.
Minden eszköz a laptopban alacsony fogyasztású energiatakarékos cucc. Az én asztalim E6550, 8600GTS, 4gb és 3dmark2001 30000pont. -
nightmare13
őstag
válasz
TheProb #28585 üzenetére
Vagy ott a platinum kiterjesztés, amit ugyan 90 napon belül meg kell venni, de véletlen baleseti károkat is fedezi, pl befolyik a kijelző, mert odacsukod a tollad, a busz nagyot fékez, a lapos repül, és törik stb. (Ha nagyon gonosz lennék, azt mondanám, hogy úgy 2,5 év után véletlenül fékezik egy nagyon a busz, elrepül a gép, ripittyára törik, és akkor talán még egy újra is cserélik
)
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
TheProb #28573 üzenetére
Szvsz kizárt dolog, hogy ezt bármelyik cég bevállalná, hogy utólag hosszabbítsd.
ha olcsóbb árfekvésben keresel, akkor mind ugyan olyan szar. Ha minőségibb gépet akarsz, azt mindegyiknél meg kell fizetni, de ott is vannak különösen drágák, ami mondjuk már túlárazott. ha olcsóbbat akarsz, ott majdnem tök mindegy, vegyél egy gépet jó sok garival, + kiterjesztés, és úgy jársz a legjobban. -
Zsolti1987
aktív tag
válasz
TheProb #28571 üzenetére
Azért őket se nézd hülyének, egy hibás gépre garanciát hosszabbítani, hogy utána javíttatni vidd?
Értelemszerűen csak addig lehet, míg garanciális a géped, megvan adva, hogy vásárlástól számítva hány napod, mennyi időd van ezt megcsinálni, vagy csak vásárláskor tudod. -
nightmare13
őstag
válasz
TheProb #28430 üzenetére
Ha magyar számla van hozzá, akkor a számlán szereplő garancia a fontos... Nekem is németországi a lenovo-m, de a magyar számla kiállításától számít rá a két év gar (hivatalos honlap szerint már egy év sincs rá, de beszéltem a hivatalos szervizzel, ott mondták ezt nekem.
-
nightmare13
őstag
-
cigam
titán
válasz
TheProb #19449 üzenetére
Tud persze, ha egy mezei VGA monitorot kötsz rá. Ott hon én is úgy használom a notimat.
Viszont a VGA csatin kijövő jel köszönőviszonyban sincs azzal amit a TV videóbemenete vár. Az elképzelhető, hogy léteznek olyan videókártyák, amik a VGA csatin is kiadják ezt a videójelet (máskülönben nem gyártanának ilyen kábelt), de laptopokon nem jellemző. + i2c buszon keresztül kommunikál egymással a vga és a monitor. Ezért tudják lekérdezni pl.milyen felbontást/frissítést bír, ki agyártója az adott modellnek.. Szóval ez elmarad, így jelzés sincs, hogy egy külső monitort dugtál rá.
Viszont ez a doboz azért "drága" mert 1 részt elhiteti a géppel, hogy 1 külső moncsi is rá van dugva, + a VGA-ból kijövő jeleket átalakítja a tv számára is feldolgozható videójellé.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest