- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kisza25 #19328 üzenetére
beteszem rendesen rápattintom zúg és ha izomból nyomom miköözben bentvan akkor nincs hangja de maximum ha mindíg beteszek egy dvdt bekéne szikszalagozni a laptopo t hogy ott is maradjon!
az msi notebook topicvban egy kollega írta hogy neki egye623 asa van és neki is ugyan ezek a bajok! visszavigyem gariba?:S
-
-
bobace
addikt
válasz
kisza25 #16395 üzenetére
Na a teljesítménycentrikus el volt rejtve. .De nem jártam vele jobban.. A kiegyensúlyozottan ment eddig, de ott csinálta. Most kipróbáltam ezt az újat: a win defendert futtattam, ment is 2Ghz-en. Elindítottam a játékot, és ugyanúgy vissza-vissza vette. Sőt alap desktopon sem veszi vissza, csak játékban.. Lehet hogy túlmeleges miatt van? XP alatt nem sült még le a gép eddig sem, pedig ott sokáig is ment maxon..
Nincs erre valami progi vagy akármi? -
runner 125
nagyúr
válasz
kisza25 #16362 üzenetére
Köszi még egyszer!
..de azért ez elég laza", soha nem gémeltem én, nem is vagyok nagy guru (mint kiderült
) ,de most esett le, h ez kb olyan, h veszel egy 200 lovas autót, s rá 6. évére derül ki, h csak 80 lóerős motor van benne.
Noh, a lényeg h 6év után 2000Mhz.
Üdv.M
-
runner 125
nagyúr
válasz
kisza25 #16356 üzenetére
Noh, FuSi topikban rákerestem, h másnak volt-e hasonló gondja, találtam is egy korrekt választ. Ez volna az. Noh most ez már nekem még mélyebb víz. Én nem fogom le,s fel telepíteni, leszedném a francba, had dolgozzon ha már 6évig csak 800Mhz-en futott.
Köszi.
Üdv.M
ui.: Mielőtt felraknám azt, ne szedjem le ezt? -
-
7Heads Drago
veterán
válasz
kisza25 #16321 üzenetére
Ez volt az első amit próbáltam. Csak nem fogadja el. Azt írja ki, hogy nincs olyan eszköz a gépen amihez tudná telepíteni.
Majd a notebook drivers.com a második.
Végül is 3 db ismeretlen eszköz van a gépen. (kettőre azt írja ki, hogy alapvető rendszer eszköz na de mi a fene...) Csak azt nem tudom mi lehet. Az alap dolgokat felismerte (hang, háló, wireless, vga(ez fent volt az intel honlapján)). -
Darth_Revan
veterán
válasz
kisza25 #16294 üzenetére
80C még normális, de 100 már magas, hosszabb távon nem tesz jót neki. Legalábbis NVidia GPU esetében.
update.: Az ASUS K50AB egy alsó kategóriás gép, amibe viszonylag erős GPU-t szereltek, viszont valószínűnek tartom, hogy a hűtést nem igazították igazán a VGA teljesítményéhez, így ezek a hőmérsékletek szerintem ebben az esetben "sajnos" valóban normálisak. (De legalább 2 év gari van rá
)
-
8nemesis8
veterán
válasz
kisza25 #15703 üzenetére
Egy sima router elég lesz,mármint wifis
, hacsak nem valami 2méteres falak vannak
Ilyen kis hatótávolságokat nagyon könnyen át lehet hidalni.
A notiban van Wlan? Ha csak pár éves akkor tuti, vannak azonban jó régiek amiben nincs, akkor még kelleni fog egy wlan adapter.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest