- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
alibaba78
őstag
-
premete
veterán
válasz
premete #12507 üzenetére
Másik oldalon
5520 GPS képpel: -
válasz
premete #12499 üzenetére
GPS, tuti? Nem GPRS-t akartál írni?
Mert az van benne. Ha esetleg kell a full-os szoftver akkor írj egy privátot, nem akarok itt warezolni. Én anno megvettem; 23 ezer forint volt csak a szoftver, de azzal sokkal jobban megy mint a letölthető DELL szoftverrel. Meg ez tud egy csomó egyéb dolgot is.
A modemet a 630-as ATG-vel együtt már eladtam, csak maradt egy "biztonsági másolatom" az asztali gépemet -
válasz
premete #12248 üzenetére
A legjobb ha lepattintasz egy másikat és megnézed, hogy hogyan működik.
Vedd le a kupakról a kis műanyagot. A kisebbik elemet ami a billentyűkupakon maradt enyhén össze kell nyomnod, hogy az oldalán lévő két kis pöcök belemenjen a nagyobbik fehér keret két lyukába. Talán úgy jobb ha beleilleszted az egyiket és a másikat is bele rakod. Ha jól illesztetted össze akkor a két fehér darab amikor összecsukod teljesen egymásba záródik és kb. 1 mm vastag.
Ekkor a billentyűzeten lévő alu vagy műanyag rögzítőbe belecsúsztatod abba a fülbe ami csak egy van az egyik oldalán. Majd amennyire tudod húzod a két fülecskés rögzítő felé és bepattintod a fülecskéket. Majd ha sikerült rácsúsztatod a billentyűkupakot a felső két fülecskés részbe, lehajtod és megnyomod. Ekkor egy pattanó hangot fog adni és a helyén kell hogy legyen.
Sok sikert. -
válasz
premete #12070 üzenetére
OKé-oké!
100% Respect!
De valljuk be azt is, hogy a 2133-as egy kalap meleg xar a VIA proceszorrával. Néztem az valami gyalázat. Nekem 23 sec és már megy is a Pista az N10-esen. Oké, ebben biztosan nagy szerepet játszik az SSD is. De volt a kezemben 1000H is és az is elég fürge volt arra amire kitalálták: netezés, mélezés, szkájpolás, meg egyéb irodai teszetoszaság
Mivel fos (800x480 vagy 1024x600) a netbook-ok kijelzőjének a felbontása ezért nem érzem úgy, hogy a betűk kicsik lennének rajtuk. A 19-es WSXGA+ asztali monitoromon sokkal kisebb minden natív felbontásban. Szerintem a LED-es vibráló háttérmegvilágítás ami nekem is enyhe főfájást okoz, mint anno a 50Hz körüli CRT-k.
Szóval ha az ember 5 számjegyű összeget szán a dologra és nem a FuSi 12"-os 99.990,- Ft-os subnotijára van beizgulva, akkor marad egy Netbook. Ami olcsóság, a csendesség, a hosszú üzemidő, és a kis méreten kívül nagyon mást nem tud felmutatni ( kivéve a lányoknak szánt csicsás színek) Ha hurcolni akarjuk a gépünket ugyanott vagyunk mintha egy 15-ös gépet vinnénk: becsomagoljuk az ODD-t, annak a tápját, a gép tápját, egy külső egeret, egy külső billentyűzetet (mert azon jobb gépelni), egy külső HDD-t (mert az SSD-re semmi sem fér) és máris megtelt egy utazóláda szirszarral.
-
válasz
premete #12059 üzenetére
Hát nem tudom. Egy gép ami nincsen 1 kg, tud valami kókadt 3D-t is, minden szirszar van benne ami kellhet: webcam, USB, kártyaolvasó, HDMI, WLAN, BT és elmegy 5 órát és nincsen 150 ezer forint azért jobb vétel mint a "nem túl jól sikerült" nc4400-es amit inkább neveznék szervizigényesnek, mint egy netbook-ot amiben jószerivel nincsen ami elromoljon (diszkrét VGA, nagy hődisszipációjú proci, régi ATA-s sérülékeny vinyó) viszonylag masszív háza van a súlyukhoz képest.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest