- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
pukkancska #23143 üzenetére
OK, majd +próbálom, ha kb. 1,5-2 éve van így akkor sem gond
-
g4besz
tag
válasz
pukkancska #22992 üzenetére
Szia!
Milyen op.rendszert használsz? Csak mert nekem Windows 7 alatt egy Lenovo g550-el ugyanilyen gondom volt, és kiderült, hogy a windows egy bugja okozza.
Szóval ha Win7-ed van, akkor próbáld ki ezt:
Eszközkezelőben rákeresel a Telepekre, ezt lenyitod és a "Microsoft ACPI szabványnak megfelelő vezérlőmódú telep"-re jobb gomb és az Eltávolításra nyomsz, majd újraindítod a gépet. Ezzel az akku windowsos vezérlőjét reseteled, ami nálam bevált, azóta tökéletesen működik. -
Gus
aktív tag
válasz
pukkancska #21504 üzenetére
Fizikailag pont ugyanakkora, csak a felbontása más. Esetleg probléma lehet, hogy a hozzá menő jelkábel nem tudja meghajtani rendesen.
XGA=1024*768
SXGA=1280*960 -
nagypasztor
tag
válasz
pukkancska #21140 üzenetére
Köszönöm a segítséget srácok! Sikerült így megoldani!Üdv!
-
elem67
csendes tag
válasz
pukkancska #21140 üzenetére
Huh, mire beírtam már az én mondandómat, megelőztél, off az előző
-
okucsa
csendes tag
válasz
pukkancska #20982 üzenetére
Semmit nem enged csak TAB-ot és DEL-t de mind a kettőre ugyanazt a képernyőt dobja ki, fekete háttér, fehér betűkkel alaplap típusa ram, primary, sec., stb. Semmi más gombra nem reagál, még bios-ba se tudok belépni. Ha asztali lenne, elem ki, vissza és ok de itt!? Tanácstalan vagyok nagyon. Ha továbbra se tud segíteni senki, akkor valószínű felveszem és adok egy linket videóról hogy mindeki láthassa mi ez.
-
runner 125
nagyúr
válasz
pukkancska #20824 üzenetére
Köszöntem.
-
Tomekk.
aktív tag
válasz
pukkancska #20817 üzenetére
Hát pár nap van még a gariból, de az a baj közelben nem nagyon van szervíz meg nem nagyon hagynám ott igazából sehol a laptopot, lehet inkább nekilátnék ha nem bonyolult megcsinálni. Egész hátsó burkolatot le kell szedni egy takarításhoz amúgy?
szerk: néztem képeket róla, szét kell szedni, úgy már neccesebb, azt hittem csak a kis fedeleket kell lecsavarozni, na mind1 úgyis csak játéknál melegszik túl, játszani meg nemsokat szoktam rajta
-
Pee-Tee
tag
válasz
pukkancska #20791 üzenetére
Vásárlás után kb 5-6 után vettem észre, hogy nem működnek az usb csatlakozók ( korábban használtam őket ) .... akkor marad a gariztatás ...
-
n00n
őstag
válasz
pukkancska #20732 üzenetére
Nem. Marad ugyanolyan.
-
Viktor89
aktív tag
válasz
pukkancska #20645 üzenetére
Csak módosítatlan windowst használok és teljesen feleslegesnek tartom megvenni az eredetit,az áráról nem is beszélve. Soha nem használtam eredeti windowst és még soha nem volt belőle problémám.Elképzelhetetlennek tartom,h ha eredeti lenne akkor az megoldaná,szerintem semmi köze hozzá...
(#20645) pukkancska
Mindent a leírás alapján csináltam,annyira azért értek hozzá. Érdekes,h az otthoni pc-men és a haverom gépén sem eredeti windows van és mégis müködik rajtuk a net...
-
Viktor89
aktív tag
válasz
pukkancska #20643 üzenetére
Nem
-
vati182
aktív tag
válasz
pukkancska #20607 üzenetére
Tiszta ez a baj fél éves laptop és néztem semmi olyan szennyeződés nicsen benne
-
andraven
csendes tag
válasz
pukkancska #20568 üzenetére
próbáltam, youtube-on raktam be full hd-s videót, amikor nem volt fennt a progi akkor cpu-zben néztem, felment rendesen az órajel és futott is majdnem röccenésmentesen, ellenben amikor rajta volt akkor alig futott pár fps-sel, és 800 mhz-en maradt konstans, illetve +-5mhz volt kb
-
Roxy27
tag
válasz
pukkancska #20568 üzenetére
Így IGAZ.
Működik a speedstep... -
NEMO1968
őstag
válasz
pukkancska #20302 üzenetére
Úgy tudom,ebben a gépben integrált a hangkari.
A végfok a hangkártya erősítőjének az utolsó fokozata,ezt terheled a hangszórókkal,a fülesekkel.
Ha szerencséd van,javítható,és nem kell alaplapcsere. -
NEMO1968
őstag
válasz
pukkancska #20296 üzenetére
Szia!
Ha a füles és a hangszóró is sistereg,akkor ezekkel biztos nincs baj.
Ezek kiadnák a hangot,de nincs mit kiadni.
Ha fel van ismerve a hangkari,és minden beállításod jó,akkor lehet hogy a végfok halt+. -
Gampa
aktív tag
válasz
pukkancska #20081 üzenetére
Akkor nem megfog hanem meg is halt.De nem értem tegnap elött még tök simán ment.
-
Atos23
senior tag
válasz
pukkancska #20060 üzenetére
Tegyél rá Skin matricát.
-
z00li
senior tag
válasz
pukkancska #20045 üzenetére
Már szét lett bombázva, a kábel rendben van. Keresgéltem a neten, de nem ez az első ilyen eset. Állítólag valamelyik chip megsülhetett, majd leszedem a hűtést és alánézek tényleg így van-e?
-
pukkancska
tag
válasz
pukkancska #19980 üzenetére
Valaki a 2. részre?
-
Lotusz
tag
válasz
pukkancska #19982 üzenetére
es tudtok ajanlani vmi helyet ahol viszonylag olcson lehet? en gyarit, ilyen 16k korul talaltam csak, ami azert eleg huzos...
-
válasz
pukkancska #16764 üzenetére
Ha jól gondolom, közben megy a noti/töltés, ugye?
Bár a jelenség csak nagy áramfelvételű eszközöknél szokott előfordulni (pl. porszívó), valami hasonló lehet a notidnál is.
Nagyot szikrázik?
Vagy csak kis felvillanás.Áthúz az áram, ezt látod szikrázni.
Itt is ez történik, bár itt épp megszakítják az áramkört, ami egy 500KVoltos vezeték:
youtube.com/watch?v=PXiOQCRiSp0&feature=related
345KVoltnál, ráadásul itt mind a 3 fázis ívet húz:
youtube.com/watch?v=IG7PQOQEFmg&feature=relatedttoth:
Én elmondanék pár miatyánkot, és üdvözlégyet.zbence:
Ja hogy a 65ezerben benne van az új akksi?
Akkor rendben van.A VGA MXM2-es foglaltú, cserélhető.
-
válasz
pukkancska #16743 üzenetére
Honnét jön a szikra?
A konnektorból?
Mekkora a töltő? (Feszülsége?) -
tserrof77
őstag
válasz
pukkancska #16094 üzenetére
Én kezdődő chipset hibára gyanakszom. Acerek is előszeretettel kezdenek megdögleni hasonló módon, csak azokról az USB és a billentyűzet vezérlő "tűnik el" elsőként
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
pukkancska #16090 üzenetére
Akkor alaplap. Érdemes szervizbe vinni! Nem garis már?
ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
pukkancska #16088 üzenetére
Esetleg másik noti vinyóval ki tudod próbálni?
ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
pukkancska #16086 üzenetére
És ha a HDD-t teszed 1. helyre?
ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
pukkancska #16079 üzenetére
Egyébként betölti az op.rendszert? Valószínűleg a boot menüben kellene sorrendet változtatni.
Innen töltsd le a standard verziót. Lehet a Tiéd még régebbi.ChrYsler
-
válasz
pukkancska #16067 üzenetére
takarékos módban (intel speed step) veszi vissza a rendszer a proci sebességét, de ha megfelelőek a beállítások, akkor a mérés - illetve húzósabb igénybevétel - idejére maximumon megy a proci!
az energiagazdálkodási sémában lehet beállítani, hogy mennyi legyen a proci minimum és maximum teljesítménye, ha a minimumot is 100%-ra állítod, akkor mindig maximumon fog menni - de ez melegedés és fogyasztás szempontjából nem okos dolog... -
tserrof77
őstag
válasz
pukkancska #16067 üzenetére
Ez okos, terheléstől függően változik a teljesítménye. Ha játszol, tuti 1733-on fog menni
-
8nemesis8
veterán
válasz
pukkancska #15959 üzenetére
Visszafelé kompatibilis a memória, de azért a pontos típust beírhatnád.
-
8nemesis8
veterán
válasz
pukkancska #15711 üzenetére
Szerintem ez mindenképpen szervíz lesz.
-
BluEyes
őstag
válasz
pukkancska #15314 üzenetére
-
pukkancska
tag
válasz
pukkancska #15306 üzenetére
Valaki?
#15306? -
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
pukkancska #15306 üzenetére
Dehogy akarok vitázni.
Nekem a seedről kapásból a torrent jut eszembe, torrentről pedig az illegálisan töltök programok.
Szóval köszi a segítséget neked is. Felhívtam a szervizt elméletileg kipostáznak egy új lemezt.
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
pukkancska #15283 üzenetére
Nekem a laptopomhoz adták. Fujitsu Siemens Product Recovery CD-ROM
Windows Xp Home Edition- SP2Első telepitéskor írta ki, hogy 30 napig lehet használni. Akkor még nem tudtam, hogy hogyan kell regisztrálni.
Később mikor újból felraktam, akkor rámentem az interneten való regisztrációra és ellenőrizte és meg kellett adnom az adataimat. Sikeres regisztráció után, 3 éve frissitett állandóan. Nem is kellett újból telepítenem ez idő alatt. De ma elkúrtam vmit(kiváncsiságból felraktam az ubuntut mellé...) és javítani akartam. Sajnos ez nem sikerült, mert a cd időközben megkopott és nem másolt fel minden fájlt. Ezért vagyok most itt.Ha megfelelne egy feltört Windows Xp, akkor nem ezen az oldalon kérnék segítséget.
Kedves pukkancska! A te email címed is utalhat sántító dolgokra.
-
válasz
pukkancska #15278 üzenetére
Azért mert a DDR1 kifutott már lassan 2 éve,nem nagyon gyártják,tehát nehezebben beszerezhetö,ezért drágább
-
válasz
pukkancska #15272 üzenetére
Hát ha DDR1 ram van benne márpedig szerintem az van benne akkor nem lehetséges
-
pumatom
aktív tag
válasz
pukkancska #14700 üzenetére
Ezt sosem értettem miért csinálják?!
ha pl a töltő kicsúszik a gépből akkor kikapcsol ugye azonnal, ettől károsodhatnak az alkatrészek, és adatvesztés is lehet belőle...
Ha szakszerüen használsz egy akkumulátort, nagyon sokáig jó tud maradni, ehhez tudni kell ugye, hogy nem kell 98 órát tölteni, és hasonló dolgokat...
Nyilván drága egy notebook akkumulátor, de ha más alkatrészt cseszel el emiatt attól sem lesz jobb nem?
Szerk: Másrászt az újabb notebookok már intelligensen kezelik a töltést, ha az akkumulátor elérte a megfelelő szintet, a hálózati töltést leválasztja automatikusan...
U.I.: épp tegnap voltam egy ismerősnél kb. fél éve kapott vadonat új akkumulátort a laptopjába, és most meg azzal panaszkodik, hogy állandóan lemerül ha kihúzza a töltőt, majd kiderült, hogy napi 8 órát ül a töltőn...
-
válasz
pukkancska #14700 üzenetére
Semmivel sem,legalább is az akku szempontjából.
Egyébként az akku nyugodtan maradhat a gépben,nem lessz semmi baja -
válasz
pukkancska #14510 üzenetére
Elmény egy modellboltban és veszel különféle szemcsnagyságü polirpapirokat,evvel szépre lehet csinálni.Utána modellfestékkel átfújod.
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest