- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
wienattwo #2808 üzenetére
hát egy normális vga (ami nem integrált, de nem 8800) az nem sokat számít, max pár percet egy akksi 100%ról nullára lemerítés 2-2.5 órája esetében....a háttérvilágítás (levenni), a jó speedstepes proci (levenni), és a sok memó (betenni, és emiatt kikapcsolni a lapozófile-t, így a vinyót sem tekeri akksiról) az annál többet számít...
-
Rick4
félisten
válasz
wienattwo #2795 üzenetére
az ati powerplay-nek hívja ezt a lehetőséget, ha nem kell a kraft, visszaveszi a feszültséget, meg az órajeleket. meg kellene mérni, hogy ezel tulajdonképp kevesebbet vagy többet fogyaszt-e, mint egy integrált, de tegyük mellé, hogy fogyaszt kevesebbet? gyanakkora felbontásnál? vagy ugyanakkora számítási teljesítménynél? vagy hogy?
-
Zanik
addikt
válasz
wienattwo #1879 üzenetére
Hát nem tudom, ha kifejezetten azt mondták, hogy a pixelhibákat nézd át, és ha találsz vidd vissza, akkor igen. Amúgy meg 3 napon belül elvileg bármire hivatkozva elállhatsz a vásárlástól. Szerintem csomagolj szépen mindent vissza, menj be a bolt és beszéld meg velük, hátha. Vagy kapsz egy másikat, vagy visszakapod a pénzed. A hibásat meg majd rásózzák valaki másra 10e ft engedménnyel...
-
Rick4
félisten
válasz
wienattwo #1879 üzenetére
én anno jártam úgy, hogy megvettem a 19es lcd-t, nem lehetett lipróbálni, hazavittem, bekapcsoltam, ott figyelt a kék pixwlhiba. visszavittem, mire ők- ez nem minősül hibának, így a 3 napon belüli csere is másról szól, ha tényleges meghibásodás van, akkor cserélnek. de azt mondom, vidd vissza, és cseréltesd ki, ha korrektek, megoldják...
-
Shadowfax
addikt
válasz
wienattwo #1732 üzenetére
Drága barátom, látom sokat olvasol, de azért picit figyelmesebben is olvashatnál. ;)
Az Active Protection System, azaz a vinyóvédelem a vinyót körülvevő keretben van, ezért bármilyen HDD-t betehetsz.
A hibaüzenet, amiről beszélsz, az pedig inkább csak a T43/R52 sajátja, a többi ThinkPadbe gyakorlatilag bármilyen vinyót belerakhatsz, nem kezd siránkozni (bár ezeknél is csak fimware-t kell frissíteni, s akkor legtöbbször megoldódik.) -
válasz
wienattwo #1732 üzenetére
az mindegy mi van benne. Manapság már bármit meg lehet venni (akár a ph-n is
) és az összeszereléshez sem kell nagy szervíz tudás
Különben meg két IBM büszke tulajdonosa is vagyok, és szervízt az egyik még nem látott, a másiknak meg olyan baja lett, ami mingyárt az első héten kiütközött. Szóval én az ilyen kiterjesztett garokra annyira nem adok, max olyanra, mint a régi asusomon volt, mert az egyfajta biztosítás garancia volt. És szó szerint mindenre jó volt, még arra is, ha átmész rajta saját hibából kocsival -
Shadowfax
addikt
válasz
wienattwo #1725 üzenetére
Szerintem az a z60t (usanoti), baromi jó vétel. Ha jól emlékszem, egy leányzónak lesz. Szerintem nézze meg élőben is, ha bejön neki ez a külső, akkor hajrá, vegyétek meg, ennyi pénzért ez abszolút best buy.
Bár én megvenném hozzá a plusz két év garikiterjesztést is, biztos, ami biztos, az ördög nem alszik. -
BluEyes
őstag
válasz
wienattwo #1705 üzenetére
Az akku dolga az, hogy elektromos áram hiányában minél tovább működtesse a notit. Tehát az ideális a 100% közeli töltöttség, hogy a lehető legtovább maradjon működőképes a gép. Amúgy akkor használsz egy gépet akkuról, ha nincs villany. Ha nincs villany, akkor nem tölt. Ha visszajön az áram, akkor meg az első mondatom az érvényes.
Megoldás: kihúzod a töltőt a fenekéből, és addig meríted, ameddig jólesik.
Esetleg ossz meg velünk egy élethelyzetet, amikor ez a fajta működési mód problémák forrása lehet. A 90%-ig töltés mennyiben jobb, mint a 100%? -
cucka
addikt
válasz
wienattwo #1702 üzenetére
Azt nem tudtam, hogy a turiont a core duo vagy a core2 ellenfelének szánták-e.
igazából mindkettő, 64 bites utasításkészletet leszámítva amúgy sincs valami egetrengető különbség a cd és a c2d között. a turion x2 kb. egy szinten van ezekkel, mondjuk a c2d-nél picit lassabb, de itt pár százalékról beszélünk, szóval nem hiszem, hogy ez szempont kéne legyen a választásnál. -
Aktív témák
Hirdetés
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest