- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Rent
senior tag
válasz
Dell XPS #44971 üzenetére
Igen, először onnan, majd hiba után nv oldaláról legújabb és újra hiba. Most az lesz, ha hazaérek melóból, hogy egy friss win7 és csak nv driver és ha azonnal előjön a hiba, akkor szervíz. Ahogy az nvidia vezérlőpultban ~> képbeállítások megjelenítése előnézettel, nem jelenik ott meg semmi, hanem egyből kékhalál. Illetve ugyanez, ha egy program használni szeretné a 650m-et.
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
Dell XPS #44951 üzenetére
Üdv!
És szerinted milyen gép kellene ezekre a feladatokra, ami még 3-4 évig jó lenne?
Én ilyenekre gondoltam elsőre:
http://www.computerimperium.hu/images/Lenovo_IdeaPad_Z580_i3-2370_GT630_2GB.jpg
http://www.computerimperium.hu/images/ASUS_K53SD-SX1255D.jpg
Vagy jobb gép kellene?
-
ravail
senior tag
válasz
Dell XPS #44950 üzenetére
Abszolút helyesen!
Lehet, hogy félreérthető voltam, csak azt szerettem volna mondani, hogy amit korábban az ujratelepítésről írtam, az beigazolódni látszik. Mármint, hogy a jooker82 laptopján most futó op.rendszer telepítésekor a HDD eredeti partíciói törölve lettek... Irok neked is egy PM-et. -
ravail
senior tag
válasz
Dell XPS #44945 üzenetére
Abban én sem vagyok biztos! De szerintem jooker82 letúrta a "gyári" winyót, tett rá ízlése szerintit, és most nincs miből visszaállítni, mert oda van a recovery partició. Én erre írtam, hogy "eztet mondtam" (mármint azt, amit most kérdeztél).
Apropó jooker82! Elment a PM! -
vilmaboy
őstag
-
RunTimeError
tag
válasz
Dell XPS #44891 üzenetére
Igen igen, azért is gondoltam, hogy megkérdezem itt, mert ezzel kapcsolatban mindenhol megoszlanak a vélemények. Valaki szerint emiatt, más szerint más miatt merül/romlik rohamosan az aksi. Általában benne szoktam hagyni és úgy használom. De nekem is van ismerősöm akinek legalább 3 éves a laptopja és még mindig bír ~2 - 2.5 órát. Az enyém meg már 2 se bírja kb. :/
-
vilmaboy
őstag
válasz
Dell XPS #44882 üzenetére
nem tudom gáz van e benne. ez jó kérdés. az összeszerelési és gyártási minőségeken soxor elcsodálkozom én is. nonszensz hogy egy szereléskor pl a sorja elvágja a kezem, a hűtés pedig instabil a procin anyaghiba miatt. pontosabban inkább alkatrészgyártási MEO hiánya miatt. volt benne vagy 0,5mm galiba.
-
Malachi
veterán
válasz
Dell XPS #44759 üzenetére
én nem bántottalak sehol. a Te segítségedet is köszönöm, bocs, hogy külön nem emeltelek ki.
[ Módosította: philoxenia ]
-
Malachi
veterán
válasz
Dell XPS #44744 üzenetére
2010/09-kor lett vásárolva egy DELL Inspiron Mini 1012 a Vodánál, Win7 Starterrel. a felállás most az, hogy az eddigi 160-as winchester kidobásra került és helyette lett egy másik, 250-es. szeretném visszaállítani a gyári állapotot, amihez a mellékelt lemezeken az összes DELL segédprogram megvan és a Win7 starter is, csakhogy a matricáról, ami a gép alján van, a két év alatt lekopott a serial key. gondoltam ezt majd én igazolom és kapok új serialt.
első körben a microsoft a Dellhez küldött. a Dell a vodához küldött, mert ők nem rögzítik a serialokat és újat sem adhatnak. aztán megint keresett a microsoft, hogy próbáljam csak meg azért a mellékelt lemezről feltenni a Wint és szerintük (!!!!) nem kér majd serialt a telepítő - de a miniben nincs DVD meghajtó.
most egyelőre hagyom, ha aktuálisabb lesz, csinálok a lemezről egy USB képet vagy mit és megpróbálom arról felcsúsztatni a rendszert, hátha tényleg igaza van a microsoftnak.
az én álláspontom az, hogy én ezt a gépet a telepített Winnel vettem, szóval ha tudom bizonyítani, hogy eredeti volt és lekopott a serial, akkor kellene, hogy kapjak egy újat. a kérdés az, hogy kitől...
-
ravail
senior tag
válasz
Dell XPS #44698 üzenetére
szabonagyur! Az is lehet, hogy nem szereti! De a kalapács mindenen segít!
Dell XPS! Állok elébe a "talk-show"-nak. Egyeztetett helyen és időben!
Persze ehhez a szabonagyur és a cuccai is kellenek! Ha mégis bele barkácsoljuk, a sört szabonagyur fizeti!Ha nem boldogulnánk, össze dobjuk a sörének az árát!
(2005.06.27.-óta nem iszom alkoholt!Sajnos.)
-
ravail
senior tag
válasz
Dell XPS #44693 üzenetére
Igen.
Jót mosolyogtam magamon. Gyorsan beléptem az Asus Member fiókomba, és megnéztem, mikor is vettem azt az Asus F5VL-t, amit egy rokonom vett meg, és amibe tavaly tettünk SSD-t. Ezt 2007. decemben 20.-án vettem a feleségemnek. Szóval, az biztos, hogy elfogadta, és kezeli az SSD-t, ami talán Intel volt. Én sem értem mi lehet a gond. -
WannaBeBoy
csendes tag
válasz
Dell XPS #44608 üzenetére
Szuper.. Ezt tűnik alátámasztani az is, hogy az előbb megpróbáltam bekapcsolni, és egy pillanatra bejött rendesen a kép, aztán szétcsúszott az egész.
Pontos típust nem tudok, mert a gépen nincs feltüntetve, Everest felrakásáig meg még nem sikerült eljutnom, mert megállt a kép.Köszi a linket, max megkérdem tőle, hogy mi pénz javítani. Legalább külső monitorról működne, de, hát, ha tényleg VGA, akkor nem a kijelzővel van a baj.
-
R0GERIUS
tag
válasz
Dell XPS #44567 üzenetére
Átlagos használatra lenne elsősorban, alkalmanként játékra.
Igazából a két konfig közt az elsődleges eltérés, hogy a Dell-ben Intel Core i5-3210M van, a HP-ban meg AMD A10-4600M.
Mivel mindkettőben AMD 7670M a videókártya, így az AMD-s konfigon működik az AMD Dual Graphics, de az Core i5 meg úgy tudom erősebb.
Ezek sajnos csak papír adatok, arra lennék kíváncsi, hogy elsősorban mik a tapasztalatok a procikkal, meg az AMD Dual Graphics-szel kapcsolatban, de bármely nálam jobban hozzáértő tanácsára kíváncsi vagyok. -
törölt tag
válasz
Dell XPS #44497 üzenetére
Nem mindig vagyok konnektorközelben, ilyenkor akksiról vagyok kénytelen használni, és ilyenkor egyértelmű, hogy lemerül. Azért 10%-ig merítem, mert ezeket az akkukat a régiekkel ellentétben nem jó teljesen lemeríteni.
Valaki itt korábban azt írta, hogy egy éve használja az akkut, és még mindig 2%-os az elhasználódás. Majd huszonöt év múlva eléri az 50%-os elhasználódást.
Egyébként a gép bekapcsolásakor a Windows nem mutatja megfelelően a lemerülésig hátralévő időt sem, jóval kevesebbet mutat. Kell várni vele öt-hat percet, hogy a megfelelő értéket mutassa. -
general
addikt
válasz
Dell XPS #44499 üzenetére
köszönöm, ez is segített, bár a színprofil be volt aktuálisan töltve, azzal nincs baj, csak alapból fakó a kép a laptop monitorján sajnos, reméltem, hogy lehet még pluszban állítani esetleg. nem saját kalibráció sajnos, netről (notebookcheck.com) letöltött, azonos típus kalibrációja, de jobb, mint a semmi.
-
Peethy
őstag
válasz
Dell XPS #44352 üzenetére
Ez edigitalos. A "jó" az időben meghatározva mit jelent? 1hét? 2hét? A jack aljzat romlott el, meg a borítás deformálódott egy-két helyen egy Z575 esetén, nem létfontosságú, de ha már egyszer van garancia, akkor csinálják meg. Viszont nem kívánom nélkülözni hónapokig a gépet...
-
-
NeoExDeath
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gitáros topic
- Revolut
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest