- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Körbekérdezés már megvolt. Azt a két oldalt is beleértve, akik külön is árulnak gombokat. Ebayen egy darab van, de arany árban. Nem lenne olyan nagy munka szerintem esztergálni párat, nem annyira bonyolult forma, és a fém jobban bírná szerintem mint a műanyag. Korábban olvastam itt egy szakiról, de most mikor kéne nem találom azt a bejegyzést.
A Gemwon-nál meg nincs raktáron már semmilyen kiosztással, pedig náluk "fillérekért" lehet kapni billentyűzeteket. -
Baktervalami
csendes tag
Hogy érted azt hogy "hallom ahogy betölt a win" ?
Hogyan lehet azt hallani ?
azt hiszem nem tölt be, mivel az optikát is állandóan hajtja, ha nem kapcsolom akk akkor talán merülésig tenné....Amennyire utána olvastam itt a NB egyben van integrálva a GPUval vagyis a grafika cseréje szinte lehetetlen...
Kipróbáltam töksötétben egy árva halovány árnyalat sem látszik....
a optika meghajtót meg non stop hajtja....
reménytelen....
-
törölt tag
az nem érdekes, hogy mennyit ér a D610, ha működik, akkor jó lesz. anyukám használja netezésre, arra teljesen jó. ha olcsón (mondjuk 10k alatt) meg lehet úszni, annyit megér. mert a gép amúgy hibátlan állapotban van. max egy Linuxról tudnék futtatni defragot, mert néha még a Windows se tölt be, csontra fagy bootkor... bontott notikat is nézek, meg vinyókat.
de lehet a vége az lesz, hogy optical bay caddy + SATA vinyó... -
Dicker
őstag
Van router hiszen arról kapja a laptop a netet
, de pár szobával arrébb, és elvezetni szerintem nehezebb lenne, mint összekötni a notebookal. Nem állandó netkapcsolat kell, csak alkalmanként, és az xbox-ban wifi sincs, amivel azért egyszerűbb dolgom lenne, de az csak az újabbakban van.
A sima utp kábel sem lenne megoldás? Azt talán itthon is találok. -
-
Cancer
senior tag
Nagyon köszönöm!
Végül sikerült feltennem ezt a softvert és egy újraindítás után már megjelent lent a sarokban a wifi jelerősség ábra, viszont ki van x-elve és nem tudom bekapcsolni.
A gépen (az f12-vel) van egy wifi jel gomb, és azon egy led, ami sárga/fehér (ki/bekapcsolt) de, ha azt nyomom, akkor csak a bluetooth kapcsol be.Miért csinálnak ilyen elcseszett rendszereket?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nyaralás topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Home server / házi szerver építése
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest