- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
kaposznyak #44968 üzenetére
Szívesen!
-
Dell XPS
veterán
válasz
kaposznyak #44966 üzenetére
Itt összeállíthatsz magadnak konfigokat, ránézhetsz laptopokra, majd utána lehet kutakodni a megfelelő forrás után: [link] Amennyiben van kérdés gyere és megbeszéljük...
-
Dell XPS
veterán
válasz
kaposznyak #44964 üzenetére
És abból maradt ez a kettő opció?
-
Dell XPS
veterán
válasz
kaposznyak #44962 üzenetére
Még itt is érdemes rákérdezned, mert ebben a topic-ban értenek hozzá, és állandóan ezzel foglalkoznak, ráadásul tudják az aktuális akciókat is. Kíváncsi vagyok mire jutsz, majd jelezzél....[link]
Szerk: Igen, nem vennék új gépet, hiszen mindenki ezt teszi, így hihetetlen áron hozzá lehet jutni 1-2 éves gépekhez. - Nem jó az? És nem vesztek ~100e ft-ot. És abban már van SSD, ODD helyén háttértár, plusz RAM....
-
Dell XPS
veterán
válasz
kaposznyak #44959 üzenetére
Egyébként én nem vennék új gépet, de erre itt annyira nincs igény, hogy nem is említem. Amit pedig linkeltem, azt most nagyon nehéz felülmúlni.....240e ft -os gép, 4év DELL garanciával, 180e ft -ért!
-
Dell XPS
veterán
válasz
kaposznyak #44959 üzenetére
Jelentőset nem, hiszen a chipset (Mobile Intel GL960), nem sok mindenre ad lehetőséget, de megnézem Neked. Az is önmagáért beszél: RAM 2GB max. Ráadásul 3-4 évre készülsz, úgyhogy nem túl perspektivikus, csak akkor nem szóltam volna, ha nincs lehetőséged, csak a bővítésre....
-
Dell XPS
veterán
válasz
kaposznyak #44955 üzenetére
Ha kettő közül kellene választani akkor: Lenovo_IdeaPad_Z580_i3
Szerk: Játszani is szeretnél, vagy csak munka? [link]
-
Dell XPS
veterán
válasz
kaposznyak #44948 üzenetére
Hali,
Szerintem, ha van lehetőséged vegyél inkább erre való gépet. Amennyiben mégis érdekel a bővítés lehetősége, jelezz vissza...
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpársportok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest