- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
atti1848
senior tag
válasz
Peethy #45982 üzenetére
Szia.
Először is a RAM csere már egy pár éve nem jár garancia vesztéssel, ehhez tartozik még a HDD csere is. Onnan tudod biztosan,hogy a RAM fedele nincs leragasztva semmilyen papírral.
Másodszor, több mint valószínű,hogy 2 db DDR3 memóriafoglalat van benne, így ha már van benne egy 4GB-s RAM akkor nem tehetsz bele még 2*2GB-t, max 1db 4GB-s RAM-ot.Olyat érdemes bele tenni amilyen van benne, ha a tiédben egy 4GB DDR3 1333MHz-s Kingstone van benne akkor érdemes egy ugyan ilyen DDR3 4GB 1333MHz-s Kingstone-t rakni, mert ezek biztos egymással összhangban lesznek, de esetleg más márkát is lehet bele rakni,ha támogatja egymást a két RAM, csak arra figyelj,hogy a sebességük ugyan olyan legyen, mert a lassabb RAM mindig lehúzza a gyorsabb RAM sebességét.
A RAm-ról meg csak annyi,hogy nekem is Lenovo-m van és 4GB, de nekem 4010-t ír, így szerintem ez a 3558 szerintem elhanyagolható, de megpróbálhatod a lapozófájl méretének beállításánál,hogy automatikusan válassza.
Szerintem nem ismerne fel csak 8GB-t, így nem érdemes megvenned bele 2*8GB-t, de ha van ismerősöd akinek van és ingyen kipróbálhatod akkor rajta. :
-
megalover
tag
válasz
Peethy #44365 üzenetére
Aha vettem. Akkor marad a bedugott monitor (kikapcsolva), vagyis több géppel egyszerre nem érdemes nagyon próbálkozni. Kár, mert úgy szerettem volna eredetileg. Akkor itt egy újabb kérdés: létezik-e valami olyan vga-dugasz, aminek többszörös csatlakozási lehetősége van a PC felé, vagyis rá lehetne kötni a kábel végét több gépre is egyszerre, és azt valamilyen átkapcsolóval váltogatni pl. a gépek között.. De tudom sokat akar a szarka...
-
megalover
tag
-
megalover
tag
válasz
Peethy #44360 üzenetére
Köszi a gyors reagálást. Ez igazán jó hír számomra, de szerinted ez a makró program sem fog megbolondulni ettől, hogy nincs neki vga-kimenete vagyis nem neki, hanem magának a gépnek hardveresen szűnik meg és még továbbra is úgy fogja érzékelni, hogy a nagyobb felbontáson megy az egész rendszer?
-
-
kendeee
aktív tag
válasz
Peethy #32964 üzenetére
Tegnap volt szerencsém a FUJITSU laptopot átnézni. (tehát nem fujitsu-siemens) Indítás során minden egyes alkalommal resetelte a bios-t, lemerült a 3V-os elem benne (fél évesen)
Nem ez a lényeg, hanem a fél éves paszta már fel volt keményedve. 2 magos proci, nvidia vidkari. Nálad is ez lehet a probléma forrása. Ezért melegszik túl. Ne erőltesd, amint lehet pasztázd újra, takarítsd a coolert, ahogy a többiek is ajánlották. Igazából nem ismételni akartam a többieket, csak megosztani a tapasztalatokat.
Sok sikert.
-
cigam
titán
válasz
Peethy #19863 üzenetére
Nem szerencsés ilyen kis tudással házibarkácsot rendezni. Már csak azért sem, mert a laptopwinyó 2.5"-os, a WD pedig valószínűleg 3.5"-os és más a csatolófelület kialakítása. Feledékenységének jutalmául elugrotok a helyi szupermarketbe, és vesztek egy a notihoz való univerzális tápegységet.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest