- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
Sátán44 #46129 üzenetére
Hát..ha nem öntött bele semmit, akkor lehetséges, hogy tönkrement keyboard. Egyébként azt érezni, hogy kellemesen működik, "normális érintéssel", vagy beragadnak. Amennyiben olyan érzése van, hogy normális érintéssel, könnyedén használva is beragadnak, akkor sanszos az elektronika hibája.
Gondolom, nincs polcon USB -és billentyűzet próbára?Szerk: Igen, akkor csere...
-
k.mark87
tag
válasz
Sátán44 #16881 üzenetére
fogalmam sincs, de..
nekem toshiba laptopom van, online kellett beregisztrálni és aktiválni a garanciát. Nemzetközi garancia, vagyis bárhol megjavítják ha jól sejtem, de tökmindegy. Ennek ellent mond, hogy az általános tájékoztatóban azt írják, kérik a számlát meg a volt által nyomott garancialavelet szervíz esetén. szerintem furcsán néznének rám ha japán asus szervízbe bemutatnám a magyar papírokat....
de szerintem ha nemzetközi garanciáról van szó akkor azt serial alapján látniuk kell, hogy van-e érvényes vagy nincs. ezt a gyártó honlapján sokszor le is tudja csekkolni az ember. nézd meg hátha van ilyen asuséknál is és talán oda lesz írva, hogy nemzetközi garancia vagyon-e rá, avagy sem.
Ha nagyon nem vagy biztos a dolgodban írj egyet az asus magyarországnak.... vagy hívd fel őket. Én újjabban kérdezek, mindig mindent mindenkitől. És ha céltudatosan csinálja az ember nem hajtják el... az ilyen cégeknél már számít a hírnév, ügyfelekkel való bánásmód, stb... ha van időd hívd fel őket vagy írj nekik. -
-
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest