Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz nemdan #6682 üzenetére

Elvileg mennie kell.. Bár annyit ne várj tőle, mint egy 3 antennás MIMO 3x3-tól, mert ez "csak" egy MIMO 2x2-es kártya! :N
    (Persze azért azért ez is sokkal jobb mint a 150Mbites kártyák, sőt ne is említsük őket egy lapon!!) :K
    Én egy ar5bhb92 -t vettem régebben, ami majdnem ugyan ez, csak tudja az 5GHz-et is, de az is lassabb volt 15-20%-kal.. Aztán a párom laptopjába landolt. Abban úgyis 2 antenna van, viszont eredetileg csak 150-es kártyát adtak bele..

Felfogatásra én rendelnék egy ilyet, ez mégsem "házibarkács" és kb 800Ft..
    Mondjuk én ilyet rendeltem, csak akkor még 3eFt-körül adták és nekem nem is pontosan erre kellett!

Én le akartam forrasztani a foglalatot róla, elfelezni a nyákot és egy rövid szalagkábellel összekötni. Így lett volna egy half/full toldóm, hogy a brazos-os lapba be tudjam tenni a full AR5008-as kártyát.. De Brazos elment, átalakító maradt. Sosem tudni mikor jön még jól.. ;]

A pigtail szerintem ugyanolyan jó lehet ez is! A kép alapján ez pont olyan amilyet a GSEJT-hez vettem anno.. Bár wlan-ok-nál azóta is ugyan ilyenről van a kép, tavaly nyáron már mégis a kicsit hosszabb, vastagabb és szürke kábeleset kaptam... :K

Az kb. ilyen hosszú: (25cm-es)

És ilyen a kábele:

[link]

Új hozzászólás Aktív témák