- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
birrbert
tag
Üdv ismét!
A napokban ügyködtem egy kicsit a géppel. Igen, igen, még mindig megvan, és terveim vannak vele.

Első ránézésre nem biztos, hogy nagy előrelépésnek tűnik, de bizony felemésztett ez a lépés is egy kis pénzt meg időt. A lényeg, hogy új házikót kapott a masina. Annyi mindenkinél láttam, hogy régi műholdvevők beltérijét alakították át, hogy azt mondtam, ilyet én is tudok. Az alany egy régi Radix 3300S beltéri lett.Fotóalbum: LINK
A lehető legegyszerűbb megoldást választottam mindenhol. Sima 4-es csavarokkal fogattam le az alaplapot, és a merevlemezt is, illetve két csavar segítségével emeltem meg körülbelül 8 mm-re az alsó lemeztől.
A legnagyobb kihívást a hátlap kivágása jelentette, ugyanis be kellett fértetni az I/O shield-et, és esztétikus is kellett legyen. Ehhez vásároltam egy Dremel 300 barkács gépet. Klassz kis játékszer, és szükségem volt nagyon rá, hogy az 1 mm-es acéllemezt ne barmoljam össze. Ettől függetlenül pár mozdulat félresikerült, de hát először fogtam a kezemben egy 30000-es percenkénti fordulatra képes gépet.
Azon kezdtem egy hirtelen filózni, hogy a Scythe Slip Stream 120 PWM Adjustable VR ventit hová szereljem majd fel: a meg nem lyuggatott részre középre, vagy inkább egy kicsit balra, közvetlenül a processzor hűtőbordája fölé? Valószínűleg az alaplap fölött lesz elhelyezve, miután kivagdostam a lemezen neki a helyet.
Vélemények? Esetleg olyan, amit másként is megoldhattam volna?
ui: Eladtam a 120 Wattos PicoPSU-t, és vettem helyette egy 150XT-t... most már tuti nem lehet probléma a tápegység sem, mert ez valódi 24 PIN-es. Szilveszter után következhet a tesztelés. Boldog Új Évet Mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Milyen asztali médialejátszót?
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Intel Core i7-4770 Processzor (LGA1150) több db
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest