Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
Új hozzászólás Aktív témák
-
raidx
őstag
válasz
Laca 012
üzenetére
Ezeket már eljátszottam eredmény nélkül.
Az alkatrészek, ram, hdd jelenleg is működnek egy egy gépben.
A táp valóban 120W-os! Lemaradt a nulla. A D201GLY full terhelés esetén max 90W-ot fogyaszt. Ez egy olyan extrém helyzet amikor minden fullon dolgozik (ODD, HDD, USB-k, ventik, stb). Ugyan ez az extrém helyzet ennél a lapnál kevesebb mint 60W. Ezek végül is számított értékek, az egyes elemek csúcsfogyasztása alapján. Ami a való világba nem gyakran fordul elő, pláne tartósan.
Tavaj a D201GLY lappal volt gondom. Az okot nem tudom pontosan, valami kártevő volt. Lényeg, hogy 4 napig halott volt a lap. Kivettem belőle az elemt, hátha jó lessz valamire és az egyszem jumpert ami a bios beállítást és cmos resetet csinálja. Később eszembe jutott, a leírásba olvastam, hogy így lehet a biost helyreállítani. Pendrivra felírtam a legfrissebb biost, bedugtam és bekapcsoltam a gépet. Semmi nem volt rádugva. Ilyenkor minden olvasható eszközt megnéz (ODD, HDD, USB) és ha valahol talál érvényes biost azt behúzza. Végül is bejött a dolog és most is azt a gépet használom.
Itt ez sem jött be. Bár még reggel újra próbálkozom. Az elemet mértem, nincs lemerülve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF -20mag 5.5 GHz- Garancia 2028.11.17-ig
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Intel Core I5 10600K - 4.8Ghz Turbó Foxpost Az Árban
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Update 01.16. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest