- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
én is alkohol párti vagyok
megtisztitottam vele a ramokat, végülis az én bénaságom miatt estek le... picit hozzáértem szerelés közben
a kép az most nem megy sajna, de a napokban valszeg át szerelem az egész konfigot egy másik házba (S1 kilóg, oldallap nem játszik), akkor csinálok róla.
-
Anthony28
őstag
Körömlakklemosó??
Oldószert tartalmaz még az acetonmentes is,az acetonos pedig el is kúrja mert oldja a műanyagot.
Vazze...ne beszélj már zőődeket a vörös topikban!
Csak és kizárólag alkohol! Gyógyszertárban lehet venni 97% alkoholt 2dl 4-500ft.Csak ezt használjátok VGA tisztításra és bármihez ami a géppel kapcsolatos! -
CimbiX
aktív tag
Hali,
en pont ezt a kartyat csereltem le a mostanira, es teljesen boldog vagyok a döntessel: most eppen a Hellgate: London-t nyuzom 1680*1050-ben DX9-ben (DX10 brutal belassit, bar meg ugy is ki lehet hozni a kartyabol 40 FPS-t szürök nelkül) maxon, 4XAA-val 70 FPS ala nem megy. Tabula Rasa vegre fut ugyanebben a felbontasban teljesen maxon stabil 40 FPS környeken. Lenyeg: ha 1600 körül szeretnel jatszani, akkor egy 3850 512 a minimum, vagy 2900pro, ha a tapod franko>450W. -
lsc
nagyúr
Ugyanilyen váltást csináltam , szerintem megéri . Stalkernél 1280x1024 -ben most az élsimítás kivételével minden max.-on van , 1950-el azért ez nem így volt , igaz az is vitte . A ventillátort itt is szabályozni kell ennyiben mindegy .
# 13092 Fefeex : Amit mondasz tapasztalat , vagy csak a hasadra ütöttél ? Talán egy-két tesztet át kellene lapozni , mielőtt ilyet tanácsolsz .
-
leviske
veterán
Sapphire (jóval több kiegészítőt ad a karijához)
Ha a procid nem hajtaná ki (meglepődnék), akkor meg később cseréld egy nagyobbra, mondjuk 4800+ x2, vagy 5000+ x2 black edition. De szerintem nem lesz gond a procival, a 1950 nem jut eszembe, hogy mennyit fogyaszt, de a HD3850 elvileg 100W alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest