- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #32004 üzenetére
Most hasonlítottam össze 88gtx-szel Crysist, lassabb 2-3 fps-sel átlagban, akárcsak a PH-s, vagy akármilyen tesztekben... Szóval tényleg elbaxták azt a motort...
Far Cry 2 tuti jobb lesz, Warhead meg majd elválik, állítólag optimalizálják, dehát első résznél is ezt mondták. -
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #32001 üzenetére
Jó az ilyen híreket olvasni.
A 4870-esben van már HIS gyártmány?
-
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #31997 üzenetére
Hát kicsit gyorsabb, de nem sokkal... Úgy látszik elég szarul van optimalizálva a game...
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #31999 üzenetére
Ha az AMD-nek le is áldozik, az ATI-t biztos átveszi vki.
Múltkor olvastam egy párbajt, ahol a videoteszten az ATI-t hozták ki jobbnak. Csak nem találom a linket.
Egy 3850-es kelt birokra egy Nv-vel...
szerk: Hogy érted azt hogy rájár a rúd az Nv-re?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #31993 üzenetére
Hát ott alul van 1 kis next gombocska
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #31991 üzenetére
Itt van tezsvérem, mint ha 1 x már linkeltem volna, v el felejtettem
Mind1 a cucc magáért beszél, és még közel se ez a végleges teljesítménye, ill meg néznék 1 HD 48xx es tesztet is 8.7 el
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #31987 üzenetére
Ezt biztos a kép miatt kapom... Hát ezt érdemlem
Nem, 1 ébként olvasok én mindent ami érdekel, Ph, ipon, hoc, F1 ferrari, totalcar, SG, hwsw, Napiszar, Qdb, bash, sonline, h csak párat említsek, meg ami jön, csak ezek kint vannak gyorsba
Itt az én gépem is, minden kábel el vezetve háttul, amit csak lehet, de ma, majd ha fel keltem, biosokat frissítem, hűtést át variálom, meg kábeleket is még jobban el akarom rendezni, kis karbantartás
ha már ott lesz a lehetőség, back upolok is 1 et
Na de ez kit érdekel?
Mikor jelenik már meg a HD 4870 X2?
Néztem pár tesztet, Grid be E 8400 alap órajelen 83 fps t ment minden maxon
1280x, 1600x, 1920x, 2560x, ba is
kicsit se proci limit
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #31987 üzenetére
A 64bites Windóz alatt mit csinált, hogy vissza kellett moodolnod a biost?
Ja meg hogy-hogy 64-est nyomattad a vas torkán le?Jézusom..tünj el ZK banya... kérem a régit
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #31985 üzenetére
amúgy FeRRaR1 nem olvas...Állítólag ? Miket nem mondasz. Meg tudsz....
Hogy megy a karid a moodolt bios-al? Húztad azóta feljebb?
Látom még nem cseréltél gépet... -
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #31978 üzenetére
Elvileg enyémen is ua. a hűtő zakatol, nem? Bár nem mondom, pörög is rendesen mikor 3d van erősen, de azért egyáltalán nem vészes, csak a 88gtx-hez képest hangos, az olyan kussba volt mindig.
Van értelme, 4-5 fokot simán hűt a vga-n, mivel rásegít a ventinek
zozoz1: Hát az szomorú lenne, remélem nem igaz a hír -
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #31974 üzenetére
Én csütörtökön raktam rendet benne, kifújtam a port kompresszorral, meg elhelyezgettem a kábeleket.
Szerk.: Most nézem, hogy milyen szépen beálltak a ventik mind2 karinál a fotónál, mintha pont oda néznének -
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #31972 üzenetére
Szeretem az egyszerűséget. Gondolom a gyártó sem ezen akar spórolni, inkább csak van, akinek nem jön be az az összevissza kardozó vöröshajú bige
A 8800gtx-en viszont énis meglepődtem mikor megvettem anno, még a ventin is csak egy nv matrica van, ennél referenciább már ha akarna se lehetett volna -
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #31953 üzenetére
Meg, 1:1-be elment az X360 a kariért.
3DMark -
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #31946 üzenetére
X2-höz ál. 2 x 6 pinest adnak. Jták meg a FULL-hoz járt. X2-ből nem is tudok olyanról. MINDIG meg kell nézni az Accessories listát, ill. hogy abban mi Optional.
Olyan nincs önmagában, hogy kihajtás, mivel függetlenül nem létezik. Akik szimplán azt mondják, hülyék, úgy is kezeld őket. Nálam is kihajtott egy CF-t egy 6000+ 3.2GHz-en, csak minden szűrőt maximumra kellett állítani 1680x1050-ben. VGA-tuninggal viszont már kevés volt 3.3GHz is. Szóval csak akkor nincs tutira kihajtva a VGA-d, ha 1680-nál kisebb felbontásban játszol, vagy az adott játék nem támogatja az összes szűrőt. Ha meg nem támogatja a több GPU-t sem, bőven jó vagy a konfigoddal.
-
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #31950 üzenetére
Van 3970 X2 is?
Én tegnap vettem a 3870 X2-t, előtte több mint másfél éve 8800 GTX-em volt.
-
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #31948 üzenetére
Nekem sincs kihajtva, még így 3,35 gigán sem. De ha így stabil lesz a gép, én nem fogom lecserélni a B3-as Q6600-at, azon csak buknék...
-
feka007
veterán
válasz
- = Zk = - #31946 üzenetére
8 pinest egyikhez se mellékelnek gyárilag sztem... Egyébként is csak tuninghoz kell, de azt meg minek, keresztbe lenyeli a GTX-et.
-
Kötelező
senior tag
válasz
- = Zk = - #31883 üzenetére
Innen! Link
Bár nekem nem gyorsult semmit tőle. -
Kötelező
senior tag
válasz
- = Zk = - #31873 üzenetére
Gyári driver nem volt a dobozban, ezt ugy cseréltem a volt 9600GT-mre, minden kábel bontatlan volt csak a cd nem volt benne, DE letöltöttem hozzá a Sapphire oldalárol a drivert és ugyanaz mint ami az ATi oldalán van fájl neve is teljesen ugyanaz. De azzal is csak HD 3800 Seriest ir ki...
-
Kötelező
senior tag
válasz
- = Zk = - #31869 üzenetére
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #31841 üzenetére
Köszi mostmár gyorsabban szedi a lábát,csak a finomhangolás van hátra!!
SPZ: Nekem ez van 70 orajelein és egy rossz szó nem lehet rá!!!
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #31841 üzenetére
RIVATUNER-ről volt szó, nem bios-modról...
-
Bubu maci
tag
válasz
- = Zk = - #31816 üzenetére
Koszi! 3870-esnel lattam hasonlo kepet...
-
Kzo
tag
válasz
- = Zk = - #31795 üzenetére
majd ha megvettem a kártyát akkor majd meglátom ,hogy cserélek-e rajta hűtést ha igen akkor szólok!
-
Leonyid84
tag
válasz
- = Zk = - #31795 üzenetére
nekemis X2-m van...6400+,3vinyó,pár venti....és ezt táplálja egy 535W enermax!!sztem a chiefteked nem fogja birni
De miért ne bírná, Chieftec tudtommal nem rossz táp, elméletben pedig még kicsit többet is tud az Enermaxodnál és nekem csak egy winyóm van. 550-et sztem csak az ilyen kukatekek miatt írnak rá,a mik gyakorlatban 300w-ot se tudnak.
DigitXT okok -
Kzo
tag
válasz
- = Zk = - #31766 üzenetére
Játék,net, stb. A TFT-m max felbontása 1024x768 tehát csak elég lenne 256Mb-s verzió!Mert ez 18.000-ért megérheti! ,az 512-re nem emlékszem hogy lett volna akcióban csak 1Gb-osra és az meg talán már sok!az meg 24.000 körül van! Az ár is fontos ,mert új VGA-ra és új AM2-es alaplapra van összesen 30.000Ft-om!
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #31589 üzenetére
1 próbát meg ér, bár nem hiszem h az órajelek miatt ne menne Dx 10 be és vistán, Dx 9 be meg igen, mert vistán meg jobban is bírja a tuningot
-
hakos1987
őstag
válasz
- = Zk = - #31586 üzenetére
én nem moddoltam a biost, hanem levizeztem a kártyát.... de sztem bios modtól nem lesz baja, flasheld csak nyugodtan vissza, ússe veszik érte....
hát az én karimról jobb nem beszélni.... 06.30-án adtam fel a srácnak, aki debrecen mellett lakik... kedden megkapta, de csak szombaton ment fel debrecenbe.... a debreceni boltból csütörtökre ért fel pestre a kari, ahol azt mondták, 2 hét... most csütörtökön fog majd lejárni a 2 hét, akkor vissza debrecen, onnan vissza a srácnak, sráctól meg hozzám....
aztán aug. 3-10-ig nyaralok, meg 16-22-ig is, szal elment a nyár anélkül, hogy gépeztem vna
de ipon-ba kicsit prögősebb, meg sapphire-eknél... nekem volt egy 2600XT-m, iponból szontén... bedöglött, felhívtam őket.... hétfőn reggel elvitte a futás, és 2 héttel rá hétfőn már hozta is!
szal pont két hétig tartott, szemben az én mostani 4-4.5 hetemmel
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #31557 üzenetére
Hát így is úgy is vissza kéne tenned a biost, ha garoztatsz
Most az h az órajel emelés miatt csak, v a venti miatt is, az akkor már olyan mind1 nem?
De tulajdon képpen meg értelek, a jól megszokott, ismert mód, amit szeretsz, jól van ez így
-
syckaloz
aktív tag
válasz
- = Zk = - #31550 üzenetére
Jaj , én azt nagyon nemszeretem
Megpróbálom bios-ból. F1..
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #31550 üzenetére
De mondtam h biosból csináld
Hát nem hallgatsz rám ifjú padavanom
Akkor nem kellene riva se
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #31540 üzenetére
AI kikapcsolás
Pagefile kikapcs/bekapcs
Min. en. gazd.-dal csak 50%-ig engedi a procit.
Persze lehet, hogy teljesen más a baj.Mercutio_: Leadtek is felrakja a maga dolgait, még wmp cuccokat is. Leadtek tunert nem kell kivenni a gépből. Engem jól szolgál már 8 éve.
45°C-tól menjen fel a hűtés, a 40% alap hűtésű biosok 2D-ben már ott maradnak, főleg, ha a feszt is leveszi az ember.
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #31538 üzenetére
CCC fent van? Be van állítva?
Memória-kezelés?
Energia-kezelés? -
yakuza.tora
addikt
válasz
- = Zk = - #31352 üzenetére
A víznek ezen a téren tényleg nincs párja!
Legalább nem viszed haza a munkádat! -
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #31352 üzenetére
Van még valaki ph-n, aki ezt nem tudja?
-
yakuza.tora
addikt
válasz
- = Zk = - #31342 üzenetére
Egy komolyabb driver tényleg nem lenne rossz...Én a melegedéssel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert vízzel hűtöm. Úgy viszont néma és hűvös...
Nagyon jó ez az EK blokk!
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #31226 üzenetére
Mert oda szól a számláló, és mert másutt is vannak hasonló problémák, mint itt. De tényleg, hetek óta nem volt 1x sem elérhetetlen az oldalam, ez már gyanús!
Kicsit így marad, és kiveszem őket a listából.
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #31217 üzenetére
Mindent tapasztaltam a saját bőrömön, az AMD-t, az Intelt, a VGA-t, a CF-t.
Konkrétan mindenben gyorsulást fogsz tapasztalni. A rendszer működésében, a játékokban (főleg, hogy rendesen meg lesz hajtva a VGA-d), az alkalmazásokban. Érezni fogod, ne félj.Már ha a számadatok nem mondanak semmit, mert azért ezen én kicsit csodálkozom.
Van egy olyan probléma a nagyobb felbontáson gyengébb procival történő kihajtással, hogy a nagyobb felbontással nem a proci gyorsul fel, hanem a VGA lassul le, így kihajtva még lassabb lesz a megjelenítés egy gyengébb procival. Csak azért írom, mert valaki nemrég azt hitte, hogy ha nagyobb felbontásban kihajtja a procija a VGA-t, akkor ott majd gyors lesz neki. Ne legyen félreértés. E8400-zal persze ez nem probléma. -
hakos1987
őstag
válasz
- = Zk = - #31217 üzenetére
őszintén megvallva, az egész váltás 17K-mba kerül.... sztem ennyit megér hosszabb távon, mert a későbbi VGA-knál sem kell aggódni a kihajtatlanság miatt...
-
hakos1987
őstag
válasz
- = Zk = - #31213 üzenetére
most a csere tárgya nálam is a phenomról egy E8400-ra, ami sokaknál 4 Ghz-en megy, én vízzel hűteném, majd meglássuk, meddig megy
alaplapot kapsz 16-17 k körül, mint katt-é
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #31213 üzenetére
Ha csak egy E8400-ra cserélsz, már alap órajelen mindenben gyorsabb lesz a géped. A 4GHz feletti teljesítményről nem is szólva. Tájékozódhatsz az E8400-teszt szekcióban, ill. persze a VGA teszteknél is.
3.2GHz-en járatott 6000+-ról váltottam. Szerinted? -
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #31209 üzenetére
Nem a 3D06 pontszámokról van szó, hanem pl. arról, hogy 6000+-szal a tesztek szerint kihajtott 3870-em alulteljesített az E8400-zal kihajtott 3870-hez képest, és nem kicsit.
Szívesen mindent. -
hakos1987
őstag
válasz
- = Zk = - #31207 üzenetére
sajnos az a tapasztalatom, hogy játékra nem való.... 4 magost még nem ajánlanék, majd talán 1-2 év múlva, addigra meg 8 magos procik lesznek, de támogatása is lesz...
szvsz nem érdemes cserélned!
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #31207 üzenetére
Mire kell a proci? Ha túlnyomórészt játékra, akkor Intel 8xxx, ha sok 3D fejlesztés, videoszerkesztés, renderelés, stb., akkor quad, akkor Q6xxx. Phenom ár, de 1GHz-cel magasabb teljesítmény. Ált. 3.6GHz-en mennek. Viszont nem kicsit lassabb az újabb Inteleknél (Q9x, E8x), jobban melegszik, többet fogyaszt, de kompromisszumos megoldás, ha mindenképpen 4 magost akarsz.
-
hakos1987
őstag
válasz
- = Zk = - #31144 üzenetére
jah, bios mod is egy megoldás, de én sztem megvárom az új rivatunert... bár ki tudja mikor lesz.... Egyébként csak viccből írtam, hogy a játékokat is defaulton tolom.... 3dmark eredmény számomra sem mérvadó, főleg nem a 06-é... 13k-t még nem tudtam átlépni
Vízzel hűtöm a teljes VGA-t, meg a procit is, uh. majd szép kis tuning eredményeket várok.... de ez még 2 hét.... csak az a ciki, h két hét múlva vasárnap megyünk nyaralni... mire visszajön a kari, én elhúzok...utána meg megint 1 hét balcsi, aztán itt voltam egész nyáron gép nélkül, pont amikor tolhatnám 1000el! De úgy is ősszel jön csomó jó gám, uh. addigra már rendben lesz minden!
Egyébként a phenom sebességét csak akkor éreztem, ha több dolgot futtattam egyszerre, de nálam még az is gáz, hogy a 9500-as, így a TLB hiba miatt állandóan indítani kellett a rendszerrel a patchet, kül. irtó lassú volt...
Talán a 45nm-es 3ghz-es phenomok lesznek érdekesek! Talán némi tuningra is rejlik bennük lehetőség!
Katt777: remélem csak viccből mondtad a 3.6-os órajelet! Egyébként tesó ramjai lesznek a gépbe, azok meg 1066-osok, és sztem ha 1000 körül járatom, menni fog cl4-be... -
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #31105 üzenetére
HéHé mind a 2 biost fel lőttem 900 ra
Max progi látja rosszul, tuti mind a 2 ő ugyan annyin megy, mert 1 ébként rosszalkodna a szinkronizálás miatt.......
Más
Katt katt, 4850 és késsz, az h neked itt ott gyorsabb mint valakinek akinek van 1 3200 Athlon 64 e nem mérvadó sztem
És S1 et mindenkinek (ja ez most nem volt?)
-
syckaloz
aktív tag
válasz
- = Zk = - #31103 üzenetére
Azért egy 4gpu-s rendszer (eltekintve a fogyasztástól és az átról) 2 db 3870X2-ből 1-2 évig még elegendő lesz még talán passziánszozni 16biten
-
syckaloz
aktív tag
válasz
- = Zk = - #31100 üzenetére
ccc gyárilag meddíg engedi húzni?
mod: ja, ez tápcsati függő?
mod2:Nemtudtam
-
syckaloz
aktív tag
válasz
- = Zk = - #31098 üzenetére
Rendben, mennyi a sapph X2esed alapórajele ?
-
syckaloz
aktív tag
válasz
- = Zk = - #31096 üzenetére
Még egy kicsit várni szeretnék a kedvezőbb árak miatt
-
syckaloz
aktív tag
válasz
- = Zk = - #31094 üzenetére
- = Zk = -: ha esetleg szeptember környékén el akarod adni az 3870X2-est, érdekelne!
mod: vga -
xardas
tag
válasz
- = Zk = - #31091 üzenetére
"ati driver fronton gyenge....de kezd észhez térni sztem!"
csak annyit kérdeznék h akkor mi az erős? nem kötekedésöl csak kiváncsiságból. (bár igaz az ati télleg nem a legegyszerübb...)
modff
-
syckaloz
aktív tag
válasz
- = Zk = - #31091 üzenetére
Azért az X2-es 1280-as felbontáshoz pazarlás, nemgondolod?
-
szumo
senior tag
válasz
- = Zk = - #30977 üzenetére
Én a komplett gépet (más gépét is) onnan vettem, nem csak hogy nem lehúzósak, de a garanciával foglalkozó srácok is rendesek, és értenek is a cuccokhoz.
Ami pedig nem elhanyagolható nem lakok tőle messze. -
hakos1987
őstag
válasz
- = Zk = - #30977 üzenetére
nekem az X2-m MSI, és járt hozzá táp átalakító (6pin>>8pin) meg fullos Dirt!
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #30759 üzenetére
Hogy bírja a VGA d 900 on a nagy nyári meleget?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #30752 üzenetére
Újra köztünk????
Már hiányoltalak
Hát bizony nem volt 1x ü teszt, de sikerült
Mercutio
Nem lóg le a szabvány ATX deszkáról, és táp csatival se nagyobb 24 Cm nél
Szal sztem ATX házba bele kell férnie, max a winyó felette/alatta lesz
-
Bali27
addikt
válasz
- = Zk = - #30585 üzenetére
előlapi rca normál esetben.. Most meg RCA val összedugom az svideo csatlakozót.. Sima RCA val amivel eddig semmi gond nem volt már be sem jön.. Egyedül az svideoval a kép csak fekete fehérben
-
Bali27
addikt
válasz
- = Zk = - #30583 üzenetére
Egy 72cmes crt panasonic, amin alig van beálitási lehetőség.. Max 1024 es felbontás 60hz en stb...
De Svideo kábellel behozza fekete fehérbe.. A CCCbe próbálgatom álitani, de eddig még nem lett színes,
-
szitaati
aktív tag
válasz
- = Zk = - #30491 üzenetére
Állítólag költségcsökkentési okokból...
Freeman87: Szerintem a GDDR4-eset vedd. Szerintem -
zozoz1
aktív tag
válasz
Üdv bátyja
Nem igazán ócsó az X2. Főleg az elején...
Szerintem spóroltak a GDDR-el, és amúgy is ott van 2x512Mb belőle
Hova tüntek a nagy aláírásaíd?
-
Freeman87
csendes tag
válasz
Vki válaszolhatna akorábbi kérdésemre a SApphire-Sapphire változat vagy SApphire-ATI ra...
-
marcias
őstag
válasz
A GDDR4 nem sok vizet zavar
-
Freeman87
csendes tag
válasz
- = Zk = - #30430 üzenetére
Őszintén szólva meg foggalmam sincs annak ellenére,hogy utána néztem :S Mert konkrét össze hasonlítást nem találtam a két kártyáról.
Valaki segíthetne
-
Freeman87
csendes tag
válasz
- = Zk = - #30426 üzenetére
3870-ből van GDDR3-as meg 4-s is... Igen tudom h milyen topikban vagyok de akkor viszont hol kérdezzek rá h melyik a jobb...aki nem elfogult és tényleg a teljesítményt nézi?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #30424 üzenetére
Mit nem találsz Tezsvérem?
-
Bandee2
tag
válasz
- = Zk = - #30409 üzenetére
köszi h tartottad bennem a lelket.. már meg is rendeltem a konfigot, mégegyszer nem akarok akkorát káromkodni magamban, mint tegnap..
jó lesz nekem a Lite, netről töltök játékot majd.. xD
esetleg egy Vista release nevet tudnál ajánlani h letöltsem? (pszt!! nem hallott senki semmit..) nagyon régen néztem a Vista-t.. a mostani konfighoz még az xp is sok.. de erre már a vistát kéne rakni, ha jól tudom baja van a kártyának az xp-vel.. -
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #30393 üzenetére
OK-s!
Nézd meg LEON-T leírását, ha neked is műxik, akkor talán a RivaTunert is elfelejtheted!
LEON-T: AtiFlash az OK, csak sokaknak nincs floppy-juk, és nem akarnak boot-CD-t vagy pendrive-ot készíteni. RivaTunerben a főlapon tudsz GPU-t váltani. Nekem legalábbis CF-ben ott volt, X2-nél nem tudom. Vistára fel kéne pakolnod az újat, mert az rohadt sokat gyorsít a megjelenítésen, főleg DX10-ben.
Pala: HDR és AA nagyon sok játékban nem megy együtt, erre meg lehet próbálni, hogy játékban HDR-t állítasz be, driverből meg kényszeríted az AA-ot és az AF-et. VAn, ahol bejön (Oblicion), van, ahol nem (Bioshock).
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #30347 üzenetére
Inkább PÜ be tolom
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #30345 üzenetére
Alapvető
Jó helyen beszéljük meg
Tuning hogy sikerült?
V még hanyagoltad a bios kínzást?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #30343 üzenetére
LoooL ennyi az idő, csak régi/új B nőmet kísértem haza......
-
Bandee2
tag
válasz
- = Zk = - #30331 üzenetére
úgy legyen! ámen.
és most ideje lemennem alfába.. köszönet, és jóéjt.. -
Bandee2
tag
válasz
- = Zk = - #30326 üzenetére
hát ez az.. connect3d-t nem szívesen vennék megint.. ráadásul nem magyar cégtől.. tényleg remélem h visszateszik ipon-ra az x3850-et..
-
Bandee2
tag
válasz
- = Zk = - #30307 üzenetére
hát konkrétan a "remény" szót nem írtam bele..
CONNECT 3D Radeon HD3850 512 MB DDR3 PCIE 2.0
ez jobb a HIS x3850-nél? ne is várjam meg míg visszateszik ipon-ra, hanem ezt rendeljem, míg itt is el nem viszik mindet?
az előző 9550-es kártyám is connect3d volt.. kipurcant egy éven belül.. -
Bandee2
tag
válasz
- = Zk = - #30293 üzenetére
már írtak is vissza.. "MA már nem tudjuk beszerezni" ..reménykedek..
-
TomBoy1986
veterán
válasz
- = Zk = - #30301 üzenetére
Phenomhoz? Hát nekem az megy benne. Láttad, hogy mit módosítottam, szerintem azokat meg kell lépni, hogy tartós is maradjon. Amúgy a 2.8-at simán elérheted. De ha rám hallgatsz, akkor inkább 9750-et veszel, mert itt én inkább valami FSB-beli kínlódással szembesülök, mintsem CPU-véggel.
Meg a Phenomos topicban is szó volt erről
-
TTomax
félisten
válasz
- = Zk = - #30301 üzenetére
Én is inkább az E8400et javasolom mint a Q6600-ot...
-
TomBoy1986
veterán
válasz
- = Zk = - #30299 üzenetére
Most a Q6600 az olcsó. Én azt mondom, ha ugyanannyiért - vagy esetleg minimálisan többért - veszel egy négymagost, akkor jobban jársz.
A legjobb szerintem a Q9300-as lenne, de az picit drága, s akkora felárat (+10K) igazából nem ér. Szívesen mondanék Phenomot, de méregdrága lap kell hozzá, hogy jól menjen (3DMark alatt) - mivel amúgy tökéletesen elég. A legjobb ár/teljesítmény mutatója a Q6600-nak van. A helyedben, ha nagyon váltani akarsz, akkor azt venném. Bár előbb gondold át, hogy mi a cél vele, illetve, hogy mire nem elegendő a jelenlegi
Szerk-re:
3GHz-es X2-m volt előtte. A Phenom négymagot nem használó játékokban 2.6GHz-en már bőven veri az A64 X2-t 3GHz-en. Csak az a kín, hogy drága lap kell ahhoz, hogy jól tudd tuningolni (3GHz fölé). A DS-4-ben nekem 2.8-at megy, stabilan. -
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #30295 üzenetére
Helytelen kérdés.
19"-os monitor...
Egy 2 magosat javasolnék: E8400-at, az nagyobb eséllyel hajtja ki az X2-est, ha elviszi a 4GHz-et (jé, nekem pont ilyen van, csak az X2-met adtam el, igaz, az egy 6000+ volt). Jó lapban, erős hűtővel egy Q6600-ast, az még elviszi a 3.6GHz-et (ami viszont kevesebb, mint 8-asoknál ugyanekkora teljesítmény). Szinte semmi játék nem használja még a 4 magot, szóval VGA alá nem kell.
-
Bali27
addikt
válasz
- = Zk = - #30227 üzenetére
Úgy tudom igen. Módositották valamibe. Én igaz nem vettem észre semmit.. CSak gondoltam HIS karim van és akkor inkább már a HIS drivert használom..
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #30185 üzenetére
Nem mindegy neked hogy férfias nő, vagy nőies férfi?
FeRRaR1 csak megpróbálta kitalálni az izlésed...Most pontosan mit szeretnél az X2 bios-al? Mert van megoldás. a nap alatt...
TTomax Ha kiderül a nyákon, hogy fizikailag nem is emeli a feszeket szoftver modolás ellenére, fegyvert rántok..
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #30172 üzenetére
Meg felel?
900 as órajelet el lehet érni V mod nélkül 3870 essel? ill 850 a gyárim, max biosból szeretnék neki adni....
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #30172 üzenetére
Pü ment
Jó nő? Sok eszembe jut, de attol hogy eszembe jutott még nem leszek elöbbre.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #30170 üzenetére
Mivel szedted le? Nyomasd lássuk. Hova lököd?
FeRRaR1 már féltem hogy az Uri Gellert favorizálod...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #30157 üzenetére
Lehet hogy ha GPU Zbe alul váltogatod a kártyát, akkor neked 2 biost is lement, ill le tudsz menteni 2 őt, csak hogyan teszel fel 2 őt?
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #30153 üzenetére
Csinálj már egy mentést a biosodról, és csúsztasd már az asztalomra. Most már qrva kíváncsi vagyok..
TTomax Hát nekem is vannak ködök a 2x-nél, de végére járok. Szóval 4xxx? Mi a tapasztalat a 3850-eshez képest?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #30147 üzenetére
Inkább a GPU val foglalkozz, ha tuningolsz, mert sokkal, de sokkal többet nyerhetsz vele mint a ram tuningtól
-
TTomax
félisten
válasz
- = Zk = - #30147 üzenetére
Ezt most nem értem
A BIOS módosításnak nem függvénye a RAM típus
zozoz1
Igen azt mérd ki mert kis sunyin nem ad neki fesztamúgy ez a HD3850-en jobban érződik,mert ott írhattam akármit akkor is csak 1,22V-t kapott 3D-ben,nade a 2B-s cerka az adott neki
Jo kis házad vana VGA hűtéssel azért vigyázz bár aHD4XXX-ek jobban melegítenek,le is kellett cserélnem a VF900-at egy S1-re
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #30135 üzenetére
Pill, és megy PÜ-be...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #30131 üzenetére
OK de ezzel azt is meg tudnád oldani, és 2 legyet ütnél 1xre, mint Hamilton, és Rosberg
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #30128 üzenetére
ÜdV
Először is le mented a Biosodat, pl GPU Z vel ott a bios név mellett lehet lesz 1 bin kiterjesztésü cuccod, nah azt ezzel meg nyitod, és tudod szerkeszteni a kártyád biosát (x2 esekét nem tom lehet e ilyen módon)
Voltot adhatsz meg, órajeleket, hűtés profilt, így RT se kéne neked, de ha nem vágod akkor tartsál meg 1 másolatot az eredeti biosból azért -
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #30128 üzenetére
Biost tudod modolni. Feljebb pont erröl beszéltünk, hogy lejjebb vettük a 2D-t, hogy még hidegebben menjen. De tuningoltam is vele biost. Itt a link. 1005Mhz
Ja bocsi, nem ezzel modoltam hanem az Atibiosedit-el.. -
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #30105 üzenetére
Uninstall CCC, és a magyart telepíted föl. (Lang2, és kicsomagolás után a help-ből és a localization-ből kitörlöd a nem magyar könyvtárakat).
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #30090 üzenetére
Üdv Nagyúr
Sajna ma kimaradt
. Vendégek voltak.....
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #30077 üzenetére
Driver sweeper-t írtam. Guru3D-ről letöltheted, és rém 1szerű. Csak kijelölöd, hogy atit-t pucoljon, aztán söprés! (természetesen ati uninstall után). De reg.-ben kézzel is megkeresheted és törölheted az ott maradt ati hivatkozásokat, ha rendszerpucolás (WinXP manager) után lenne még valami.
Engem ugyan kiröhögtek a "nagyokosok", amikor írtam egy telepítési-mentési metódust windows-hoz a 8.3-as Catalyst dúlása után, de azért csak bebizonyosodik újra és újra, hogy milyen jó, ha van egy komplett partíció-mentésünk, amelyen OK a rendszer, és minden be van állítva, viszont VGA-drivert hírből sem látott.
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #30065 üzenetére
AVIVO
Telepítsd.Ha nem, akkor full ATI szoftver eltávolítás, driver sweeper, majd registry pucolás. AVIVO-t mindenképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Windows 10
- Óra topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest