- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leonyid84
tag
válasz
South Velen #31800 üzenetére
Nem mondtam hogy jobb. De elméletben az enyém 15W-tal többet tud az övénél, így ez kb is egyenlíti a különbséget a winyóval meg ventikkel fogyasztásával együtt. 88gtx-nél 50W-tal többet fogyaszt, ha ezt elbírja a tápom, akkor sztem azt is elfogja.
-
Leonyid84
tag
válasz
- = Zk = - #31795 üzenetére
nekemis X2-m van...6400+,3vinyó,pár venti....és ezt táplálja egy 535W enermax!!sztem a chiefteked nem fogja birni
De miért ne bírná, Chieftec tudtommal nem rossz táp, elméletben pedig még kicsit többet is tud az Enermaxodnál és nekem csak egy winyóm van. 550-et sztem csak az ilyen kukatekek miatt írnak rá,a mik gyakorlatban 300w-ot se tudnak.
DigitXT okok -
Leonyid84
tag
Sziasztok!
Nemsokára lesz egy 3870 X2-m, de nem tudom, hogy mennyire menne jól, ezért segítséget kérnék. Van egy Asus P5K-E alaplapom, ebbe ugye működnie kell majd, nem is ezzel van a gond, de a tápom csak 550W-os Chieftec, a vga meg nagyon éhes, szerintetek elég lenne a táp hozzá?
2.Q6600 3 GHz-en kihajtaná nagyjából? (nálam a nagyjából nem azt jelenti, hogy +500 mhz-en ennyivel meg annyival több lenne a 3dmark, hanem hogy játékok alatt ne droppoljon az fps miatta)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest