- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Leonyid84 #31794 üzenetére
Bazz...
Felejtsétek már el ezt a kihajtás szót, mert ahogy elnézem csak hatalmas kavarodást okoz a fejekben, aztán senki sem tudja, hogy miről is szólt eredetileg.
Mégegyszer utoljára: ha nálam a HD3850-nel nem esik le ("droppol") soha az FPS procilimit miatt (3GHz-es Quad), akkor nálad a HD3870X2-vel sem fog ugyanezen proci mellett. Azt hittem ez teljesen nyilvánvaló. Annyi lesz a különbség, hogy neked átlagban jóval gyorsabban fognak futni a játékok, ennyi.
Még annyit mondhatnál erre, ha nagyon trükközni akarnál az elméleti lehetőségekkel, hogy akkor mi van, ha mondjuk VGA-limit miatt esik le nálam az FPS, és nem veszem észre, hogy eközben a proci is kevés, na ebben a helyzetben mi lenne a 3870X2-vel: hát ugyanez, csakhogy ilyen még sosem fordult elő...
Szóval rosszabb semmiképpen nem lehetne, s nálam tökéletes: ezt értsd meg!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Leonyid84 #31792 üzenetére
nekemis X2-m van...6400+,3vinyó,pár venti....és ezt táplálja egy 535W enermax!!sztem a chiefteked nem fogja birni.alapbol 550et ajánl a gyártó az X2 alá...gyengébb tápokra értendő!de ez csak az én véleményem
Kzo:mondtam h 512est vegyél
am nekem zafír karijaim voltak csak,és megvok velük 100% elégedve!gyári hűtését meg akarod tartani?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest