- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Pipó
őstag
vedd vissza alapórajelre. Valszeg melege van. Én kevesebb feszt adok neki az atitool-al, az alap órajelet nálam 1,3V-al is tudja. 1,220-al 600-on is megy a mag rendben és nem melegszik annyira. Csak el kell menteni profilként és úgy beállítani, hogy azt töltse be a win.
Egyébként amit írtál órajeleket az nálam is előfordul, mikor a gyerek 3 órát játszik egyvégtébe, a lakásban meg 34 fok van. Szerintem akkor is az overdrive szól bele.
[Szerkesztve] -
AirBooms
addikt
Így terjed az urban legend...
...írtam, hogy az én kártyámért én vagyok a felelős. Én csesztem el.
Felesleges általánosítani.
Nem nevezhető az a kocsi rossz típusnak, amit eladnak egy év alatt 50 ezer példányban, ám háromról tudjuk, hogy elromlott a motorja, egyet meg összetörtek... -
parandroid
félisten
Szeretnélek én is kérni, hogy egyrészt egymás után ne postolj több hozzászólást, hanem használd a 'MOD' funkciót, ami a hozzászólás elküldése után 5 percig rendelkezésedre áll.
Emellett ugyancsak kérnélek, hogy próbálj meg normális hangnemben kommunikálni, ellenkező esetben hamar véget ér a Prohardver!-en a pályafutásod.
p -
Zsoó
tag
Mégsem parasztvakítás,ugyanis benne van a 06-ban:a feature tests hatodik tesztje.Beszéltem Atis haverokkal,és azt mondták nem fut le náluk.Valszeg el fog terjedni m az nVidia mindíg jobban tudta elterjesztetni a feature-jeit a játékfejlesztőknél.De szerintem mire a játékokban benne lesz az az effekt,addigra már rég kijönnek az új kártyák az Atitól is.
Na akkor fogok újra Radeon Attilát venni.Már alig várom.(azok már dx10-esek lesznek állítólag) -
Zsoó
tag
Úgy hallottam az Ati 1900 viszont nem tudja a Vertex Texture Fetch-et.Ez egy hamarosan nagyon elterjedt feature lesz.Mellesleg dx9.0c követelmény.Íme 1 kép róla:
Ez igaz?És még 1 kérdés:Az X1900-akon lefutott a 3Dmark 2006 - Shader practicles tesztje? Állítólag az X1900 nem tudja a FP16 textúra szűrést sem,ami szintén SM3 követelmény.
Amúgy én Radeon Attila X800Prórol váltottam nVidiára.Nagyon nehéz döntés volt m nagyon szerettem az Ati kártyákat,de nem volt 1szerűen alternatívája a 7800GTX-re.Sajnáltam,dehát ez van.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest