- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
M3kk
őstag
Engem nem is a kartya erdekelt leginkabb.. Leteszteltem hetvegen vizzel , utana visszaraktam gyari hutot , lefuttattam 3dmarkokat , hogy lasam minden rendbe .. OK.. kartya vissza dobozba.. Hetfon jon a vevo, felesegestol mindenestol , ( kb 250 Km rol..) na hogy kiprobaljuk , es viszi a kartyat CF nak... Ok.. Berakjuk a kartyat.. Folhuzza 700 / 800 ra.. 3D mark elindit .. Kepernyot lekapcsolja a kartya.. Restart.. Alaporajelekre visszarakjuk.. 3D mark.. megint be hal minden.. 3-ik probalkozasra 3DMark06 elszo tesztje vegen egyet csattan minden , es leallt az egesz gep ( mintha ki kapcsoltam volna ) .. Kapcsolom be.. ventik maximalis fordulaton.. 10 masodperc eltelik kb , es az alplap pittyogja hogy nincs vga.. mondom jolvan.. Visszarakom a 7900GT -t , az egybol ment.. Elkepzelhetitek , hogy ereztem a masik elott magamat.. A f@szom gondolt olyankor a vga epsegere es a garira , legszivesebben kigatam volna az ablakon.. Ma rakerdeztem HRP-s garis sracnal , hogy : ''Mivan , ti selejtes kartyakat kaptok vagy mi a helyzet'' .. A valasz termeszetesen : ''Nem''
Kurvara elegem van nekem mar ebbol az ati x1xxx szeriabol...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest