- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
balees
tag
válasz
tutinet #2789 üzenetére
Köszönöm!
Sikerült megoldani a lehető legolcsóbban, 5V-ra lett kötve, a tápból. Van Zalmanos átalakító is, de az olyan 6,3 V-t enged rá - akkor már kibírható a hangja - de 5V-on a legjobb. Így is alig melegszik a kártya. Hatalmasat csalódtam a Gigabyteban (persze ez "csak" az alsó kategória, meg ennyi pénzért mit vársz?) de komolyan gondolják hogy ezeket a kártyákat süket embereken kívül más tudja normálisan használni?
És a legfontosabb tanulság: legközelebb ha veszek valamit, átnyálazom a fórumot...
A hűtést leszámítva jó döntés a 4670! -
balees
tag
válasz
RaiDani #2779 üzenetére
Először is kösz a segítséget és bocsánat hogy nem olvastam vissza... Kicsit felhúzott hogy kifogtam egy ilyen "remek" gyártmányt... Annyi szerencsém van, hogy a régi 7600GS-emen van egy Zalman VF700, csak nem tudtam hogy erre is rá tudom-e tenni. Ezek szerint igen, úgyhogy meg is próbálom.
Köszönöm mégegyszer! -
balees
tag
Sziasztok,
vettem egy Gigabyte 4670-est, és sajnos nem tudom szabályozni a ventillátort... Már majd megbolondulok mellette úgy zúg. Hiába van a CCC-ben a venti-szabályozás, nem működik. Külföldi fórumokon azt olvastam hogy hibás a GB ventillátor szabályozója.
Tud valaki segíteni???
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest